reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Też zaraz idę spać, ostatnio źle spałam, znowu śniła mi się woda dwie noce z rzędu i dziś piorun poraził naszą pracownicę - akurat miała wolne, jest w szpitalu, nie wiemy na razie nic więcej. Naprawdę wolałabym nie mieć takich snów, zawsze wtedy coś się dzieje.

reklama
Aleście się naprodukowały wczoraj. Ledwo nadrobiłam a i tak omijałam posty z jedzeniem, bo strasznie głodna jestem i zaraz muszę cos wykombinować w kuchni.

Nooo oświadczam iż od męcza otrzymałam płyty. Jedną dla mnie - Marka Ronsona, a drugą The Knifes raczej dla malucha bo dużo w niej różnych dziwnych dźwięków. Ale mi się też podoba :)
No i właśnie piję herbatkę roiboos z pomarańczą i pistacjami - dostałam zestaw od przyjaciółki i dzbanek z zaparzaczem. Pyszna ta herbata. Narazie tylko jedną spróbowałam. I przyniosła mi kilka gazet dla mamuś i tatusiów. Poza tym przyszli wczoraj ze swoim dziecięciem, 3 miesiące ma ponad chyba i jest przuroczy. Już kontaktuje, śmieje się. Fajny jest. I mój Małżonek chyba zaczyna czuć tacierzyństwo. :)

To był miły dzień :)

kurcze ja w życiu nie nadrobie tu zaległości:zawstydzona/y:
Dziewczynki kochane zaglądam do Was regularnie (przynajmniej staram się) Wybaczcie ze się nie udzielam ale poprostu jakoś nie mam weny. Ta ciąża jest dla mnie bardzo ,,trudna'', przeżywam każdego dnia swego rodzaju de javu. Wracają bolesne wspomnienia i od czasu gdy czuje ruchy małego z każdym dniem boje się coraz bardziej:-( Wiem że będzie wszystko ok i mocno w to wierze ale nie umiem pozbyć się tego strachu
Cieszę się że u Was wszystko ok:-)

reklama
Witam :)
mam nadzieję że nocka minęła u Was bez żadnych przeszkód :)
ja miałam dzisiaj sen... dzięki którym tak szczerze to sama się zawstydzam jak sobie przypomnę hehehe :p

Gosia cieszę się że urodzinowy dzień się udał :)
ja też głodna jestem... co by tu....

Kajkapol na pewno będzie wszystko dobrze!!!!!!!!!

Do góry