reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam,
Dzięki za pomoc odnosnie kataru. Kupiłam krople Euphorbium i troszke pomogło ale dalej ciężko oddychać. Choć w nocy spałam lepiej. Łykam też tabletki czosnkowe.
Czy może wybieracie się na Warszawski Torwar w weekend, ja jak się lepiej poczuje to może pójdę.

Nagapalama trzymam kciuki żeby jak najszybciej pojawił sie dzidziuś, tym razem żeby zostasł już na zawsze
ale u mnie pogoda, deszcz, burza od rana, nawet do sklepu po pieczywu mi się nie chce zejść

czesc pamietacie mnie jeszcze ?
Pewnie nie ...
Mam nadziejeę, że czujecie się dobrze :)
alka - wiesz już co będzie ?

pozdrawiam wszystkie :)
witaj Palemka
kochana co u Ciebie?

Adak ja się wybieram w sobotę, mam bezpłatne zaproszenia od mamy z pracy

Dziękuję za waszą troskę, dziś śniły mi się głupoty, niestety rano dostaliśmy wiadomość, że nasza pracownica umarła po porażeniu piorunem. Smutny dzień, niestety.

Ostatnia edycja:
Mam termin na 23 stycznia. Nie wiem jeszcze czy to chłopiec czy dziewczynka, ale mam nadzieję, że za tydz się dowiem. Narazie wszystko przebiega u mnie książkowo, tzn: były wymioty, bóle głowy, zasłabnięcia (co tydz w kościele hehe), niechęć do robienia cokolwiek. Na szczęście to już mam za soba i drugi trymestr ciąży jest pełen energii;) Pozdrawiam

reklama
Witam Dziewczyny!
Jostyna-witam i gratuluje tego cudownego stanu :-)

A ja dzis prace mgr pisze i mnie to potwornie nudzi. Zaraz pomysle o obiadku. Dobrze, ze Mama dala kotleciki. Wieczorkiem (jesli pogoda pozwoli) wybierzemi sie z Mezusiem nad wode.
Piszcie co u Was? Jak samopoczucie?
Pozdrowionka :-)

Do góry