reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

No to my mówimy dobranoc wszystkim brzuchatkom i i ich brzuszkom:-)
jutro dzien usg !!!!!!!!
trzymajcie kciuki :-)
zdam relacje jak wroce po zakupach czyli pewnie pod wieczor:-)

ehhh nie moge sie doczekac to zmykam pa:-)

Mazia ty tez masz jutro chyba wiec trzymam kciuki kochana:-)

reklama
Witam slonecznie!
Ja cos zle sypiam. chyba przez rosnacy brzuchol i przez kregoslup:-(
Trzymam kciuki za wasze wizyty dzisiejsze ;-)
Milego, slonecznego dnia:-)

dzień doberek:)

ja też mam ostatnio problemy ze snem ale to chyba przez tą duchotę...

Miłego i owocnego podglądania dzidziusiów na dzisiejszych wizytach!

Udanego dnia:)

Dzień dobry dzień dobry!

Alka - gratulacje!! No coś sporo tych chłopaków. Ciekawe co u mnie. Ja myślę, że to chłopak, ale pewnie będzie dziewczynka skoro ja tak myślę. :)
Ostatnio byłam w H&M i oglądałam ciuchy i sie popłakałam :) Eh, hormony.

No i zaraz śniadanie i mykam na zakupy bo jutro urodzinowego grila robię. I muszę posprzątać. Może tego mojego zagonię do tych okien, bo mówię Wam, krajobraz mi niedługo zaniknie.

Witam mamusie,
wczoraj za namową siostry wysłałam zdjęcie na konkurs, bardzo bym chciała wygrać aparat zanim urodzi się nasz synek,
chciałam was prosić o głos na zdjęcie - nie trzeba być zalogowanym. Oto link do zdjęcia:

Aktualne zdjęcie: Bezinteresowna psia miłość. Miłość

Z góry dziękuję
wink2.gif

witam poranna porą :)
krew i mocz oddane :) mam nadzieje że wyniki będą dobre! Oczywiście u mnie nie obyło się bez przygód.. ja to ostatnio zdolniacha jestem :p pojechałam rano z moim M do przychodni.. wysiadam z samochodu i mówie: "ups, Kochanie zapomniałam siśków: :-D no i biedulek musiał pojechać znowu do chałupki :) ale najśmieszniejsze jest to że jeszcze w domku jak mu powiedziałam weź zanieś pudełeczko do przedpokoju to odwrócił głowę w drugą stronę i ominą je wielkim łukiem haha a tu biedak nie dość że musiał jechać do domku to jeszcze przez całą przychodnie musiał przejść :-D

Fiona i my się cieszymy że jesteś z nami :)
Mami trzymam kciuki za usg :)
anielka tiramisu to całkiem tak jak ja :-/ źle sypiam bo co chwilę budzi mnie ból to kolan, to bioder albo kręgosłupa.. achh a tu będzie coraz gorzej..
Gośka urodzinowego grilla powiadasz.. to życzę wszystkiego najlepszego :) dużo zdrówka, szczęścia i by na Twojej twarzy zawsze gościł uśmiech :)
Sara kliknięte :)

Dzień doberek - dumna mama synusia wita wszystkie ciężaróweczki hihi :-D

Dziś się nawet wyspałam, ba nie tylko wyspałam, ale i zaspałam do pracy :D
Spałam chyba tak dobrze po wczorajszej wizucie :)
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie, które dziś będą podglądać swoje dzidzie :)

Słonecznego dnia dla Was
buziaki.jpg

Dzień dobry wszystkim:)
Mami no ja też mam dziś wizytę dziękuję za kciuki i ja też zaciskam za Twoją wizytę:)
Sara Kliknięte:)

Boli mnie brzuch z lewej strony... co myślicie że co to może być? Może stres przed wizytą?
Może uda się podglądnąć tą naszą dzidzię co ma między nóżkami:) Myślę że córa a pewnie będzie syn:) hi hi

reklama
bakaliaa a ten bol to gdzie był?
bo mnie sie wydaje ze cos zaczyna mi sie robic. tzn tez piasek. kiedys mialam ale pilam duuuuzo wody i chodzić po schodach lekarz mi kazał.Teraz mam te szczawiany wapnia i niski troche ciezar moczu... i tak jakby pobolewa czasami z tylu po bokach

Wiesz co mnie bolał prawy bok (tak bardziej na tył pleców przechodziło) na początku lekko myślałam, że od złego leżenia na łóżku. Ale po południu zaczeło boleć mocniej , aż mnie wyginało jak ten piasek przechodził.. uczucie miałam jakby jakiś pęcherzyk powietrza przechodził przez cały bok i nagle znikał.
Mi lekarka mówiła że mam fosforany wapnia i bakterie dość liczne, ale te bakterie to mi już występowały jak kartę ciąży zakładałam i ginekolog nic nie mówił.

Do góry