reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam:)
my korzystamy z tego ze tata jest w domu i cieszymy sie tym że jest:)
Ja mam dziś dzień sprzatania, ogarnelismy wlasnie pokoj w ktory ma być docelowo nasza sypialnia, ale poki co był tam magazyn:)

Ja odebrałam wyniki badań krwi niestety moje przypuszczenia się potwierdziły mam brak mi żelaza;/

reklama
Iga kciuki zaciskam:) Mój bąbel dziś zasadził mi takiego kopa że aż się przestraszyłam co się stało... Hi hi pierwszy taki mocny:)

Hehe , jak miło :) Byłaś tu ostatnio? Dużo zmian, ciągle coś budują, remontują itd. Ludzi teraz jak to w wakacje mnóstwo!!!
ostatni raz byłam jakieś 8lat temu... ale w tym roku była moja siostra i przesyłała mi dużo zdjęć :-) najbardziej co mnie zaskoczyło to słynne zapiekanki mniammm mówiła mi siostra że zamknięte były i w likwidacji :( a w Iławie w tamtym miejscu zapiekanki najlepsze na świecie!!
moja ciocia na wojska polskiego mieszka :) to gdzies niedaleko Ciebie? może my się znamy :)

Asteria ojjj to dużo kiwi i soczewicy jedz! oby szybko się poprawiło!! zdrówka!

Ostatnia edycja:
Mazia: Kup szuszona żórawine ( lyzeczka do herbaty, i mozna oczywiscie tak sama jesc (mniami)), i duzo pij, i czesta wizyta w WC:) tak przynajmniej ostatnio mowił moj dr.:) ale wizyta u dr oczywiscie tez potrzebna:)

a mój synuś też ma chyba dzisiaj mnóstwo energii :-D co chwilkę daje o sobie znać :-)
Zazdroszczę, moje maleństwo rzadko się rusza :-( Na szczęście w poniedziałek wizyta, która mam nadzieję, rozwieje moje wątpliwości i obawy. A wogóle dziś mam doła, bo boli mnie głowa; zaplanowałam sprzątanie a na nic nie mam siły. Dobrze, że wczoraj dusiłam żeberka, które są w sam raz na dzisiejszy obiad. Tylko ugotuję ziemniaki i gotowe.
Gośka ja takie majteczki kupuję z naszej polskiej firmy LAMA. U mnie jest taka fajna hurtownia bieliźniana i tam jest duży wybór. Kiedyś jeszcze będąc nastolatką nosiłam Italian Fashion, które bardzo chwaliłam. A już jak nie mam co wybrać, to w Centrum Chińskim, które mieści się zaraz blisko mojego bloku więc się nie nałażę :-D
Alka prześliczny kocurek :rofl2:
Wy robicie tartę a ja z braku piekarnika robię masę do wafli i smaruję nią suche wafle. Mniam wafelki swojskiej roboty :-p
Asteria teraz jest dużo preparatów żelazowych bezpiecznych dla organizmu. Ja po 16.00 wejdę na stronę laboratorium wydrukować moje wyniki. Mam nadzieję, że będą dobre. W poprzedniej ciąży też łykałam ferrum, raczej ssałam. Jedyny minus to czarna jak smoła kupa :crazy:
Pozdrawiam

ch_aga u mnie zazwyczaj też rzadko się rusza.. wczoraj czadu dał tak jak i ja :) obydwoje mieliśmy mnóstwo energii, a dzisiaj umieramy z bólu kolan i kręgosłupa... ach..

witam:-)
widze ze nie tylko moj szkrab byl wczoraj nazbyt ruchliwy ale ja sie ciesze bo sie troche martwilam, bo ostatnio slabo dawal o sobie znac. ale wczoraj przeszedl sam siebie. kopal tak az zasnac nie moglam i az skrecalo co skutkowalo zasnieciem o 1 w nocy ahh:-)
u mnie wizyta we wtorek i z tym sie wiaza dzwne sny i zdenerwowanie , ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:-)

ja juz po zakupkach ale ciezko bylo ponad 40 stopni w sloncu umieralam ale na obiad musialam kupic jogurt naturalny:-)

Asteria, Mazia nie martw sie bedzie wszystko dobrze:-)
alka bardzo mily post poprawil mi humor i mam nadzieje ze twoj takze sie poprawil:-)

reklama
Do góry