reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Myszka - z babciami osiedlowymi tak bywa. Mnie ostatnio zaczepiła sąsiadka z naprzeciwka i się mnie pyta, czy mój narzeczony i jego brat dobrze mnie traktują, bo przecież ja w ciąży, i należą mi się specjalne względy :)

reklama
Ona:D ja też taka wiercipiętka jestem: TŻ się zawsze śmieje, że zanim znajdę pozycję godziny mijają:p

Pola...trzeba było powiedzieć sąsiadce, żeby nie marudziła, a się cieszyła, bo ktoś musi w przyszłości na emerytury pracować:p

Asteria:D masz powody do dumy:p

a ja jutro na 9:30 idę na usg 4d:p dziś doktor do mnie osobiście zadzwonił i mnie zaprosił na wizytę:D strasznie miło z jego strony:D

ja też raczej należę do tych wiercipiętów :p jej znowu mnie pewnie czeka nieprzespana noc.. dzisiaj jest bardzo gorąco.. powietrze w miejscu stoi :( od dwóch dni ogólnie mam masakrę! dzisiaj nad ranem udało mi się zasnąć na jakieś 3h w pozycji siedzącej :) miło...

"fajne" sąsiadki macie :p ale to chyba w każdym bloku/dzielnicy/ulicy znajdzie się jakaś wścibska baba :-)

Anastazja suuper! fajną pamiątkę będziesz miała!

Anastazja jak ja Ci zazdroszcze!!!!! musowo zdjecia jutro wstawiaj!!!!!
Pola sasiadka jest nie do podrobienia :))) mam nadzieje, ze ja olalas!
Asteria Gratulacje dla dzielnego Wojtusia!!!
A co do poduszki rogala, to ja tak wtulam sie w mojego M i wystarczy!!!!
Dobranoc, nadrobilam Was ale nie mam sily juz pisac.....

zdjęcia wstawię obowiązkowo:p:p jejku...ja dziś w nocy chyba nie zasnę!! jestem taka podekscytowana, że ojeny! mam ogromną nadzieję, że podejrzymy płeć:D

Pati:) dobranoc;) nadrabiania trochę jest:p

Asteria gratuluję zucha:) U nas nie było tak wesoło na początku, ale potem już mu się podobało i jutro chce znowu iść

Wojtaszek plakal wieczorem ze chce isc już teraz zaraz do przedszkola... i mialam problem jak mu wytlumaczyc ze przedszkole spi:)

Asteria, ale faceta wychowaliście:-) Jak się to robi? :-)

Jak to moja mama mowi, "jak byłas mała to byłas wspaniałym dzieckiem, a teraz co?" tak wiec czekam na okres dorastana bo jak wdał sie we mnie to bede go za 10 lat szukać po całej polsce:)

A co do sasiadek i babc... to my mieszkamy na osiedlu gdzie srednia wieku wynosi 70 lat... wiec musze sie przyzwyczajac do tego ze cały czas słysze komentarze;)

Anastazja: trzymam kciuki:)

witam
Pierwszy dzien odwiedzin tesciow minal milo, oby tak dalej ;)
Asteria-dzielny ten Twij Wojtus
Anastazja-super, ze idziesz na usg 4d. Milych wrazen ! :D
U mnie sloneczko dzis, tescie jeszcze spia, wiec jest fajnie ;) Oby tydzien zlecual szybko. No i oczywiscie tesciowa zapowiedziala sie juz jak maly sie urodzi ( choc mam nadzieje, ze nie przyleci tak od razu w styczniu )
Milego dnia zycze i bede dzis zagladac, bo tescie maja zamiar pochodzic po miescie to bede miala luz!

Witam sie! Ja dziś nie śpię już od 6, głód mnie obudził i teraz wcinam:) Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u mojej ginki, powiedziała, że ta moja morfologia to jest cud, miód, malina, badała też ze stwierdzeniem " ta szyjka to długaśna jest:) Śliczna, nic się nie dzieje" Ogólnie jestem happy, bo powiedziała, że jej się marzą takie bezproblemowe pacjentki jak ja:) W drodze do domu kupiłam sobie Falvit mama i zepsuł nam się samochód...na szczęście do domu było rzut beretem. A dziś zamierzam porobić jakieś sałatki itd, a później idę do znajomej na "ploty" :-)

reklama
Witajcie ;-)
Dobrze tak poczytać, że nie tylko ja się kręcę w nocy ;-) Ale dziś spałam jak "zabita", nawet budzika P. nie słyszałamco nie zmienia faktu że wraz się na plecach obudziłam ;o
Anastazja pięknych widoków na tym usg Ci życzę ;-)
Asteria
ależ miło się czyta o Waszym Wojtusiu ;-) Wielkie gratulacje dla Was.
Anisia smacznego, mi P. zawsze przed pracą śniadanie przynosi bo inaczej by mi żołądek eksplodował z głodu.. zanim bym sobie zrobiła ;)

Po 9 jadę na zakupy do miasta z teściem, bo w sobotę nie będzie jak więc trzeba dziś wszystko załatwić.. ale znając mnie to i tak mi się coś przypomni że nie kupione w sobotę i będzie ktoś zmuszony ze mną jechać ;-)
Życzę udanego dnia ;-)

Ps. dziś fasolowa specjalnie dla P. on kocha tą zupkę ;D

Do góry