reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam przyszle Mamusie :-)
Ale nadrabiania mialam. Wczoraj wogole nie zagladalam, bo mialam pracowity dzien. Przyjechala moja Mama i sprzatalysmy cale mieszkanko- okna, pranie firanek, zaslon, prasowanie, podlogi, kurze itd itp. Mieszkanie nie do poznania :-)

A wieczorkiem (az do 1 w nocy) byli u nas znajomi i gralismy w karty :-)

A jesli tak mowicie o wizytach Rodzicow, to moi przyjezdzaja czasem, ale na 1 dzien, a czesciej Mama, ale tez na 1 dzien. Meza rodzice rzadko, bo mieszkaja dalej. Ale prawie w kazdy weekend my jestesmy u jednych, albo drugich. Rodzicow mam kochanych, Mama-najlepsza przyjaciolka- zawsze mnie wspiera i pomaga. Tesciowie rowniez bardzo fajni :-) A po urodzeniu nawet planujemy z Mezem, zeby poprosic jedna Mame na tydzien i druga Mame na drugi tydzien do pomocy. Maz bedzie w pracy, a ja jesli bym miala cesarke, to wole na poczatku uwazac :-) A z Mama zawsze razniej :-)

Dzis ze wzgledu na porzadek i obiadek ugotowany mam labe i bede leniuchowac :-)

Pozdrowionka :-)

reklama
cześć Kochane;)

troszkę miałam do nadrobienia...ale dałam rade;-)

Anastazja- samych dobrych wieści życzę na wizycie.

Pola- u mnie to samo z sąsiadkami...mieszkam 2miesiące w tej kamienicy i wczoraj się na maksa zdenerwowałam...jedna z sąsiadek (ta akurat jest w porządku) doniosła mi, że reszta sąsiadek mnie obgaduje, że nie myłam jeszcze korytarza!!!! szok...a ja już dwa razy go zamiatałam, bo jedna z sąsiadek mi powiedziała, że jak nie ma błota to wystarczy pozamiatać...ahhh szkoda słów...nie idzie dogodzić tym starym dewotką....i z nerwów od razu wczoraj poszłam umyć i umyję jeszcze w sobotę, niech się baby cieszą ;-)

miłego piątku życzę:-)

Hej :) jeszcze tylko 18 tyg. zostało!! :-D
ale naskrobałyście od rana! nie mam pojęcia co dzisiaj na obiadek zrobić.. jak Skarbek wróci z pracy trzeba pojechać na zakupy bo w lodówce tylko światło zostało :p wszystko opróżniłam :p
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
ciekawa jestem czy mi mój gin przepisze obciążenie na glukozę.. widzę że u mnie troszkę inaczej jest..
a co do rodziny to moja mamcia też była moją najlepszą przyjaciółką.. ach jak mi za nią tęskno...
jakoś tydzien-dwa po urodzeniu moja siostra chce przyjechać pomóc bo to różnie bywa.. w pierwszy tydzień mój Skarb na pewno weźmie wolne żeby być przy nas :) teściowa niestety nie jest w stanie pomóc gdyż sama potrzebuje pomocy...
miłego dnia życzę!! :)

Witam mamusie :)
Bardzo rzadko wpadam bo nie mam za bardzo czasu ale chciałam Wam się pochwalić że wczoraj byłam na badaniu prenatalnym już drugim, wszystko jest w porządku i do styczniowych dzieciaczków dołącza kolejnu chłopczyk :))

pozdrawiam cieplutko

a ja mam pytanko.. kiedyś mi wpadło w oko że mogę wątki zacząć przeglądać od ostatnio przeczytanego - coś w tym stylu.. i teraz tego znaleźć nie mogę.. mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi :p bo teraz to za każdym razem wchodzę w subskrypcje i szukam w danym wątku na czym skończyłam i po prostu chciałabym sobie to ułatwić... z góry dziękuję za pomoc :p

trzymajcie za mnie kciuki mam genetyczne + echo serduszka dzidziusia.
Ankaska gratuluje Synka

Dziewczyny a po macierzyńskim planujecie wrócić do pracy?? ja niestety będę musiała, na szczescie mój mąż pracuje w systemie zmianowym i tylko raz w tyg bedziemy musieli skorzystać z pomocy jednej z babć

reklama
Do góry