reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a ja sobie wlasnie wcinam sniadanko co prawda drudie juz ale co tam. ciapata z sosem czosnkowym do tego goraca herbata z cytryna mniami juz 3 dzien to jem, i maluszek szaleje :-)

sarat mi wogole nie wolno coli no chyba ze lyczek od mojego K. bo mi zabrania bo nie zdrowa ehh :-)

reklama
Ja lubię sobie dostać zapalenia pęcherza, ale narazie tfu tfu wszystko w porządku. Wyniki mam dobre. czasem przezornie jem nadmiar ogórków kiszonych, wode z cytryną itp.

Właśnie gotuję kapuśniaka.

Na żeberkach..pierwszy raz na żeberkach. CIekawe czy będzie dobre :)

A ja właśnie odebrałam wyniki badań i mam książkowe, maleńkie odchylenia od normy ale ogólnie ok... no i pozbyłam się bakterii z moczu:) a cukier 70 (norma 70-110) echhh cudownie :)
to zostaje mi tylko pogratulować :) suuper

Marciaa
Hej hej :)

Mami ja mam to samo z coca-colą hehe.. mój M. nie pozwala.. choć lekarz powiedział, że jeżeli bardzo mi się chce to mogę się napić szklaneczkę :) to samo z kawa mam :)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!:)

kurcze...zazdroszczę Wam tych usg! i poznania płci!:) ja muszę czekać teraz do....końca września na kolejne usg...:( bo lekarz powiedział, że będziemy robić między 22, a 24 tygodniem...!! ale trudno:) mamusia poczeka:D o ile wcześniej nie umrze z ciekawości:D:D

Alka:D super, że wyniki dobre:) ja nienawidzę pobierania krwi, chociaż ostatnio babka była cudotwórczynią, bo wbiła się tylko raz i wypełniła wszystkie potrzebne próbki:D

Anielka!! gratuluję synka;D:D

Sarat! Fazerkamm ma rację...kontroluj cukier codziennie, bo z cukrzycą nie ma żartów!!;/

Gośka;D a na czym wcześniej gotowałaś kapuśniaka?:p

Mój M. też mi nie pozwala pić czasem ulegnie mi na jedną puszeczkę. Piję gdy go nie ma, a że jezdzi ciężarowka to jest tylko na weekendy, wiec w tygodniu sobie popijam albo pepsi albo colę w puszeczce. :(( Przestaję ją pić i basta! Za bardzo sie teraz martwię...

Ostatnia edycja:
haha:p spoko:p ja robię kapuśniaka na samych warzywach:D bo nie jadam mięsa:p:p ale też za często go nie gotowałam, bo specjalnie nie jestem fanką kapusty:D:D

kapuśniaczek pyszny jest :tak: ale my dziś mamy naleśniki z jabłkami

mnie coś dalej katar męczy i gardło. Nie mogę się wykurować. Dziś mam cienki dzień.

Anastazja ja tez tak się dowiem płeć dopiero:crazy:

reklama
Witam ponownie. Wysprzątałam całą chałupkę i dalej mam energię :-D Idę pod prysznic i jadę na zakupy :) Miłego dnia :)
Pozdrawiam

Do góry