ok ide robic zdjecie i zaraz wstawiamJa chce zobaczyc !! Uwielbiam ogladac te male cudenka ;-) Umiesc w dziale Zakupy ;-)
reklama
livastrid
2010 & 2012
Fiona oczywiscie pokazuj, ciekawe jestesmy
Gratuluję i wierzę Ci na słowo - tylko kiedy???
Alka,
ma jeszcze kilka dni... mnie Małe zaczęło kopać pod koniec 18 tygodnia, tyle, że wtedy ni była pewna, ale dzisiaj w pracy już czuję, że to ono...
Ani się obejrzysz jak Twoj synek zapoda Ci kopniaczka na poziomie najlepszego Strzelca Lecha Poznań:-)
fazerkamm
Fanka BB :)
a mój synuś od jakiś 10min szaleje hihi achhh jak ja lubię jak on tak bryka
ewelina26k
Fanka BB :)
a ja od soboty nie czuję ruchów, mam nadzieję ze z Bartusiem wszystko ok
livastrid
2010 & 2012
a ja od soboty nie czuję ruchów, mam nadzieję ze z Bartusiem wszystko ok
czasem dzieci na pewien czas sa mniej odczuwalne na tym etapie. Moze kopie " do srodka" Pamietam jak malej nie czulam tydzien i juz chcialam do lekarza a ta zaczela mi sie wywracac i wypychac juz do konca ciazy. Zawsze ewelinko mozesz jechac sprawdzic
ja mam problem ze znalezieniem stanika z głęboką miseczką, wszędzie takie wycięte..Bakalia...co do biustu to rozumiem...ja z c/d przerzuciłam się na f....
jej labrador najpiękniejsze, najmądrzejsze chyba psy na świecie mi się też taki marzy.. ale to trzeba mieć dużo miejsca i ogród na takiego psiaka żeby się nie męczył.. kiedyś może kupimy takiego
co do ogrodu to akurat z miejscem do biegania nie ma problemu, tylko na razie jest ten mały pies a on żadnych innych zwierząt nie toleruje.. więc na razie pozostaje tylko oglądanie tych psiaków
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
livastrid
2010 & 2012
bakaalia a probowalas tu kupic? Sklep Alles.pl
maja fajna bielizne nawet dla mamus karmiacych
ewelina wiesz przypomnialo mi sie, ze mozesz sprobowac cos zjesc np cos slodkiego albo jablko albo wypic jakis sok i polozyc sie kladac reke na brzuszku w tym miejscu gdzie maluch czesto kopie. Mi zawsze do 5 minut sie odzywa wtedy, skrajnie po 10 minutach jak jest leniwe, dzialalo to na corke i obecnego lokatora
maja fajna bielizne nawet dla mamus karmiacych
ewelina wiesz przypomnialo mi sie, ze mozesz sprobowac cos zjesc np cos slodkiego albo jablko albo wypic jakis sok i polozyc sie kladac reke na brzuszku w tym miejscu gdzie maluch czesto kopie. Mi zawsze do 5 minut sie odzywa wtedy, skrajnie po 10 minutach jak jest leniwe, dzialalo to na corke i obecnego lokatora