reklama
Witam,
Dzięki za pomoc odnosnie kataru. Kupiłam krople Euphorbium i troszke pomogło ale dalej ciężko oddychać. Choć w nocy spałam lepiej. Łykam też tabletki czosnkowe.
Czy może wybieracie się na Warszawski Torwar w weekend, ja jak się lepiej poczuje to może pójdę.
Dzięki za pomoc odnosnie kataru. Kupiłam krople Euphorbium i troszke pomogło ale dalej ciężko oddychać. Choć w nocy spałam lepiej. Łykam też tabletki czosnkowe.
Czy może wybieracie się na Warszawski Torwar w weekend, ja jak się lepiej poczuje to może pójdę.
ewelina26k
Fanka BB :)
Nagapalama trzymam kciuki żeby jak najszybciej pojawił sie dzidziuś, tym razem żeby zostasł już na zawsze
ale u mnie pogoda, deszcz, burza od rana, nawet do sklepu po pieczywu mi się nie chce zejść
ale u mnie pogoda, deszcz, burza od rana, nawet do sklepu po pieczywu mi się nie chce zejść
iga73
witaj Palemkaczesc pamietacie mnie jeszcze ?
Pewnie nie ...
Mam nadziejeę, że czujecie się dobrze
alka - wiesz już co będzie ?
pozdrawiam wszystkie
kochana co u Ciebie?
Adak ja się wybieram w sobotę, mam bezpłatne zaproszenia od mamy z pracy
Dziękuję za waszą troskę, dziś śniły mi się głupoty, niestety rano dostaliśmy wiadomość, że nasza pracownica umarła po porażeniu piorunem. Smutny dzień, niestety.
Ostatnia edycja:
fazerkamm
iga ochhhhh [*] [*] [*]
livastrid
2010 & 2012
dzien d
palma Ty wiesz jestes nie do zapomnienia milo, ze zawitalas;-)
iga, smutne...
musze sniadanie zjesc
palma Ty wiesz jestes nie do zapomnienia milo, ze zawitalas;-)
iga, smutne...
musze sniadanie zjesc
Mam termin na 23 stycznia. Nie wiem jeszcze czy to chłopiec czy dziewczynka, ale mam nadzieję, że za tydz się dowiem. Narazie wszystko przebiega u mnie książkowo, tzn: były wymioty, bóle głowy, zasłabnięcia (co tydz w kościele hehe), niechęć do robienia cokolwiek. Na szczęście to już mam za soba i drugi trymestr ciąży jest pełen energii Pozdrawiam
livastrid
2010 & 2012
zasłabnięcia (co tydz w kościele hehe)
malego omenowego damiena masz w brzuchu zartuje oczywiscie
gratuluje energii
reklama
Witam Dziewczyny!
Jostyna-witam i gratuluje tego cudownego stanu :-)
A ja dzis prace mgr pisze i mnie to potwornie nudzi. Zaraz pomysle o obiadku. Dobrze, ze Mama dala kotleciki. Wieczorkiem (jesli pogoda pozwoli) wybierzemi sie z Mezusiem nad wode.
Piszcie co u Was? Jak samopoczucie?
Pozdrowionka :-)
Jostyna-witam i gratuluje tego cudownego stanu :-)
A ja dzis prace mgr pisze i mnie to potwornie nudzi. Zaraz pomysle o obiadku. Dobrze, ze Mama dala kotleciki. Wieczorkiem (jesli pogoda pozwoli) wybierzemi sie z Mezusiem nad wode.
Piszcie co u Was? Jak samopoczucie?
Pozdrowionka :-)