reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Mami u mnie też gorąco :(
właśnie skończyłam robić obiad.. i jestem spocona jak świnka :p
a obiadek dzisiejszy to: ziemniaczki, kotlet mielony i buraczki zasmażane :) mniammm

Ostatnia edycja:
reklama
ch_aha, mami cieszę się, że post Wam się podobał...

mazia ja bakterie b liczne mam od samego początku ciąży w moczu, lekarz przepisze Ci żurawinkę w tabl i po sprawie :) mi kazał też mić wodę z cytryną....

Ja badania jadę jutro zrobić o ile się podniosę z wyrka....

Jestem dziś mega zmęczona i mam wielki spadek mocy!!!!
Idę się walnąć

kurcze fazerkamm wpadam do Ciebie na buraki:-D no na serio przypomnialas mi, ze przydaloby sie je kupic

tylko siedze i mysle co zjesc, juz nawet zjadlam dziecku sloik ze sliwkami:-p

no przeloz sie, odpoczywac tez trzeba Alka

Alka mi też się podobał Twój post :) uśmiechnęłam się jak go zobaczyłam

livastrid ja też całkiem o nich zapomniałam :) ale ostatnio na takim cotygodniowym ryneczku byłam z moim M. i jak tylko zobaczył to od razu kupił :) jego ulubione warzywo.. także dzisiaj obiadek specjalnie dla niego :p

No ja już właśnie w ostatnich badaniach miałam bakterie (wydaje mi się że mniej) lekarz przepisał mi jakieś jednorazowe lekarstwo no ale widocznie nie pomogło... boję się tylko żeby dziecku to nie zaszkodziło...

wiecie co lezalam sobie przed chwilka na pleckach z rekami na brzuchu i sobie ziewlam i czulam jak po prawej stronie w brzuszku cos mnie tak od srodka hmm jakby wydelo i zrobilo sie twarde a lewa strona brzucha pozostala miekka.... wiec dotknelam jeczcze raz i tak mala chwileczke bylo i zniklo.. myslicie ze to moglbyc nasz babelek?? :D

wiecie co lezalam sobie przed chwilka na pleckach z rekami na brzuchu i sobie ziewlam i czulam jak po prawej stronie w brzuszku cos mnie tak od srodka hmm jakby wydelo i zrobilo sie twarde a lewa strona brzucha pozostala miekka.... wiec dotknelam jeczcze raz i tak mala chwileczke bylo i zniklo.. myslicie ze to moglbyc nasz babelek?? :D

to na pewno babelek:tak:

fazerkamm no ja ostatnio nie bywam na rynku wiec o burakach zapomnialam, musze meza zagonic:-D

ostatni raz byłam jakieś 8lat temu... ale w tym roku była moja siostra i przesyłała mi dużo zdjęć :-) najbardziej co mnie zaskoczyło to słynne zapiekanki mniammm mówiła mi siostra że zamknięte były i w likwidacji :( a w Iławie w tamtym miejscu zapiekanki najlepsze na świecie!!
moja ciocia na wojska polskiego mieszka :) to gdzies niedaleko Ciebie? może my się znamy :)

Faktycznie zamknęli jakiś czas temu ten punkt z zapiekankami, też lubiłam tam chodzić :) Mieszkałam nie daleko Wojska Polskiego na ul.smolki, teraz od ok.2lat mieszkam koło Ratusza. Ale jestem prawie na walizkach, bo przeprowadzam się do miejscowości mojego P. ok.20km od Iławy

hej dziewczyny, czytam Was czytam i nie chce mi się pisać
dziś troszkę lepszy dzień na pisanie :)
ale powiem Wam, że zaczynam sobie wkręcać coś negatywnego a temat ciązy, w ogóle nie czuję, że jestem w ciązy, no rośnie mi brzuszek i chodzę siku i nic więcej. U Was już maluszki szaleją a u mnie cisza :-(
A dziś śniło mi się, że mnaluszek nóżkę wypychał przez brzuch i to było mega realne :)
a czy Wy oprócz lenia macie jakieś objawy? bo lenia to ja mam zawsze :-D

reklama
Do góry