reklama
Witam was wszystkie słonecznie,
Trzymam kciuki za wasze wizyty i badania USG. Ja dziś czuje się nie najlepiej- boli mnie gardło i mam niewielki katar. Zastanawiam się czy iść na lody - to czasami na gardło mi pomaga. Na razie pije wapno i jem tabletki czosnkowe, wieczorem zjem kawałek czosnku.
Marciaa, Bakaalia - pijcie dużo- najlepiej wody - ja cały czas mam zalecenie picia ponad 2 litrów dziennie. To podobno w ciąży bardzo ważne.
Trzymam kciuki za wasze wizyty i badania USG. Ja dziś czuje się nie najlepiej- boli mnie gardło i mam niewielki katar. Zastanawiam się czy iść na lody - to czasami na gardło mi pomaga. Na razie pije wapno i jem tabletki czosnkowe, wieczorem zjem kawałek czosnku.
Marciaa, Bakaalia - pijcie dużo- najlepiej wody - ja cały czas mam zalecenie picia ponad 2 litrów dziennie. To podobno w ciąży bardzo ważne.
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Witam, Ja się tylko przywitam i zmykam gotować obiad. Właśnie kolega zadzownił, że robi imprezkę dziś wieczorem i wszystko ok, ale koleżanki i koledzy na pewno będą popijać jakieś procenty a ja nic I się zastanawiam czy iść
Fiona witaj.
Livastrid prześliczny masz wózek
Mazia spinanie brzucha, to raczej dzidzia. Mnie też się to zdarza ale staram się wtedy położyć i mija a w międzyczasie najczęściej jest kopniaczek ;-)
Anastazja ja smaruję balsamem z Rossmana, ale piling całego ciała robię dwa razy w tygodniu i brzucha też. Chociaż po tym balsamiku rosmanowym, brzuchal jest niesamowicie gładki.
Pozdrawiam
Fiona witaj.
Livastrid prześliczny masz wózek
Mazia spinanie brzucha, to raczej dzidzia. Mnie też się to zdarza ale staram się wtedy położyć i mija a w międzyczasie najczęściej jest kopniaczek ;-)
Anastazja ja smaruję balsamem z Rossmana, ale piling całego ciała robię dwa razy w tygodniu i brzucha też. Chociaż po tym balsamiku rosmanowym, brzuchal jest niesamowicie gładki.
Pozdrawiam
fazerkamm
Fanka BB :)
Mami trzymam kciuki!!
ch_aga a jak sie nazywa ten balsam z rossmanna? wogole czy go polecasz? bo jak tak to zamowie sobie to mi tesciowa przywiezie. A wogole to jakich kremow/balsamow uzywacie na brzuchole??? Ja chetnie przetestuje wszystkie oby tylko pomogly;-)
Anastazzja
Witam styczniowe mamy z "rana"
ja dziś nie w humorze...ale to przez mojego TŻ....jakiś niemiły jest dla mnie...zamiast zająć się swoją chorą narzeczoną to robi nie wiadomo co...i nie ma dla mnie czasu
Mami! 3mam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze
Alka;D a Ty nadal ruchów nie czujesz? kurcze...kiedy mi się doczekamy
ja dziś nie w humorze...ale to przez mojego TŻ....jakiś niemiły jest dla mnie...zamiast zająć się swoją chorą narzeczoną to robi nie wiadomo co...i nie ma dla mnie czasu
Mami! 3mam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze
Alka;D a Ty nadal ruchów nie czujesz? kurcze...kiedy mi się doczekamy
livastrid
2010 & 2012
witajcie:-)
spalam do kitu po raz pierwszy od czasow gdy mala mnie budzila w nocy ale
zycze udanych wizyt
balsamow, kremow nie polece zadnych, bo jak zalaczylam obrazek nic mi nie pomoglo jak nagle bebech mi wywalil
anielkaa uzupelniasz wyksztalcenie ze szwedzkiego czy po szwedzku?
Anastazja daj spokoj z facetem, oni i tak nie zrozumieja...
Fiona milo, ze dobrze sie czujesz
ja wczoraj na kozaki jeszcze wyskoczylam
spalam do kitu po raz pierwszy od czasow gdy mala mnie budzila w nocy ale
zycze udanych wizyt
balsamow, kremow nie polece zadnych, bo jak zalaczylam obrazek nic mi nie pomoglo jak nagle bebech mi wywalil
anielkaa uzupelniasz wyksztalcenie ze szwedzkiego czy po szwedzku?
Anastazja daj spokoj z facetem, oni i tak nie zrozumieja...
Fiona milo, ze dobrze sie czujesz
ja wczoraj na kozaki jeszcze wyskoczylam
reklama
tiramisu1976
ch_aga a jak sie nazywa ten balsam z rossmanna? wogole czy go polecasz? bo jak tak to zamowie sobie to mi tesciowa przywiezie. A wogole to jakich kremow/balsamow uzywacie na brzuchole??? Ja chetnie przetestuje wszystkie oby tylko pomogly;-)
ja używam balsamu lub oliwki Babydream z Rossmanna... godna polecenia
my po usg... jak na razie wszystko w porządku łożysko nadal nisko z przodu ale ma jeszcze czas na przełożenie...
no i Kamilek będzie miał siostrzyczkę!!! czyli tak jak chciał: " taką maluśką i będę ją przytulał..."