Anisia - czyli stały się znacznie bardziej rygorystyczne. Ale to dobrze. Lepiej dmuchać na zimne... Co do filmiku - mogę spytać Skarba, jak wróci do domu. Jest informatykiem. Chociaż coś mi świta, że trzeba by na youtube najpierw wgrać, a potem dopiero linkiem do forum...
reklama
To wrzucę na youtube i zalinkuję tutaj na forum
Proszę oto filmik, kopniaczki widać po lewej stronie brzucha najlepiej w 8 i 58 sekundzie filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=W4Gp_UCxQe8
Proszę oto filmik, kopniaczki widać po lewej stronie brzucha najlepiej w 8 i 58 sekundzie filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=W4Gp_UCxQe8
Ostatnia edycja:
Wow, Anisia. Super to wygląda, mały wiercipięta rośnie Ja z utęsknieniem czekam na takie widoki, ale chyba tłuszczyku mam za dużo
Dziś w końcu po tygodniu wraca mój M. Aż mnie od rana energia rozpiera. Pierwszą moją ofiarą padł piekarnik - chyba nie był taki czysty odkąd stał w sklepie A teraz zerknę na wątek z przepisami i zaraz biorę się za jakieś ciacho.
Dziś w końcu po tygodniu wraca mój M. Aż mnie od rana energia rozpiera. Pierwszą moją ofiarą padł piekarnik - chyba nie był taki czysty odkąd stał w sklepie A teraz zerknę na wątek z przepisami i zaraz biorę się za jakieś ciacho.
Anisia - słodziak
Ona - dokładnie. Zwłaszcza jak siedzą w jednym domu dwa uparte osły - tfu, barany
Przespałam dwie godzinki, pora kombinować obiad. A jak starczy sił to jeszcze ogarnę kuchnię, bo odkąd ja leżę w domu zrobił się Armageddon. Nie wyobrażacie sobie jak ciężko faceta zmusić żeby posprzątał po obiedzie czy odkurzył mieszkanie...
Ona - dokładnie. Zwłaszcza jak siedzą w jednym domu dwa uparte osły - tfu, barany
Przespałam dwie godzinki, pora kombinować obiad. A jak starczy sił to jeszcze ogarnę kuchnię, bo odkąd ja leżę w domu zrobił się Armageddon. Nie wyobrażacie sobie jak ciężko faceta zmusić żeby posprzątał po obiedzie czy odkurzył mieszkanie...
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
a ja mam pytanko... do spania dla dzieciątka lepszy kocyk, kołderka czy śpiworek??