reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam się i ja.

Dziewczyny, powodzenia na wizytach. Może Wams ię uda podejrzeć co dzidziom tam dynda lub nie między nogami. Ja dopiero 30.08 się dowiem, o ile się dowiem. Tak na to czekam, że nie zdziwię się, jak się wypnie tyłkiem i nic nie pokaże.

reklama
Witam się i ja.

Dziewczyny, powodzenia na wizytach. Może Wams ię uda podejrzeć co dzidziom tam dynda lub nie między nogami. Ja dopiero 30.08 się dowiem, o ile się dowiem. Tak na to czekam, że nie zdziwię się, jak się wypnie tyłkiem i nic nie pokaże.

hehehee
ja juz po... i mojemu maluszkowi dynda :-D To chlopczyk!!!! Mialam dobre przeczucia :-D:-D:-D

Witam porannie, przedweekendowo :)
No ja do środy jestem słomianą wdową. Dzisiaj mój A po pracy jedzie do Gdanska na weekend kawalerski, a od poniedziałku na Mazurach ma integrację :), tak więc najbliższe 5 dni należy do mnie :-)

Wczoraj się zmobilizowałam i umyłam okna. Nie bylo wyjście. Mieszkam przy dość ruchliwej ulicy i jak słońce świeciło to wyglądały okropnie. No a dzisiaj wsiadam do windy i zastaję kartkę od "sąsiadki z góry", że będzie miała szlifowane dechy na tarasie, tak więc może się kurzyć za co z gory przepraszam.
Tak więc miałam czyste okna ;-)

Wkońcu zakupilam matę silikonową zamiast stolicy, tak więc pod nieobecność męża zamierzam wyprodukować tonę pierogów w różnych konfiguracjach :)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach :)

Anielka GRATULACJĘ :)

A ja wczoraj zapomnialam streścic swoją wizytę u gina. Otórz czekałam 3 h w kolejce :D jak słodko! Odbierała wyniki, ważyły się losy domniemanej cukrzycy ciązowej. ostatnio mialam wynik 163 pon wypiciu glukozy, wiec zbadano mi rowniez po wypiciu dozylnie. Po tym jak okazalo sie ze mam wysoki cukier ograniczylam troche slodkie, ale przez kilka dni pozniej znowu jadlam co popadnie popijajac colą. No i odebralam wczoraj wynik, lekarz sie przerazil, po wypiciu glukozy mialam 49! :/ ze skrajnosci w skrajnosc :pP Gin powiedzial ze mam jesc normalnie wrecz niczego sobie nie odmawiac, bo ten cukier jest stanowczo za niski! :p z jednej strony sie ceisze, bo wizja diety mnie przerazala :p musialabym do końca ciąży sie pozegnac z cola ;P a tak to nie musze ;) :p hihihi Z drugiej strony troche sie boje, dlaczego byl az tak niski skoro naprawde nie ograniczylam zbytnio węglowodanów. Poza tym odebralam tez wyniki cytologii bylo dośc dobitnie napisane "Rozmaz odpowiedni do oceny. Obraz cytologiczny mieści się w granicach normy (nie stwierdza się cech śródnabłonkowej neoplazji ani RAKA)" masakra jakas czlowiek nie zdaje sobie czasem sprawy pod jakim kątem Cię badaja, przeciez jakby wynik byl zly to cale zycie by mi sie zawalilo a ja szlam po odbior wynikow jakby nigdy nic... ale rozpoznano u mnie "brak komórek kanału szyjki" zastanawialam sie czy to dobrze. Gin mnie uspokoil, ze nic z tym nie musimy robic, ze w ciązy tak się zdarza... Nie wiem o co kaman :p ale najważniejsze ze tak się zdarza ;) Skierowal mnie na kolejne badania krwi i moczu i na badanie na toksoplazmoze (o zgrozo). tak to wszystkie wyniki oki :))

reklama
Do góry