reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Ona ja też taka wiercipiętka jestem: TŻ się zawsze śmieje, że zanim znajdę pozycję godziny mijają
Pola...trzeba było powiedzieć sąsiadce, żeby nie marudziła, a się cieszyła, bo ktoś musi w przyszłości na emerytury pracować
Asteria masz powody do dumy
a ja jutro na 9:30 idę na usg 4d dziś doktor do mnie osobiście zadzwonił i mnie zaprosił na wizytę strasznie miło z jego strony
Pola...trzeba było powiedzieć sąsiadce, żeby nie marudziła, a się cieszyła, bo ktoś musi w przyszłości na emerytury pracować
Asteria masz powody do dumy
a ja jutro na 9:30 idę na usg 4d dziś doktor do mnie osobiście zadzwonił i mnie zaprosił na wizytę strasznie miło z jego strony
fazerkamm
ja też raczej należę do tych wiercipiętów jej znowu mnie pewnie czeka nieprzespana noc.. dzisiaj jest bardzo gorąco.. powietrze w miejscu stoi od dwóch dni ogólnie mam masakrę! dzisiaj nad ranem udało mi się zasnąć na jakieś 3h w pozycji siedzącej miło...
"fajne" sąsiadki macie ale to chyba w każdym bloku/dzielnicy/ulicy znajdzie się jakaś wścibska baba :-)
Anastazja suuper! fajną pamiątkę będziesz miała!
"fajne" sąsiadki macie ale to chyba w każdym bloku/dzielnicy/ulicy znajdzie się jakaś wścibska baba :-)
Anastazja suuper! fajną pamiątkę będziesz miała!
pati...
Anastazja jak ja Ci zazdroszcze!!!!! musowo zdjecia jutro wstawiaj!!!!!
Pola sasiadka jest nie do podrobienia )) mam nadzieje, ze ja olalas!
Asteria Gratulacje dla dzielnego Wojtusia!!!
A co do poduszki rogala, to ja tak wtulam sie w mojego M i wystarczy!!!!
Dobranoc, nadrobilam Was ale nie mam sily juz pisac.....
Pola sasiadka jest nie do podrobienia )) mam nadzieje, ze ja olalas!
Asteria Gratulacje dla dzielnego Wojtusia!!!
A co do poduszki rogala, to ja tak wtulam sie w mojego M i wystarczy!!!!
Dobranoc, nadrobilam Was ale nie mam sily juz pisac.....
Anastazzja
zdjęcia wstawię obowiązkowo jejku...ja dziś w nocy chyba nie zasnę!! jestem taka podekscytowana, że ojeny! mam ogromną nadzieję, że podejrzymy płeć
Pati dobranoc nadrabiania trochę jest
Pati dobranoc nadrabiania trochę jest
Asteria
Wdrożona(y)
Asteria gratuluję zucha U nas nie było tak wesoło na początku, ale potem już mu się podobało i jutro chce znowu iść
Wojtaszek plakal wieczorem ze chce isc już teraz zaraz do przedszkola... i mialam problem jak mu wytlumaczyc ze przedszkole spi
Asteria, ale faceta wychowaliście:-) Jak się to robi? :-)
Jak to moja mama mowi, "jak byłas mała to byłas wspaniałym dzieckiem, a teraz co?" tak wiec czekam na okres dorastana bo jak wdał sie we mnie to bede go za 10 lat szukać po całej polsce
A co do sasiadek i babc... to my mieszkamy na osiedlu gdzie srednia wieku wynosi 70 lat... wiec musze sie przyzwyczajac do tego ze cały czas słysze komentarze
Anastazja: trzymam kciuki
witam
Pierwszy dzien odwiedzin tesciow minal milo, oby tak dalej
Asteria-dzielny ten Twij Wojtus
Anastazja-super, ze idziesz na usg 4d. Milych wrazen !
U mnie sloneczko dzis, tescie jeszcze spia, wiec jest fajnie Oby tydzien zlecual szybko. No i oczywiscie tesciowa zapowiedziala sie juz jak maly sie urodzi ( choc mam nadzieje, ze nie przyleci tak od razu w styczniu )
Milego dnia zycze i bede dzis zagladac, bo tescie maja zamiar pochodzic po miescie to bede miala luz!
Pierwszy dzien odwiedzin tesciow minal milo, oby tak dalej
Asteria-dzielny ten Twij Wojtus
Anastazja-super, ze idziesz na usg 4d. Milych wrazen !
U mnie sloneczko dzis, tescie jeszcze spia, wiec jest fajnie Oby tydzien zlecual szybko. No i oczywiscie tesciowa zapowiedziala sie juz jak maly sie urodzi ( choc mam nadzieje, ze nie przyleci tak od razu w styczniu )
Milego dnia zycze i bede dzis zagladac, bo tescie maja zamiar pochodzic po miescie to bede miala luz!
Witam sie! Ja dziś nie śpię już od 6, głód mnie obudził i teraz wcinam Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u mojej ginki, powiedziała, że ta moja morfologia to jest cud, miód, malina, badała też ze stwierdzeniem " ta szyjka to długaśna jest Śliczna, nic się nie dzieje" Ogólnie jestem happy, bo powiedziała, że jej się marzą takie bezproblemowe pacjentki jak ja W drodze do domu kupiłam sobie Falvit mama i zepsuł nam się samochód...na szczęście do domu było rzut beretem. A dziś zamierzam porobić jakieś sałatki itd, a później idę do znajomej na "ploty" :-)
reklama
Witajcie ;-)
Dobrze tak poczytać, że nie tylko ja się kręcę w nocy ;-) Ale dziś spałam jak "zabita", nawet budzika P. nie słyszałamco nie zmienia faktu że wraz się na plecach obudziłam ;o
Anastazja pięknych widoków na tym usg Ci życzę ;-)
Asteria ależ miło się czyta o Waszym Wojtusiu ;-) Wielkie gratulacje dla Was.
Anisia smacznego, mi P. zawsze przed pracą śniadanie przynosi bo inaczej by mi żołądek eksplodował z głodu.. zanim bym sobie zrobiła
Po 9 jadę na zakupy do miasta z teściem, bo w sobotę nie będzie jak więc trzeba dziś wszystko załatwić.. ale znając mnie to i tak mi się coś przypomni że nie kupione w sobotę i będzie ktoś zmuszony ze mną jechać ;-)
Życzę udanego dnia ;-)
Ps. dziś fasolowa specjalnie dla P. on kocha tą zupkę ;D
Dobrze tak poczytać, że nie tylko ja się kręcę w nocy ;-) Ale dziś spałam jak "zabita", nawet budzika P. nie słyszałamco nie zmienia faktu że wraz się na plecach obudziłam ;o
Anastazja pięknych widoków na tym usg Ci życzę ;-)
Asteria ależ miło się czyta o Waszym Wojtusiu ;-) Wielkie gratulacje dla Was.
Anisia smacznego, mi P. zawsze przed pracą śniadanie przynosi bo inaczej by mi żołądek eksplodował z głodu.. zanim bym sobie zrobiła
Po 9 jadę na zakupy do miasta z teściem, bo w sobotę nie będzie jak więc trzeba dziś wszystko załatwić.. ale znając mnie to i tak mi się coś przypomni że nie kupione w sobotę i będzie ktoś zmuszony ze mną jechać ;-)
Życzę udanego dnia ;-)
Ps. dziś fasolowa specjalnie dla P. on kocha tą zupkę ;D