reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

iga przykro mi bardzo!!!! Staraj się jednak dla dzidzi pomyśleć o czymś przyjemnym.... Jesteśmy z Toba!

fajnie, że mnie ktoś pamięta :-)

ala- chłopczyk, ale super !!! Gratuluję !!!

Dzięki Misia - ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoją dzidzię - odzywaj się babo częściej :)

Jostyna witaj, zaglądaj i pisz jak najczęściej!!!

kajkapol masz kategoryczny zakaz pesymistycznego myślenia!!!!! Bo jak nie to przełożymy cię przez kolano! Rozumiemy się??? :-D Będziesz mieć zdrowe i w dodatku śliczne dzieciątko w styczniu!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Adak4 Iga73 ja się wybieram na Torwar w weekend:) O ile mój D. się nie skrzywi, bo coś nie lubi takich wypraw ale dziś go zapytam co i jak:) W każdym razie chciałabym pojechać, bo się zapowiadają naprawdę fajne targi.

a ja dziś w nocy zapomniałam że jestem w ciąży.wstałam na siusiu,a jak się kładłam, maluch potężnie kopną.w pierwszej chwili się wystraszyłam bo nie wiedziałam co to.prawie męża obudziłam.a potem głupia śmiałam się sama z siebie :)

witaj Justyna

aninaa i bardzo dobrze zrobił :D bo przecież jak mogłaś o nim zapomnieć hihi

Jostyna, a my będziemy jeszcze chciały, by choć na chwilę przestał kopać :D

Może jak zacznie kopac jak oszalałe to będę chciała tego spokoju w brzuszku. Narazie czekam z niecierpliwością. A Wy kobietki jak juz czujecie swoje maleństwa?? I w którym tyg?

No właśnie moje się wierci i mnie posztur****e zawsze jak usiłuję się nad czymś skupić. Teraz na przykład mam trochę roboty i chyba młode nie przepada za pozycją przy biurku przed laptopem bo wierci się niemiłosiernie. Muszę siedzieć odchylona na maksa... Przynajmniej się nie garbię.

Ufff.... u mnie dzisiaj równiutko połowa :D

Jostyna, nie przejmuj się, że jeszcze nie czujesz - ja też nie. Liv juz ma dzidziusia, a przy drugiej ciąży czuje się wcześniej.... Poza tym każda ciąża jest indywidualna... choć ja też strasznie na to czekam :)

reklama
Podobno jak w brzuszku dokazuje to i po urodzeniu będzie takie aktywne. Z tego wynika, że u mnie poszło w tatusia. Mój Mąż
był i jest taki spokojny, a ja bardziej byłam w dzieciństwie energiczna no i teraz chyba też..

Do góry