reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam wieczorowa pora :-)
Poczytalam Was sobie - duzo naskrobalyscie :-)
Ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku-najwazniejsze ze Maluszki zdrowe :-) Malutka, Sarat- a jesli cos sie dzieje to uwazajcie na siebie i dbajcie o siebie :-) Mami- buty sie jeszcze znajda. Ja przeszlam dzis cala galerie w poszukiwaniu jakis fajnych ciuszkow i tez nic nie kupilam :-) Nic mi w oko nie wpadlo.

Czytalam Wasze opinie o mieszkaniu na swoim i nie na swoim. Mysle, ze tu duzo zalezy od charakteru naszego i Rodzicow. My z Mezem mamy swoje mieszkanie w Krakowie i jest fajnie. Ale zawsze bardzo chcialam mieszkac w moim rodzinnym domu, tu mamy warunki, i tez mielibysmy swoja kuchnie, lazienke, pokoje :-) tylko moj M. ma prace w Krakowie i tam juz zostalismy i kupilismy mieszkanko. Ale szczerze mowiac brakuje mi mojej calej rodzinki na codzien, ja mam taki charakter ze lubie gdy cos sie dzieje, mam z kim pogadac, a tak bym miala w domu. Mam bardzo dobry kontakt z Rodzicami i Bratem i z Jego Zona i uwielbiam malego Bratanka :-) Ale na szczescie czesto bywamy w domu i spedzamy z Nimi czas i jest wesolo. A na swoim tez fajnie :-)

reklama
guten tag;)
ja od 5 nie śpię. Miałam mega głupi sen, obudziłam się przestraszona ale wyspana.
Słonko pięknie zaczyna świecić, las się budzi do życia...zapowiada się miła niedziela.
Chyba dzisiaj zrobimy "Wycieczke" do decathlona...

cos mnie pobolewaja chyba jajniki ale delikatnie...

Hejka,
Ja też już na nogach.
Jakiś Kolumbijczyk mnie zbudził. Dziwi się, że w POlsce zimno i pyta czy każdego lata tak tu jest. Przyjechali wczoraj i wyszli na miasto i się bidulka przeziębił.

Ot i taka historia.

:-)

Witam
Marcia-czy Ty wogole sypiasz?:-D:-D:-D
My na poczatku tez mieszkalismy u rodzicow mojego R.Wytrzymalismy rok, potem wynajmowalismy mieszkanko, a teraz nie dosc, ze na swoim, to jeszcze daleko od wszystkich. Ale za to jak jest fajnie i milo, jak sie spotykamy 1-2 razy w roku;-)
Milej niedzieli :)

Dzień doberek
Znów się nie wyspałam... Coś mnie kłuje strasznie... ZAcznie kłuć, uczucie podobne jak przy wyrostku, kłuje, kłuje i przestaje.... A za jakiś czas znów... echhhh
Wiem, że jest niedziela, ale świeci tak piękne słonko na moje brudne okna, że chyba zaraz je umyje, a później może do lasu się przejedziemy pospacerować. Się zobaczy :)

32h do usg hurrrrra :):)

Miłej niedzieli brzuchatki

Alka niedziela jest, co będziesz okna myła :-D poleż lepiej na trawce
a tak swoją drogą to mycie okien nam nie wskazane, zagoń małża, moja koleżnka po myciu okien w szpitalu wylądowała i lekarz mówił, że to częste niestety

Donia spokojnie już chęć na okna mi przeszła :):):)
Póki co się obijam i tak już dziś chyba zostanie - będę leżeć i czekać, aż mnie dzidzia kopnie :D

reklama
Do góry