reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Byłam dziś na Starym Rynku z kumelą posiedzieć - było super... a teraz pędzę spać, nawet nie będę czytać co naskrobałyście, bo z rańca wyjazd do Wrocławia na targi mother&baby :):):) Muszę szybko spać by się wyspać hihih...
Dobranoc dziewczyny

reklama
witam serdecznie z samego rana!
Wszystkim dziekuje za gratulacje! Jestescie kochane :)
ch_aga-wiem, ze chlopcy sa super, bo mam juz jednego. Teraz sobie wspominamy jaki byl smieszny jak byl maly ;)
Fazerkamm-gratuluje polmetka! Teraz to juz "z gorki"
Sarat-3 godz w poczekalni!!! Masakra! nie zazdroszcze
Alka-gratuluje ksiazkowych wynikow! oby tak dalej :)
Malutkans-trzymaj sie mocno! Wazne ze z maluszkiem ok!
Marcia-kuruj sie ! Zdrowka zycze!
A dla tych, co czekaja na usg- zycze cierpliwosci. Najgorsze to czekanie;-)
Milej soboty! Mam nadzieje ze obeszlo sie u Was bez wiekszych szkod po wichurze!

Hej kochane:) Jak dzisiejsze samopoczucie?:) Pozdrawiam Was i bąbelki w brzuszku:)
Sarat wiem co to czekać tyle do lekarza ostatnio czekałam ponad 3 godz ale i tak się cieszyłam że ,,szybko" załatwiłam bo do mojego lekarza to można nawet dopiero o 12 w nocy wejść po długo godzinnym czekaniu...

Hej Dziewczyny, dzień dobry :)
Wiatr za oknem mało przyjemny a ja siedzę i oglądam Przystanek Alaska :)

Muszę się na sklepy dziś udać w celu zakupu wygodnych majtek i myszki do kompa, bo szwankuje coś i nie da sie w skrable grać na kurniku :)

Pozdrawiam

Witam :)
jak zawsze poranek zaczynam od śniadanka później troszkę muszę odczekać (tak dla ściemy :p bo mój M krzyczy że za długo przed kompem siedzę) i pierwsze co robię jak włączam komputer to muszę wejść na BB :) cieszę się bardzo że tutaj trafiłam :) haha właśnie się mój M. zapytał co ja bym zrobiła jakby nie było BB :p żebym chyba "jobca" dostała :-D pytał się czy poporodówki też tutaj są :D a ja mu na to: oczywiście :) a on: o matko.. to dalej będziesz miała zajęcie w internecie :D hihi

anielka mam taką nadzieję :) że już niedługo zobaczę/zobaczymy nasze maleństwa :)
mazia a samopoczucie dzisiaj nawet nawet :) spać nie mogłam w nocy i spacerki robiłam po mieszkanku :p ale przynajmniej bez bólu bioder się obudziłam :-D a u Ciebie jak tam?
Gośka też kiedyś grałam dużo na kurniku :p

witam Was kochane:)

u mnie od rana praca wre.
Ciasto na tarte w piekarniku :) tescie na nocke wpadaja, dzis robimy miejsce dla Nikosia wstawie fotke co wyczarowaliśmy :)

ale sie dzisiaj wyspałam. Cudownie :)

miłego weekendu :)

Alka czekamy na relacje :)

U mnie wszystko w porządku czuję się dobrze... We wtorek mam wizytę i nie mogę się doczekać... i boję się co mi lekarz powie, czy z naszym bąblem wszystko ok. :unsure:

Marciaa - też bym chciała już urządzać kącik dla Młodego, ale niestety mamy konflikt interesów ze szwagrem i pokój, który docelowo mamy zajmować my z dzieckiem chwilowo zajmuje on. Chwilowo oznacza jeszcze ze dwa miesiące. :/ Ogólnie każdemu odradzam mieszkanie z jakimkolwiek członkiem rodziny poza mężem i dzieckiem/dziećmi...

reklama
Strzyga coś wiem na ten temat.. ja przez 2 lata mieszkałam z teściami i szwagrem :) nie mówię że źli ludzie.. bo bardzo kochani.. ale nie darady mieszkać z rodziną.. teściowa chciała jak najlepiej dla nas..(np. jak tylko usłyszała że się sprzeczamy to chciała nas godzić) przedobrzyć też nie można.. alleluja że od ok 4 lat mieszkamy sami.. hyh głośno przekląć nie wypadało.. a już nie mówię o głośnym seksie :p (przed ślubem u nich mieszkaliśmy) po od razu poszliśmy na swoje :)

a ja od 1,5h prasuję :| i już nie mogę, a jeszcze połowa została :|

Do góry