reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

dzień dobry!!!!:-):-):-)

dzidzia.JPG
jeszcze godzina i jadę na usg!!!!!!!!!
nie śpię już od 7 i pół nocy nie spalam hihi:)

miłych dzionkow:-):-)

reklama
Witam was wszystkie słonecznie,

Trzymam kciuki za wasze wizyty i badania USG. Ja dziś czuje się nie najlepiej- boli mnie gardło i mam niewielki katar. Zastanawiam się czy iść na lody - to czasami na gardło mi pomaga. Na razie pije wapno i jem tabletki czosnkowe, wieczorem zjem kawałek czosnku.
Marciaa, Bakaalia - pijcie dużo- najlepiej wody - ja cały czas mam zalecenie picia ponad 2 litrów dziennie. To podobno w ciąży bardzo ważne.

Witam, Ja się tylko przywitam i zmykam gotować obiad. Właśnie kolega zadzownił, że robi imprezkę dziś wieczorem i wszystko ok, ale koleżanki i koledzy na pewno będą popijać jakieś procenty a ja nic :blink: I się zastanawiam czy iść :cool:
Fiona witaj.
Livastrid prześliczny masz wózek :tak:
Mazia spinanie brzucha, to raczej dzidzia. Mnie też się to zdarza ale staram się wtedy położyć i mija a w międzyczasie najczęściej jest kopniaczek ;-)
Anastazja ja smaruję balsamem z Rossmana, ale piling całego ciała robię dwa razy w tygodniu i brzucha też. Chociaż po tym balsamiku rosmanowym, brzuchal jest niesamowicie gładki.
Pozdrawiam

ch_aga a jak sie nazywa ten balsam z rossmanna? wogole czy go polecasz? bo jak tak to zamowie sobie to mi tesciowa przywiezie. A wogole to jakich kremow/balsamow uzywacie na brzuchole??? Ja chetnie przetestuje wszystkie:-D oby tylko pomogly;-)

Witam styczniowe mamy z "rana"

ja dziś nie w humorze...ale to przez mojego TŻ....jakiś niemiły jest dla mnie...zamiast zająć się swoją chorą narzeczoną to robi nie wiadomo co...i nie ma dla mnie czasu:(:(

Mami!:) 3mam kciuki:) na pewno wszystko będzie dobrze;)

Alka;D a Ty nadal ruchów nie czujesz?:p kurcze...kiedy mi się doczekamy:p

witajcie:-)

spalam do kitu po raz pierwszy od czasow gdy mala mnie budzila w nocy:dry: ale

zycze udanych wizyt

balsamow, kremow nie polece zadnych, bo jak zalaczylam obrazek nic mi nie pomoglo jak nagle bebech mi wywalil

anielkaa uzupelniasz wyksztalcenie ze szwedzkiego czy po szwedzku?

Anastazja daj spokoj z facetem, oni i tak nie zrozumieja...:tak:

Fiona milo, ze dobrze sie czujesz

ja wczoraj na kozaki jeszcze wyskoczylam:-D

reklama
ch_aga a jak sie nazywa ten balsam z rossmanna? wogole czy go polecasz? bo jak tak to zamowie sobie to mi tesciowa przywiezie. A wogole to jakich kremow/balsamow uzywacie na brzuchole??? Ja chetnie przetestuje wszystkie:-D oby tylko pomogly;-)

ja używam balsamu lub oliwki Babydream z Rossmanna... godna polecenia:)

my po usg... jak na razie wszystko w porządku łożysko nadal nisko z przodu ale ma jeszcze czas na przełożenie...

no i Kamilek będzie miał siostrzyczkę!!! czyli tak jak chciał: " taką maluśką i będę ją przytulał..."

Do góry