reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

sny w ciązy to normalka mi raz się tylko córcia śniła, ze czapeczki szuakyłsmy i były same niebieskie. Była blonynką i miałam niebieskie oczka.
A drugi raz byłam napastowana w windzie grrrrr...

Gośka ja też wolno chodzę.

reklama
Widzę, że nie byłam sama. Mój P. jest fanem Wisły więc byłam zmuszona oglądać, nawet wypytywałam o spalone itd. A oczywiście jak to mężczyzna dumny był, że może mi wytłumaczyć wszystko ;)

Mój S. się już wkurza jak sie pytam o coś w trakcie transmisji bo ja się nawet nie pytam tylko podczas meczy zaczyna mi się słowotok. Gadam jak najęta :)
Ja spalone wiem co to jest bo na studiach miałam piłkę nożną :)

hej
u nas piekny dzien dzis.
ja jestem troche zalatana i zamotana. bo nie wiem sama jak tu sie zorganizowac z tym wszystkim.
ale dzis bylam podpatrzec swego mlodszego synka :)

musze znikac na allegro. zakupy porobic dla starszaka

Mój S. się już wkurza jak sie pytam o coś w trakcie transmisji bo ja się nawet nie pytam tylko podczas meczy zaczyna mi się słowotok. Gadam jak najęta :)
Ja spalone wiem co to jest bo na studiach miałam piłkę nożną :)
Hehe, ja z reguły zaczynam gadać wtedy kiedy nie powinnam np. jak on już zasypia to mi się zdarzenia z całego dnia przypominają i opowiadam, a on biedny nie może przysnąć :)

Witam, tak sobie czytam Wasze posty, bo wczoraj nie zagladalam i troche sie nazbieralo-az ciezko nadrobic :-)
U nas wczoraj byli znajomi do 2 w nocy - gralismy w karty i mecz :-) Wiec jestem kompletnie niewyspana. Do tego nad ranem mialam jakies koszmary i obudzilam sie cala zaplakana :-) Masakra :-)
Pisalam juz w innym temacie, ze bylam wczoraj na usg i z maluszkiem wszystko dobrze :-) Bardzo sie ciesze i chyba az kupie sobie cos z radosci :-)
Pozdrawiam cieplutko :-)

reklama
a u mnie czas naiwyzszy sie pakowac.......juto na wieczor jedziemy do polski a ja nawet walizek nie wyciagnelam....juz nie wspomne o ich zapakowaniu.... ale ze mnie leniuch..

Do góry