reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Nie wiem. Na wewnętrznej stronie przedramienia chyba, bo ramion nie ma co upiękniać, bo za dużo tłuszczu, nogi też, za duże, wiec nie chce przyciągać dodatkowej uwagi do tych miejsc. Narazie mam poniżej karku i właśnie na szyi bym mogła coś jeszcze zrobić..
Ale to przedramie mnie bardziej kusi. Ale nie wiem co.

EDIT: Hej - może Was zainteresuje link http://alles.pl/sklep//medibra/index.php?op=tekst&tid=76

Ostatnia edycja:
reklama
ja już po plaży :) obiadek zjedzony, wykąpana.. troszkę poleniu****ę i do znajomych na pizze będę jechać :) widzę że wy też macie zajęcie :) suuuper!!

miłego popołudnia!

Hejka :-) ja dziś dość kiebsko się czuję, boli mnie głowa i jakieś humorki mnie dziwne łapią:zawstydzona/y:. Zaraz się ogarnę i pójdę na spacerek, może to mi pomoże :-D

Miłego popołudnia :cool2:

dziewczyny...ja chora...

katar, kaszel, klucha w gardle, chyba gorączka (właśnie mierzę), głowa boli...niby nic, ale czuję się jakbym miała zaraz umrzeć...słabo mi..kręci mi się w głowie jakbym miała zemdleć...jakieś pomysły jak postawić mnie na nogi???

Sypiam 8h w nocy. Ostatnio klade sie szybko spac i czasem w dzien oko zamknę.

Anastazja kup syrop *spam* jest dla ciezarnych, całkowicie zdrowy. Jest w tym czosnek. mi pomogl w 2 dni. Do tego kupiłam tabletki do ssania sebidin. No i herbatki sporo

my dzis nad jeziorkiem troszke bylismy. ogolnie fajna nidziela

a ja niestety w lekarstwach nie pomogę..
a z domowych sposobów to: gorący rosołek, gorące mleko z czosnkiem, gorąca herbatka z miodem i cytryna :)

dużo zdrówka życzę!!

Witam znow pozna pora :-)
Widze, ze u Was tez dzis raczej spacerowo i wypoczynkowo bylo :-) I tak dalej! My bylismy cala rodzinka w Zywcu nad jeziorkiem, na pizzy i mega deserach lodowych. Mily i sloneczny dzien :-) Pozdrawiam

reklama
Do góry