reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam
Melisa to na pewno był dzidziuś :tak:
Fazerkamm nic nie doradzę bo mój synek od urodzenia nie lubił ciepła, nigdy nie lubił być przykryty i tak jest do dziś - ja go nakrywam kołderką a on natychmiast spod niej wychodzi. Kąpiel tylko w letniej wodzie; dla mnie ona zimna a ten krzyczy, że nie chce cieplejszej. Teraz nie będę kupować śpiworka.
Pozdrawiam

reklama
Anastazzja - ja miałam jeszcze gorszy koszmar jak teść przyjechał na wakacje. Nałogowy palacz (dwie paczki dziennie), mieszkanie jego, więc na wszelkie próby zwracania uwagi po prostu nie reagował... A był trzy tygodnie. Siedziałam głównie u babci mojego Skarba...

Gośka - też nie lubię szpitali i się przed nimi bronię rękami i nogami, ale w tej chwili trochę zmieniłam podejście, bo znalazłam świetną, kochaną lekarkę, która pracuje w szpitalu, gdzie będę rodzić i przyjmie mój poród. Dodatkowo poznałam już część położnych, a opinie dziewczyn, które tam rodziły są pozytywne. Więc mam jakie takie poczucie bezpieczeństwa.
Na początku chciałam rodzić w domu, ale niestety nie mogę. Mam za sobą operację ginekologiczną, nie wiadomo, czy nie ma gdzieś po niej zrostów, więc muszę być pod opieką lekarza w szpitalu...

ja się boję i szpitala i porodu :p ale dla mojego Synusia wszystko zniosę :) dzieci33.gif

Witam Dziewczyny w niedzielne poludnie ;-)
U mnie narazie leniwie, ale po poludniu wybieramy sie na Szyndzielnie na kolejke do Bielska. W koncu sie ochlodzilo i nie meczy ten upal. Jest czym oddychac :-)
Wczorajszych wieczornych babelkow dzis nie czuje... Moze wieczor znow sie odezwa :-)
Wlasnie czytalam Wasze opinie, ze najlepiej kupic spiworek do spania. I tak zrobie :-) Ale poduszeczke i kouderke tez kupie - sa takie sliczne, a tez sie na pewno przydadza ;-)
Pozdrowionka. Piszcie co u was!!

Goska fajne sa w lidlu, zdjecie wstawila Ewelinka w dziale zakupy!!!!! a ja zaraz poszukam i tez Ci wstawie jakis link w tym dziale. A i w Tchibo w galerii mokotow sa super spiworki, ja zaluje, ze nie wzielama, jutro po niego podskocze!!!!

reklama
witam niedzielnie :)

dziękuję wszystkim za pomoc :) moja teściowa jest teraz w PL i przed wyjazdem mówiła że chce dla wnuka kupić kocyki, ja jej mówiłam że chyba lepszy śpiworek ale w końcu dałam jej wolną rękę.. powiedziałam że sprzedawca będzie wiedział najlepiej.. ale w takim bądź razie muszę do niej napisać że chce śpiworek :) :p

Gosia niby fajnie że po 6h wypuszczają ze szpitala bo już się jest z dzidziusiem w domku itp. ale kurcze.. przecież dużo dzieci np żółtaczkę dostają dopiero w 2 dobie.. ja się bardzo boję szpitali (na sam widok mdleję - poważnie) nigdy nie leżałam w szpitalu.. ale wydaje mi się że przezwyciężę wszystko ze względu na mojego Kochanego Synusia :) który jak bryka to mamusia jest cała szczęśliwa.. :) piękne uczucie :)

Do góry