reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ilona WITAJ!!!!! Bardzo sie ciesze, ze sie odezwalas, czasem mysle co u Ciebie, dobrze, ze wrocilas na bb, zaczynalysmy wszystkie trzy Ty, Asteria i ja, dlatego z sentymentem wracam do Twoich postow!!!!!! Zagladaj do nas, pisz co u Ciebie, koniecznie!!!!! I spokojnie, zycze milych ;) i owocnoch staran!!!!! Sciskam mocno :***********************

Sarat taka mam ochote na te zapiekanke, ze w poniedzialek musowo robie, bo jutro idziemy do tesciow na pyszne golabki :)
Dobrze, ze jest ok z Twoimi wynikami, a cukrzyca ciazowa sie zdarza i coz musisz z tym zyc, tylko uwazaj na siebie i na to co jesz, a wszystko bedzie dobrze na 100%!!!!!!!!! nic sie nie boj juz!!!!!!!!!!

Malutka odwazna jestes z ta podroza, ale dobrze, ze sie udalo i dotarliscie!!!!! mam nadzieje, ze bole sie nie powtorza!

Marcia goraca herbatka z malinami i nie zaruj sobie z tym przeziebieniem, kuruj sie szybciutko!!!! Fajnie, ze Nikos bedzie mial swoj kacik, na pewno bedzie ladniusio!!!!!

Asetria jestes najszczesliwsza bo masz pole do popisu w gniazdowaniu ;)))))

Alka czekam na relacje z targow!!!!

reklama
a ja się nudzę.... Mój M. dzisiaj wrócił z trasy przed 7 rano. Pół dnia zalatany biegał załatwiał swoje sprawinki, wrócil do domku, zjadł ogórkowa i poszedl spac. Nawet sie nim jeszcze nie nacieszylam a juz z pewnoscia się z nim nie nagadalam... I teraz tak czekam az sie obudzi. A na bb pustki, chyba tylko ja mam wynudniałą sobotę ;P
Pati życzę smacznych gołąbków i aby zapiekaneczka wyszła pyszniutka :**

Mami, Pati bardzo dziękuję :* Ja również bardzo miło wspominam nasze początki na wątku.... zaglądać bede na 1000000%, powiem szczerze ze dopiero teraz odwazyłam sie zajrzec i luknąć na Wasze suwaczki brzuszki i zdjęcia, wczesniej nie byłam w stanie,za świeże to było jeszcze... no ale teraz zaczyna sie kolejny rozdział w moim życiu i oby to byl juz szczęsliwy rozdział :) Jesli pozwolicie czasem napiszę pożalę sie,podziele nowymi nowinkami a może i dwiema kreseczkami ?????Kto wie :) :)))))))))
Buziaczki kochane :*
Jeszcze raz dziękuję ze miło mnie wspominacie :*

sarat ja też mam dzisiaj baaardzo nudną sobotę :/ na wyjście gdzieś na zewnątrz mam lenia.. mąż pracuje do 22 dzisiaj :/ z nudów poprasowałam stertę ubrań, mieszkanie błyszczy.. i już nie wiem co mam ze sobą zrobić.. :p

No to jestem...
Targi zabrały mi resztki sił :)
Mam trochę gadżecików i mnóstwo katalogów do przejrzenia.... Jednak najbardziej nastawiałam się by pooglądać wózki a wystawiły się tylko xlandery, tako i później to takie straaaasznie drogie więc nieco się rozczarwoałam pod tym względem...
Ale ogólnie wycieczkę zaliczamy do udanych :)

W poniedziałek usg - hurrrra

No a teraz dobranoc

marcia plamie na brazowo i mi tez powiedzial lekarz ze tam w srodku sie podraznilo ale ze nic sie sie dzieje z plodem ale wiecie stach tak i tak jest..
ja z moim mezem od poczatku mieszkalismy u mojej kuzynki ale tylko miesiac pozniej u jego siostry pare tygodni no i nareszcie na swoim hheh wiec poczatki no byly kiepiskie bo ciezko nam bylo znalezc mieszkanie zawsze bylo a ze jestesmy mlodzi , poniszczymy beda glosne imprezy albo ze nie bedziemy placic czynszu pomimo tego ze obydwoje mieslimy prace...no i w koncu marzenia sie spelnily i kupilismy mieszkanko. a jeszeli chodzi o mieszkanie z rodzicami lub tesciowa hmmm z mezem wytrzymalibysmy gora miesiac :p przyzwyczailismy sie do bycia samemu :D milego wieczoru

jestem wykonczonaa!!!:-( i ide zaraz spac kolacja zjedzona a raczej wmuszona przez K.:szok:
niestety butow zadnych nie znalezlismy dla mojego i dla mnie znaczy dla mnie byly ale K. sie upieral ze za wysokie:-(
a pozatym brak wyplaty na koncie ale zla bylam:-(
we wtorek przyjdzie nam jechac poszukac jeszcze czegos albo w poniedzialek

w takim razie ja juz mowie dobranoc wam i waszym malenstwom:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry