reklama
Mami91
Fanka BB :)
oh ile ja dalabym za deszczyk:-)
a dzisiaj sie zapowiada jeszcze cieplej jak wczoraj:-(
a do tego juz tydzien temu zaplanowalam na dzisiaj zakupy z moim misiem, nie moglam sie ich doczekac:-)
co prawda i tak maluszkowi nie bedziemy nic kupywac bo to dopiero we wtorek pierwsze kupione spioszki beda albo chociaz skarpetusie:-)
a dzisiaj buty K. trzeba kupic, mi jakies i mysle nad spodniami i upominki jakies dla mojej rodziny i znajomych :-) ale tych "i" mi sie nazbieralo hihi:-)
sarat mialas usg? :-) i dobrze ze ogolnnie bylo dobrze :-) i chyba bym zwariowala jakbym miala czekac 3 h scenariusze to bym chyba do 3 dramatow wymyslila:-)
bo mam tak ze jak przed wizyta u lekarza wyobrazam sobie bog wie co a potem stres mam:-(
i
a dzisiaj sie zapowiada jeszcze cieplej jak wczoraj:-(
a do tego juz tydzien temu zaplanowalam na dzisiaj zakupy z moim misiem, nie moglam sie ich doczekac:-)
co prawda i tak maluszkowi nie bedziemy nic kupywac bo to dopiero we wtorek pierwsze kupione spioszki beda albo chociaz skarpetusie:-)
a dzisiaj buty K. trzeba kupic, mi jakies i mysle nad spodniami i upominki jakies dla mojej rodziny i znajomych :-) ale tych "i" mi sie nazbieralo hihi:-)
sarat mialas usg? :-) i dobrze ze ogolnnie bylo dobrze :-) i chyba bym zwariowala jakbym miala czekac 3 h scenariusze to bym chyba do 3 dramatow wymyslila:-)
bo mam tak ze jak przed wizyta u lekarza wyobrazam sobie bog wie co a potem stres mam:-(
i
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Super uczucie, prawda Ja dziś rano też zarwałam porządnego kopniaczka. Niestety jak już Mateuszek położył łapkę na brzuchu to ... cisza i spokójWitam z słonecznego ranka i odrazu się pochwalę wczoraj dostałam pierwszego kopniaczka od dzidzi, wcześniej czułam bąbelki fajne uczucie
Anielkaa chłopcy są super, właśnie mój nie daje mi pisać bo się zemną przekomarza Gratuluję :-)
Megi ja też powinnam umyć okna, bo na parterze ciągle się brudzą. Ale w taki upał sobie odpuszczę. Poczekam do końca lata
Lecę sprzątać mieszkanie, póki mam energię bo po południu nic mi się już nie chce, mogłabym tylko jeść i leżakować
Pozdrawiam
fazerkamm
Witam się i ja
no to połowa za mną teraz mam nadzieję że będzie z górki
ja już bym chciała przytulić mojego szkraba
mama2011 gratuluję kopniaczków
anielkaa gratuluję synusia
hihi synusiowe grono coraz bardziej się powiększa
sarat nie chcę Cie martwić.. ale jak się ma cukrzyce nieleczoną tzn. nie dba się o siebie, nie pilnuje diety itp. to tak właśnie dzieje się z poziomem cukru we krwi, raz jest bardzo wysoki, a raz bardzo niski.. także ja na Twoim miejscu nie bagatelizowałabym tego.. mam bardzo duże obeznanie jeżeli chodzi o cukrzycę.. uważaj na siebie.. a jeżeli chodzi o tą coca-colę to ona taka bardzo zdrowa nie jest żeby ją pić codziennie... może i ją warto ograniczyć...
a ja dzisiaj dalej walczę z bólem kręgosłupa, kolan i bioder :| ach... macie może jakieś pomysły jak zlikwidować ból bioder (bolą mnie jak śpię.. jak leżę na lewym boku to boli lewa strona i jak na prawym śpię to prawy bok boli) :|
no to połowa za mną teraz mam nadzieję że będzie z górki
ja już bym chciała przytulić mojego szkraba
mama2011 gratuluję kopniaczków
anielkaa gratuluję synusia
hihi synusiowe grono coraz bardziej się powiększa
sarat nie chcę Cie martwić.. ale jak się ma cukrzyce nieleczoną tzn. nie dba się o siebie, nie pilnuje diety itp. to tak właśnie dzieje się z poziomem cukru we krwi, raz jest bardzo wysoki, a raz bardzo niski.. także ja na Twoim miejscu nie bagatelizowałabym tego.. mam bardzo duże obeznanie jeżeli chodzi o cukrzycę.. uważaj na siebie.. a jeżeli chodzi o tą coca-colę to ona taka bardzo zdrowa nie jest żeby ją pić codziennie... może i ją warto ograniczyć...
a ja dzisiaj dalej walczę z bólem kręgosłupa, kolan i bioder :| ach... macie może jakieś pomysły jak zlikwidować ból bioder (bolą mnie jak śpię.. jak leżę na lewym boku to boli lewa strona i jak na prawym śpię to prawy bok boli) :|
Ostatnia edycja:
Witam się ze wszystkimi Ja dziś od rana obdzwaniałam sobie szpitale i pod koniec września pojadę pooglądać sobie porodówki Na dzień dzisiejszy zdecydowana jestem rodzić w Orłowskim w Warszawie, moja gin. prowadząca ciążę tam pracuje no, a poza tym mają dobre opinie Dziś od rana, a właściwie już od kilku dni chodzą za mną śledzie w śmietanie Chyba sobie zakupię bo nie wytrzymam. Dziecię mnie kopie niemiłosiernie całymi dniami, ma przerwy jak naprawdę długo chodzę albo o dziwo jak odpoczywam, natomiast tak to ciągle praktycznie Ostatnio maleństwo urządziło sobie zabawę na moim pęcherzu i normalnie co 10 minut do łazienki musiałam biegać. Jak ja wam zazdroszczę tych wizyt i USG....moje dopiero 31 sierpnia, a wizyta 1 września
fazerkamm
Anisia84 ma przerwy w kopaniu, bo też musi kiedyś odpoczywać hihi
jak się okaże że masz cukrzyce, nie martw się! po ciąży zniknie.. to nie jest ciężka choroba, po prostu trzeba zmienić swoje przyzwyczajenia i uwierz.. że każdy powinien w ten sposób o siebie dbać nie tylko ludzie z problemem trzustki
kontroluj codziennie poziom cukru.. i jak zobaczysz, że cały czas skacze albo jest cały czas za mały albo za duży to wtedy można zacząć coś robić.. a jak narazie to po prostu troszkę ogranicz węglowodany i jak bardzo musisz się napić tej coca-coli to light kupfazerkamm W ogóle mnie nie zmartwiłas... Lepiej będę się pilnować.
jak się okaże że masz cukrzyce, nie martw się! po ciąży zniknie.. to nie jest ciężka choroba, po prostu trzeba zmienić swoje przyzwyczajenia i uwierz.. że każdy powinien w ten sposób o siebie dbać nie tylko ludzie z problemem trzustki
Ostatnia edycja:
A ja właśnie odebrałam wyniki badań i mam książkowe, maleńkie odchylenia od normy ale ogólnie ok... no i pozbyłam się bakterii z moczu a cukier 70 (norma 70-110) echhh cudownie
No a jutro na targi MOTHER&BABY do Wrocławia
No a jutro na targi MOTHER&BABY do Wrocławia
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dzień dobry i uciekam dalej