reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Marcia oby szybko Nikodemkowi minęło!! dużo zdrówka!!
Melisa to życzę mężowi szybkiego powrotu do zdrowia.. tym bardziej że w Grecji sobie zerwał ścięgno...
Pati moje marzenie to mieszkać gdzieś poza miastem w domku :) najlepsze co może być :) mamy na oku małą miejscowość koło Wa-wy.. mam nadzieję że kiedyś coś tam kupimy i chałupkę jakąś postawimy.. super sprawa :) życzę duuuuuuuużo zdrówka!! oby za te trzy tyg. jeszcze bardziej poprawiły się wyniki!! a do tego czasu faktycznie zwolnij tępo! tym bardziej że organizm się tego domaga!! lepiej robić wszystko wolniej i być zdrowym niż cierpieć później z bólu.. a ból stawów to chyba jedno z najgorszych bólów jakie istnieją.. (moja teściowa choruję na chorobę związana ze stawami.. bidulka ale się nacierpiała/cierpi :/) zresztą ja też okazem zdrowia nie jestem :/ już raz kolana mnie położyły do wyrka :| ruszyć się nie mogłam z bólu...

Ostatnia edycja:
reklama
Fazerka masz racje czas zwolnic, a bol kolan jak sama wiesz to masakra!!!! Pewnie jak juz powrocicie z Grecji to postawicie slodki domek moze w greckim stylu.... Zycze spelnienia marzenia!!!! A teraz to ja Ci zazdroszcze tych Aten :) tego, jak piszesz o plazy... Mi zostaja spacery po lesie tylko....
Marcia ja samolub zapomnialam napisac, ze przesylam caluski Nikosiowi i zycze szybkiego powrotu do zdrowka!!!!!! Bo Ty tez musisz odpoczywac.......

pati co Ty chcesz, las tez fajny jest
i odnosnie Grecji, mam tu sasiada pol greka pol polaka i po 47 latach zamieszkal w mojej wiejsko-lesnej okolicy i on sie smieje, ze na gorce na ktorej mieszka teraz ma swoj akropol;-)

Liv pewnie, ze jest fajny i uwielbiam moje spacery z psami!!!!!
A Tobie to na maxa zazdroszcze, uwielbiam skandynawie, pisalam prace licencjacka pt atrakcyjnosc turystyczna Dani.... troche pracowalam jako pilot wycieczek, kiedys zjezdzilam autem troche szwecji i Dani...... A Norwegie zostawiam sobie na emeryturke :)))))

no calkiem zacny obszar na emeryture:-D

ogladalas kiedys serial krolestwo? jakos trafily do mnie z humorem wypowiedziane slowa przez jednego lekarza: dania- z wapienia i wody a szwecja wykuta w granicie;-)to tak odnosnie atrakcyjnosci turystycznej. Swoja droga pierwsze wybicie barku nastapilo w danii;-) w visby bylas? to moje marzenie na emeryture, a najlepiej Fårö, owce bym hodowala:-D

Marciaa dużo zdrówka dla małego ;-)

Piękne miejsca na emeryturę wybieracie, mi się marzy Holandia, mam tam rodzinę i uwielbiam ten klimat. Małe uliczki, dookoła zwierzęta, mostki i woda :)

pati biduszko oszczedzaj sie!!
I w ogole jak smakowala zapiekanka??
Ja dzisiaj zrobilam gołąbki bez zawijania z ziemniaczkami i sosem pomidorowym. Wyszlo mi 25 gołabków, myslalam, ze nie skoncze ich smazyc taki upal. co chwilke musialam robic przerwe i chlodzic sie przy wiatraczku. Zaraz sie biore za salatke gyros, miesko juz mam usmazone tylko musze skroic warzywa i ulozyc w misce. dzisiaj mam wene do gotowania bo mój M. wrócil szybciej z trasy i lubie miec dla niego duzo jedzonka pysznego :) wtedy jest takiii szcesliwyyyy :))) zresztą przez zoladek do serca :D

dziewczyny a u mnie skonczyla sie urlopowa sielanka :( tesiowa zla na caly swiat na wszystkich ryczy.......a tak sie cieszylam z tego urlopu..... zreszta z moja tesciowa zawsze tak... jest pare dni i stres :( a myslalam ze tym razem mi odpusci bo jestem w ciazy.... tylko sie denerwuje :( juz zapowiedzialam mezowi jeszce maksymalnie dwa dni i jak sie nie poprawi jade gdziekolwiek byle nie tutaj :( jedyne co mnie dzis pocieszylo to fryzjer... bo scielam sobie moje dugiee wlosy na bobka :p

reklama
Do góry