reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

malutka wspólczuje!! niby kobieta, która jest już matką kobiete w ciazy zrozumie... a jednak :/ widze ze tesciowa nie daje taryfy ulgowej :/ pokaz pozniej fotke z nowa fryzurka :* i sie w ogole nie przejmuj!
livastrid zapraszam na golabeczki !!! a ten sosik... mmmm... wyszedl mi nieziemski! <skromna> ;P

reklama
Pati e tam nie ma czego zazdrościć :) mi już tęskno za Polska :) owszem ciepłe kraje są fajne na wakacje itp :) ale chodzić tutaj w ciąży to porażka!! my ciężarne 2xbardziej odczuwamy temperaturę :) tak jak zawszę mój mąż narzekał że gorąco a mi wiecznie zimno było to teraz jest na odwrót :) ja chcę już zimę!! a las suuuper sprawa :) uwielbiałam w PL chodzić do lasu i zbierać grzybki :D
Livastrid hihi grecy fajni ludzie :) tacy wyluzowani :) pozazdrościć mi tylko zostaje sąsiadowi i Tobie tej wiejsko-leśnej okolicy :) ja z wielką chęcią bym się zamieniła :) choć Grecję też kocham :)

Liv Haslo super pasujace!!!! Gotland jest sliczny!!!!! Fårö - malownicze miejsce, nie bylam, ale na emeryturke mysle bedzie super!!!! Ja tez mysle o owcach i gaskach i malutkim pensjonacie do ktorego beda przyjezdzac co roku stali, zaprzyjaznieni goscie..... hm, border collie juz mam to i owce sie kiedys znajda :)))))
Sarat wscieklas sie z tym gotowaniem :)))) mniam mniam mniam...... zapiekanka byla przepyszna, nawet mojej wybrednej corce smakowala!!!! A teraz prosze o przepis na salatke kebab, jadlam kiedys i bardzo mi smakowala, prosze prosze napisz jak ja sie robi!!!!
Bakalia Holandia na emeryturke tez niczego sobie, jest duzo zielonych lak do wypasu owiec ;)
Fazerka tu sie zgodze upal w ciazy to masakra i wspolczuje Ci troszke ale za to widoki rekompensuja wszystko!!!!!

a to prawda :) widoki są prześliczne! polecam! i zima łagodniejsza niż w PL :) to mi się podoba.. bo ja ogólnie to zmarzluch jestem :p
a co do sałatki to znam jeden przepis :) mniammm uwielbiam ją :) przepis w odpowiednim miejscu za sek napiszę :)

Doczytałam, nie można was zostawić na chwilę, bo później ciężko nadrobić.
Pati, oszczędzaj się koniecznie, ja chyba jutro wybiorę się do naszego h&m głównie po ubrania dla chłopców
Marcia niech synek szybko zdrowieje.
Malutkans zabrałabym męża i uciekła jak najszybciej od takiej teściowej, moja generalnie jest w porządku, ale nie zniosłabym jej dłużej niż jakieś 3 dni bez przerwy.

Mi emerytura marzy się w jakimś ciepłym kraju, chciałabym mieć dom blisko morza w Hiszpanii lub na południu Francji, oczywiście z klimatyzacją i basenem. Pomarzyć zawsze można.

Marcia całyski dla małego:)

Malutka... emeryci tak maja jeszcze w taka pogode;) ja tez chodze jak bomba zegarowa... nas jutro nawiedza tesciowa;-/ wrecz skacze z radosci...

Sarat ja tez mam golabki - nie robiłam ale przywiozłam od babci:) miała dać kilka - d dostałam cały gar:D chyba z 20 szt.

Pati - klapsa dostaniesz jak sie nie uspokoisz;P

Iga Hiszpania, apartament, klima taaaaa to sie nazywa emeryturka :))) pamietaj, ze marzenia sie spelniaja!!!!!! Bede sie oszczedzac a Ty pamietaj wiesciach z hurtowni chaber!
Asteria juz bede grzeczna ;) zycze jednak milej i spokojnej wizyty tesciowej!!!!!

Dzieki laseczki,

Moje dzieciatko już śpi. Kurcze jak dziecko chore to i matka odczuwa sie bez powera...
zobaczymy nockę.

Bylam w sklepie dziecięcym. Tak sobie popatrzeć co nie co :) obejrzalam wóziczki itd. Fajnie :)

troszke Was podczytam i idę. Jestem nie w sosie.

reklama
Do góry