reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
czesc pamietacie mnie jeszcze ?
Pewnie nie ...
Mam nadziejeę, że czujecie się dobrze :)
alka - wiesz już co będzie ?

pozdrawiam wszystkie :)

U Alki będzie synuś :)

też pozdrawiamy cieplutko:)

Gośka wszystkiego naj:) spóźnione ale szczere:-)

Laitway gratuluję synusia a Mami gratuluję córci:-)

Mazia super że dzidzia dobrze się rozwija i wszystko jest w porządku :-)

Chaga trzymam kciuki żeby u Ciebie też była parka! A kiedy masz podglądanko?

Iga jak tam minęła nocka?

ja ciężko sypiam jak tak duszno...

dzisiaj znowu upalnie...

dlatego uważajcie na siebie Dziewczynki...

zmykam ogarnąć mieszkanko i wstawić pomidorówkę :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ....
Zabrakło mi dziś humorku, mam nadzieję, że szybko wróci....

iga jak się spało?????

nagapalma ja Cię pamiętam - przecież wiesz kochana!!!! Będę mieć synusia

Witam
Kajkapol teraz już wszystko będzie dobrze, musi być :tak:
Goska ode mnie spóźnione serdeczne życzenia - niech się spełnią Twoje marzenia :-)
Nagapalama przyznam bez bicia, że nie pamiętam CIę, ale ja nie jestem tu od początku :happy:
Życzę Wam wszystkim miłego dnia.
Pozdrawiam

Dzień dobry ....
Zabrakło mi dziś humorku, mam nadzieję, że szybko wróci....
oby szybko wrócił!!!!

mniam a ja właśnie wcinam śniadanko :D kanapeczki z pasztetem (domowej roboty) i z ogórkiem do tego herbatka z miodem i cytrynką bo coś mnie gardełko pobolewa..

kajkapol chyba jak każda z nas... uspokoimy się jak zobaczymy nasze maleństwa.. bo to się człowiek dużo nasłuchał.. ale trzeba być pozytywnej myśli!! może i Tobie pomoże to co ja sobie myślę jak mam doła: a mianowicie.. powtarzam sobie zawsze że inni mają gorzej i nie narzekają, nie marudzą itp trzeba zacisnąć zęby i stąpać mocno po ziemi.. choć wiem że to jest bardzo ciężkie czasami.. głowa do góry będzie dobrze!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki
Fazerkam-bardzo madre slowa napisalas :) Ja tez ciesze sie z tego co mam.No i trzeba patrzec w przyszlosc i bedzie dobrze!
Alka-humorek napewno zaraz wroci- to tylko hormony ;)
Kajakpol-bedzie dobrze.
Marcia-mam nadzieje, ze z Twoim maluszkem juz lepiej. Pozdrowienia dla niego :)

Hej, Hej..dołączam do Was styczniowe mamusie. To moje pierwsze kroki na forum i pierwsza ciąża, tak więc troszkę się obawiam, ale mam nadziej ę, że sobie poradzimy. Buziaki, pozdrawaimy ;*

reklama
Do góry