reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

A ja właśnie wróciłam z zakupów
i kupiłam kinder bueno w 3 paku:-) i wszystko naraz zjadłam pycha:-)

a teraz sobie siedze i odpoczywam czekam na mojego az z pracy wroci i powie ze doczekalismy sie wkoncu wyplaty i mozemy spokojnie na zakupy jutro isc i nie pozyczac od tesciowej bo nie lubiie grrr:-(

Oj znam te uczucie czekac na wypłatke, chociasz teraz mamy pieniazki na codzien ale wczesniej jak nie pracowalismy to było ciezko....Tez musze isc na zakupki bo juz proszku do prania nie mam i workow na smieci itp.....

reklama
ale zescie naskrobaly :p wskoczylam tylko napisac ze czuje sie juz lepiej i powoli plamienie ustaje :)
dzis o 5 rano wstalam i zrobilam sobie zupkke bo bylam tak glodka ze az mi burczalo :D dobrze ze pokoj mam kolo kuchni :rofl2:

Ale od rana dużo postów :)
Właśnie wróciłam ze szpitala, coś mnie w boku strasznie zaczęło boleć po południu przez co nie mogłam leżeć, chodzić itd. Okazało się po zrobieniu badań, że mam piasek na nerce. Więc jak na razie koniec z kwaśnymi i ciężkimi posiłkami..

Ale od rana dużo postów :)
Właśnie wróciłam ze szpitala, coś mnie w boku strasznie zaczęło boleć po południu przez co nie mogłam leżeć, chodzić itd. Okazało się po zrobieniu badań, że mam piasek na nerce. Więc jak na razie koniec z kwaśnymi i ciężkimi posiłkami..

polecam picie naparu z kwiatu lub liści borowiny można kilka szklanek dziennie słabego wywaru wypić wypłuka to piasek z nerek mnie bardzo pomogło w ostatniej ciąży...:)

a mnie bardzo boli głowa dzisiaj i pomimo deszczu nic mi nie mija...:(

a ostatnio bardzo dobrze wchodzi mi nutella... pychotka:)

Malutka dobrze że plamienie Cię pożegnało... i żeby tak już do końca ciąży zostało :)

Ostatnia edycja:
My właśnie po wizycie. synuś zdrowy a szczegóły w odpowiednim temacie :)
Co do kłucia w brzuchu to powiedziałam dziś lekarzowi, że czasem mnie tak przeraźliwie kłuje, a on na to, że mam się cieszyć bo to znaczy, że się macica rozciąga:) No więc czas przyzwyczaić się, że ból to przyjemność :D

Anastazja-powodzenia w nauce :) Ja tez sie ucze, a mianowicie uzupelniam wyksztalcenie po szwedzku:-p.Ale luz ;) tylko 3 razy w tygodniu po 2-3 godzinki.No i do grudnia bede gotowa.
Malutkans-super ze u ciebie juz lepiej.Pozdrawiam.

My właśnie po wizycie. synuś zdrowy a szczegóły w odpowiednim temacie :)
Co do kłucia w brzuchu to powiedziałam dziś lekarzowi, że czasem mnie tak przeraźliwie kłuje, a on na to, że mam się cieszyć bo to znaczy, że się macica rozciąga:) No więc czas przyzwyczaić się, że ból to przyjemność :D

no to super i gratuluję synusia:)

Malutka-fajnie, ze u Ciebie lepiej, i oby tak dalej!!
Alka-a jednak Synek, ostatnie przeczucia sie nie sprawdzily :-) Gratulacje!! Tatus sie pewnie cieszy :-)
My wlasnie z Marcinkiem zjedli po 3 galki lodow, pychotka, zwlaszcze ze dzis u nas straszna duchota :-) Polecam!

reklama
Do góry