reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam popoludniowa pora
Dziewczyny, nie panikujcie, ze nie czujecie kopniaczkow, bo gdzies wyczytalam, ze dzieciaki (ok 18/20 tyg ciazy) spia ok 20 godzin na dobe!
I np jak wy chodzicie to dzidzia jest ukolysana do snu i smacznie sobie spi :) A jak wy spicie to maluch szaleje.Nic sie nie martwcie;-) Przyjdzie czas.
mazia91-jak nie boli to pewnie maluszek sie wierci

reklama
Mazia...mi się czasem tak robi, ale robiło mi się tak i przed ciążą i było tak jak bąka nie mogłam puścić lub wzdęcie;):) ale spytaj się swojego lekarza:) bo każdy człowiek jest inny i ciężko zaocznie stwierdzić co to może być:)

a jak dbacie o swoje brzuszki?:) chodzi mi o pielęgnacje;) czy piling brzucha mogę bez obaw wykonać?:) bo ja póki co smaruję się dwa razy dziennie mustelą i to koniec...;/

Ostatnia edycja:
:-D nom ubawilas mnie, mi zostaly 23 lata:-D i nasze jest wlasnoscia 2-ch bankow:-D;-)

moje będzie moje a nie banku dokładnie za 27 lat ale i tak się cieszę, że własne. Rodzice i teściowie sa ok, ale takiej swobody jak u siebie nigdzie nie ma
Moi teściowie mają duzy dom, cała góra w tym 4 pokoje, łazienka, kuchnia byłaby dla nas ale wiadomo wejście do domu wspólne;-)

Anastazja-ja smaruje brzuchol 2 razy dziennie.Ostatnio zakupilam krem przeciw rozstepom firmy Gerber i wydaje mi sie ze lepszy od tego co mialam do tej pory (fissan).Gerber jest jakby mnie tlusty i dobrze sie wchlania no i ladnie pachnie. A co do pilingu, to ja sie myje zelem Dove takim z pilingiem.

Anielka:) ja chyba zacznę robić sobie pillingi:) bo jakoś unikałam ich ostatnio, ale sama nie wiem czemu:p ja przyznam się szczerze PANICZNIE boję się rozstępów i zwisającego brzucha....i już zaraz po porodzie zamierzam się za siebie mocno zabrać:) bo na ślubie chcę ważyć 56 kilo i kropka:D

a ja dziś zabrałam się za coś pożytecznego:) a mianowicie naukę:) mam we wrześniu do napisania zaliczenie z ćwiczeń z ekonometrii i egzamin z makroekonomii, więc dziś postanowiłam ogarnąć ekonometrię:D masakra...ale muszę wszystko ogarnąć do 1 września, chociaż terminy mam na połowę września, ale 1 wraca moja Pani Promotor:D i mam cały wrzesień i październik na napisanie pracy magisterskiej:D a potem listopad i grudzień na napisanie licencjatu:D

Ostatnia edycja:
Anielka:) ja chyba zacznę robić sobie pillingi:) bo jakoś unikałam ich ostatnio, ale sama nie wiem czemu:p ja przyznam się szczerze PANICZNIE boję się rozstępów i zwisającego brzucha....i już zaraz po porodzie zamierzam się za siebie mocno zabrać:) bo na ślubie chcę ważyć 56 kilo i kropka:D

a ja dziś zabrałam się za coś pożytecznego:) a mianowicie naukę:) mam we wrześniu do napisania zaliczenie z ćwiczeń z ekonometrii i egzamin z makroekonomii, więc dziś postanowiłam ogarnąć ekonometrię:D masakra...ale muszę wszystko ogarnąć do 1 września, chociaż terminy mam na połowę września, ale 1 wraca moja Pani Promotor:D i mam cały wrzesień i październik na napisanie pracy magisterskiej:D a potem listopad i grudzień na napisanie licencjatu:D

oj pracowite miesiące Cię czekają... powodzenia życzę :)

A ja właśnie wróciłam z zakupów
i kupiłam kinder bueno w 3 paku:-) i wszystko naraz zjadłam pycha:-)

a teraz sobie siedze i odpoczywam czekam na mojego az z pracy wroci i powie ze doczekalismy sie wkoncu wyplaty i mozemy spokojnie na zakupy jutro isc i nie pozyczac od tesciowej bo nie lubiie grrr:-(

reklama
I poprasowane ale nie szło mi to z checiom w taki upalny dzien i ta para jeszcze z zelaska uffff ale zrobione i na jakis tydzien wolne od prasowania.Naczynia tez juz w zmywarce i chatka ogarnieta.Teraz moge z wami posiedziec a jak przyjedzie moj M to jedziemy do rodzicow kompac sie w basenie......Nawet mam zdjecie ktore zrobiłam na materacyku czy chce ktos zobaczyc?

Do góry