reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

malutkans najgorsze co może być... prasowanie :|

Myślałam, że napiszesz, że parówki :-D

Ja zmuszona jestem oglądać mecz Wisły...z tego szczęścia chyba pójdę zrobić pranie.

Chciałam znaleźć dziś jakieś ładne majty, ale niskie, żeby były pod brzuchem. I nic nie znalazłam. La Senza mnie rozczarowała pod tym kontem, Esotiq również. Miałam czas tylko na te dwa sklepy, wobec czego pytam - gdzie takie majty wygodne i ładne kupić ?

reklama
Dobranoc dziewczyny, spadam do łóżka.

Baaardzo proszę o kciuki jutro o 14.40, mam usg połówkowe, na pewno nie obędzie się bez strachu i łez ze zdenerwowania.

Ja zmuszona jestem oglądać mecz Wisły...z tego szczęścia chyba pójdę zrobić pranie.

Chciałam znaleźć dziś jakieś ładne majty, ale niskie, żeby były pod brzuchem. I nic nie znalazłam. La Senza mnie rozczarowała pod tym kontem, Esotiq również. Miałam czas tylko na te dwa sklepy, wobec czego pytam - gdzie takie majty wygodne i ładne kupić ?
Gośka a ja oglądam ten meczyk bo lubię piłkę... Co prawda nie Wisłę bo kibicuje tylko Kolejorzowi, ale z braku laku i ligę mistrzów się ogląda :)
A co do majtek to ja w ciąży kupuję tylko takie bezszwowe właśnie z esotiq albo z triumpha sloggi - w ogóle ich nie czuję :):)
no to zaczyna się 2 połowa :)

Iga kciuki zaciśnięte :)

parówki lubię :) z ketchupem mniam :D

co do majtek to ja Ci niestety nie pomogę... mi się udało tutaj na takim cotygodniowym straganie kupić, są super lepsze od firmowych.. nie widać ich na pupie są bardzo delikatne i nie niszczą się :)

iga nie ma problemu o 15:40 kciuki będą trzymane :) (napisałam godzinkę do przodu gdyż u mnie jest +1h w stosunku do PL)

Marcia spokojniutkich życzę :)

śpijcie dobrze moje drogie Mamuśki :) niech Wam się przyśnią aniołki z gołymi dupciami :p hihi

Dzień doberek. Dzisiaj ja nie mogę spać. Obudziłam się o 5 i już mowy nie było o ponownym zaśnięciu :/ Wstałam więc, wzięłam prysznic, obrobiłam maile i poprasowałam troszku. Dzisiaj dzień drugi z gośćmi: w planach zwiedzanie Złotych Tarasów (bleeee, ależ mają życzenia), Łazienki Królewskie, a po południu kierunek wschód z przystankiem w Kazimierzu Dolnym. Pewnie po weekendzie się dopiero zamelduję :)

Dzien Dobry Stycznioweczki
iga73-kciuki oczywiscie bede zaciskac- powodzenia
GoskaRW-ja majty kupuje w H&M. U mnie jest spory wybor- nie wiem jak w PL
Jutro rano mam usg i juz od wczoraj mysle o tym.na niczym sie nie moge skupic:-p

reklama
Dzień dobry BB-owe kociaki
imagesCA26NH1F.jpg
Witam się kolorowo z samego rana strasznie niewyspana :-)

Życzę wszystkim brzuchatkom milutkiego dnia..... Mnie dziś strasznie zdenerwował M. od rana, bo obudziłam się o 5.30 i leżąc w łóżku zastanawiałam się czy dziś piątek czy sobota ( bo może nie muszę iść do pracy) - pytam się jego , a on odpowiada, że czwartek i zepsuł mi mój dobry humor hihi
Zobacz załącznik 382471
Pola udanego weekendu i wypoczynku

Do góry