reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

u mnie też dzisiaj pomidorowa :D zaraz będę się brała za gotowanie..
odebrałam wyniki i z tego co ja się znam wszystko ok :-)
a wracając zajechałam do sklepu dziecięcego w którym będę się zaopatrywać (ponieważ mają dobre jakościowo rzeczy i normalne ceny) i stwierdziłam że chłopcy są poszkodowani!!! o wiele większy wybór dla dziewczynek jest niż dla siusiaków..

reklama
fazerka dobrze że z maluchem wszystko dobrze :) a z tym większym wyborem dla dziewczynek...zawsze tak było :)

dziewczyny czy Wy też macie takich durnych sąsiadów ? maaatko,potrafią tak ciśnienie podnieść że szok! brak słów i sił normalnie.

iga pomidorowa to moja ulubiona zupa!! szczególnie taka od razu po ugotowaniu, gorąąąąca! :)

U mnie dziś schabowe i kalafior. Właśnie zaczyna się burza u nas..

fazerka dziewczyny czy Wy też macie takich durnych sąsiadów ? maaatko,potrafią tak ciśnienie podnieść że szok! brak słów i sił normalnie.

na starym osiedlu miałam strasznie wścibskich sąsiadów, a teraz w nowym miejscu sami fajni ludzie fakt faktem starsi ale naprawdę mili.
za to mój P. u siebie w miejscowości ma tragicznych sąsiadów, ostatnio czepiali się tego że tłumik od samochodu daje głośne odgłosy.. masakra

niestety cos o tym wiem przynajmniej trzy razy w tyg mam wizyte kobiety z doły... bo np. zagłosno przesuwam krzesło:p albo ze wojtuś biega;/

dokładnie.facet z dołu to nawet pisał skargi do wspólnoty że dziecko za głośno chodzi.a ta obok,kiedyś wydawała się spoko babka,ale teraz na każdym kroku słucham jak dupe mi obrabia a w oczy oczywiście przecudowna jest.tak jej nie znoszę że szok.a nic nawet nie mogę jej powiedzieć bo mieszka z nią jej wnuczek którego moja córka uwielbia.i wiem że dzieciaki to odczują. ale jako że jestem już u kresu wytrzymałości...
znowu ta z lewej się nie odzywa bo obrażona że to nie ona pierwsza kupiła te mieszkanie w którym mieszkamy.facet z góry to samo.w zeszłym roku wyskoczył do mojego męża z siekierą :) to była jazda :)
czasami sobie myślę że lepiej było by zamieszkać gdzieś w domku na wsi. bo ci ludzie są zdecydowanie za blisko.

no,troszkę mi lepiej.

reklama
fazer bardzo dobrze, ze wszystko w porzadku:tak:

a co do sasiadow, mam te przyjemnosc, ze nie dziele ani scianami ani podlogami czy sufitami tych elementow. Ale zawsze na nich narzekalam, gdy ich mialam. Teraz mam takich, co choc wszystko wiedza, co sie wkolo dzieje sa na szczescie nieszkodliwi a nawet fajni - przyniosa ryby, gruszki, pogadaja normalnie i pilnuja domow wzajemnie. Czasem nawet wspolne imprezy robimy. Ale "za sciana" bym nikogo nie zniosla:tak:

Do góry