reklama
Juz do was dołonczam bo dostałam.....ze nadal mnie nie ma w styczniowkach.Wiec witam wszystkich i kazdego z osobna
Własnie czytam twoj suwaczek i widze ma masz termin na 28 styczen a ja na 25 styczen wiec bardzo bliziutki z tym ze to bedzie moja pierwsza dzidzia......Czujesz juz ruchy?
Hello
ja dzis pospałam...az do 7 ;-)
od rana sprzatanie salonu po skladaniu szafek dla mlodego, potem spotkanko z dekoratorkami ale to na odpowiednim wątku, szybkie zakupy i zaraz idę wcinać bitki w sosie z czerw. wina <wina nie czuc >
u nas upalnie, cały tydzien sie zapowiada extra. goscie kosza trawę a mnie muli bo odglos kosiarek mnie usypia
Co do wozkow. Ja mialam piankowe w abc. sa ok ale niena zime i tyle. Ja uwielbiam skretne kola dla mnie zbawienie ale zimą radzę blokowac ;-) zresztą każdy lubi co innego
Alka dawaj znaka jak po usg i co miedzy nozkami jest)) ale jestem ciekawa...
mój dzidzior aktywniejszy sie zrobil. Jednak dalej jak stoje ni czuje ruchów, dopiero jak się położę.
bakalia- fajno ze slyszalam serduszko. Ja nie lubilam sluchac serca. Mnie to stresowało. Tak juz mam
Własnie czytam twoj suwaczek i widze ma masz termin na 28 styczen a ja na 25 styczen wiec bardzo bliziutki z tym ze to bedzie moja pierwsza dzidzia......Czujesz juz ruchy?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
tak Fiona od 16tyg i2 dnia dokladnie
w 1 ciazy pozniej niby..wiec zaraz pewnie poczujesz
cos mi nie gra skoro 3 dni roznicy sa...to skad ten suwaczek hmmm...
livastrid
2010 & 2012
Juz do was dołonczam bo dostałam.....ze nadal mnie nie ma w styczniowkach
eeee naprawde?
Mami91
Fanka BB :)
a ja się witam i uciekam na zakupki bo brak pieczywa mamy:-)
a ja glodna:-)
pozniej napisze i was nadrobie:-)
milych dzionkow:-)
a ja glodna:-)
pozniej napisze i was nadrobie:-)
milych dzionkow:-)
marys16
hej
ogladalam brzuszki alez piekne dziewczyny macie te brzuchalki jak sie dorwe do drugieko lapka to tez swoj wam pokaze.
ja jestem zaganiana. jutro w nocy jedziemy nad morze. i musze sie spakowac i ogarnac z tym wszystim.
a lenia mam.. i jeszcze burza przed chwilka u mnie byla. to juz w ogole nastroiła mnie na przygotowania nie ziemsko.
ale lece sie ogarne, zjem obiadek i startuje z robota
pozdrawiam
ogladalam brzuszki alez piekne dziewczyny macie te brzuchalki jak sie dorwe do drugieko lapka to tez swoj wam pokaze.
ja jestem zaganiana. jutro w nocy jedziemy nad morze. i musze sie spakowac i ogarnac z tym wszystim.
a lenia mam.. i jeszcze burza przed chwilka u mnie byla. to juz w ogole nastroiła mnie na przygotowania nie ziemsko.
ale lece sie ogarne, zjem obiadek i startuje z robota
pozdrawiam
tak Fiona od 16tyg i2 dnia dokladnie
Tak mi wyszło na usg i ostatnia @ była 12 kwietnia zreszta ja mam 3 terminy niby 18 styczen potem 28 sty no i 25 wiec wktorym dokładnie dniu urodze zobaczymy...
Ja tez juz czuje ruchy od jakis 4 dni i tez tylko wieczorem i raz w nocy poczułam kopniak ktory nawet mnie obudził...Czasami tez tak mam ze nic nie czuje .
Musze uciekac za prasowanie sie brac i jakis obiadek robic
Ostatnia edycja:
Anastazzja
dzięki dziewczyny za troskę chyba lepiej jest, bo dziś już kluchy nie mam
Asteria ja mam takie same sposoby jak Pati na kurkowy sos
Alka 3mam kciuki za wizytę niech dzidzia pokaże co ma między nogami moje dziecko to jakiś wstydniś
my całe szczęście nie mamy problemu z mieszkaniem, bo mamy ich od cholery jak to się mówi...ale zamieszkamy od połowy października w jednym takim fajnym, chociaż troszkę za dużym na naszą rodzinkę, bo ma 2 sypialnie, salon, osobną kuchnię, no i łazienkę..mi wystarczyłaby jedna sypialnia, salon, kuchnia i łazienka ale dodatkowy pokój będzie później dla dzidziolka jak podrośnie mieszkanie jest nad moimi przyszłymi teściami, ale w sumie to dobrze, bo przynajmniej będę miała pomoc teściowej w każdej chwili, ale mimo wszystko będziemy w osobnym mieszkaniu
JAK JA WAM DZIEWCZYNY TYCH KOPNIACZKÓW ZAZDROSZCZĘ!!!
Asteria ja mam takie same sposoby jak Pati na kurkowy sos
Alka 3mam kciuki za wizytę niech dzidzia pokaże co ma między nogami moje dziecko to jakiś wstydniś
my całe szczęście nie mamy problemu z mieszkaniem, bo mamy ich od cholery jak to się mówi...ale zamieszkamy od połowy października w jednym takim fajnym, chociaż troszkę za dużym na naszą rodzinkę, bo ma 2 sypialnie, salon, osobną kuchnię, no i łazienkę..mi wystarczyłaby jedna sypialnia, salon, kuchnia i łazienka ale dodatkowy pokój będzie później dla dzidziolka jak podrośnie mieszkanie jest nad moimi przyszłymi teściami, ale w sumie to dobrze, bo przynajmniej będę miała pomoc teściowej w każdej chwili, ale mimo wszystko będziemy w osobnym mieszkaniu
JAK JA WAM DZIEWCZYNY TYCH KOPNIACZKÓW ZAZDROSZCZĘ!!!
reklama