reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Melisa - cieszy się???? To mało powiedziane - jest dumny jak paw :D
Ale dzięki temu dostałam 3 wielkie, piękne słoneczniki :) Jak milutko

No to Cie ukochany rozpieszcza, i prawidlowo :) Wogole to z opisu i ze zdjec wygladacie na bardzo sympatyczna pare. A Ty masz super sposob pisania. Zawsze jak czytam Twoje posty to sie usmiecham.

reklama
bakaalia ojj oby szybko znikł!! i żeby więcej nie bolało..
tiramisu ha ha ha nuttela mniam!! duży słoik to max 4 dni u mnie stoi :p
Alka cieszę się bardzo że z Wami wszystko w porządku! :) gratuluję synka!!
zaskoczona jestem :) zawsze o wiele więcej dziewczynek się rodziło.. a tu proszę nastała era chłopców :)
ale i tak jest o wiele więcej kobiet na świecie niż mężczyzn także nasi synkowie będą rozchwytywani hihi

Malutkans super, że wracasz do zdrówka :))!! Pobyt w Polsce służy ;) lecznicze klimaty hihi
bakaalia współczuję u mnie podejrzewano piasek na nerce ból był przeokrutny, ale brałam urosept, witaminkę c, żurawinę i przeszlo..., ale to jeszcze przed ciążą. Zycze powrotu do zdrowia :))

My właśnie po wizycie. synuś zdrowy a szczegóły w odpowiednim temacie :)
Co do kłucia w brzuchu to powiedziałam dziś lekarzowi, że czasem mnie tak przeraźliwie kłuje, a on na to, że mam się cieszyć bo to znaczy, że się macica rozciąga:) No więc czas przyzwyczaić się, że ból to przyjemność :D

Alka, to pewnie mąż szczęśliwy :), a Ty jak, ostatnio miałaś przeczucie na dziewczynę :) i tak pewnie się cieszysz :)
Gratulację:-)

uuuuuuuu idzie wojna wiekszosc chłopokow bedzie:-D:-D

Alka sisiory fajne są :) :-D

ja padam zaraz idę pod kołderkę. Ł. mnie meczy o tuli tuli a jeszcze nie możemy. szkoda bo mnie ochota wrocila:p

bakaliaa a ten bol to gdzie był?
bo mnie sie wydaje ze cos zaczyna mi sie robic. tzn tez piasek. kiedys mialam ale pilam duuuuzo wody i chodzić po schodach lekarz mi kazał.
Teraz mam te szczawiany wapnia i niski troche ciezar moczu... i tak jakby pobolewa czasami z tylu po bokach

Ijuz jestem z Wami troche puzno ale zawsze lepiej to niz nic......Byłam z moim M u tesciow na basenie i mam nawet nowe fotki....Woda była wysmienita.
Jutro na 5 rano do pracy ale juz o 12 w połodnie mam koniec i znow cały dzien bede chodzic przybita ale jeszcze z dwa mc popracuje jak samopoczucie pozwoli a potem juz posiedze w domku.....Ciesze sie ze dowas dołaczyłam tam gdzie byłam czesto ostatnio to bardzo zadko kto mnie zauwazał wiec juz tam nie wracam.DZIEKUJE ZE JESTESCIE

reklama
Do góry