reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Alka, w Warszawie też panie z La Senza nie są ekspertkami. Sama brałam kilka do przebieralni staników o po prostu wybrałam to co mi najbardziej leżało. Jak się chciałam poradzić pani to w zasadzie nic mi odkrywczego nie powiedziała.
Jutro może dla własnego ego kupię jakeś ładne majty bo niektóre co mam uciskają mi brzunio. I jak nie muszę nigdzie wychodzić to chodzę w dresach bez majt :)

reklama
hej :D ja powoli tez musze kupic biustonosze....i weczoraj bylam w ikei na hod dogu :p i szukalam komody do pokoiku... niestety od maluszka bardzo maly pokoik wiec tylko komoda wchodzi w gre... no i za tydzien urlopppp nareszcie do polski :D:D:D:D
goska u mnie na odwrot bo ja chodze w domu w majciorach koszulce bez BH :) najwygodnieszy ubior :-p

Ja muszę zakładać spodnie i stanik, bo moje mieszkanie to równocześnie hostel :) i przyjmuję gości. A że mamy hostel domowy to nikogo nie dziwi ze w dresach chadzam.

Dzień dobry mamuśki... U nas słoneczna niedziela (lubię to;-))
Mój M. wybył mi z domu o 3.30 :szok: pojechał z kolegą na ryby, a ja jadę zaraz do brata, a właściwie do bratowej i ich dziecka ;) i razem pojedziemy do moich rodziców nad wodę- będę cały dzień leżeć na hamaku pod drzewami i jeść malinki prosto z krzaka mrrrrr :-D

Hej, a w stolicy pada pada pada.....
zimno i pada

i nie wiem co będę robić. Chyba siedzieć przed TV albo kompem. Albo może z tym patchworkiem ruszę..
Ale najpierw coś zjem, bo tak mniej więcej od 3 rano mi w brzuchu burczy. Najpierw myślałam, że to grzmoty za oknem :) ale się okazało, że to jednak mój brzuch. Grzmoty były poźniej. I burza.

Gośka to kalosze i do lasu... no chyba, że mocno pada wtedy w samochód i do Poznania - tu zapowiada się fajnaaaa niedziela :)
No cóż życzę pomysłów na pochmurny u Ciebie dzień...
Ja biegusiem pod prysznic i jadę ....
Paaaa dziewczynki :)

Alka:D udanego hamakowania:D:D

Gośka:D ślicznie dziękuję za oba linki!!:* przydadzą się jak nie wiem i na pewno nie tylko mi:D!:) a ja od dziś zaczynam jogę:D:D

w czwartek idę do ginka:D zobaczę może już co mojemu dzidziusiowi siedzi między nogami:D:D przynajmniej mam taką nadzieję:p a tatuś liczy na syneczka:) w sumie fajnie by mieć takiego Stasia w domu:p bo dla chłopca mamy imiona już wybrane, ale dla dziewczynki jest problem;P może Hania, albo Ania (po mojej mamie i siostrze;P)

witam:)

My siedzimy u tesciowej... sloneczko wyszlo Wojtaszek z babcia na dworze a ja leniu****e:)

Ja na Joge zapisalam sie od wrzesnia u nas w przychodni sa prowadzane zajecia. w piatek ide do gin juz sie doczekac nie moge:D chcialam bym wiedziec co mam pod serduchem bo denerwuje mnie swiadomość ze musze mowic bez osobowo:)

ja biustonosze musialam kupic juz w pierwszym miesiacu bo mi tak piersi poszly:)

Ps. czy wam tez juz leciu z piersi siara/mleko?

reklama
dziewczyny...spanikowałam!!!

dziś z narzeczony postanowiliśmy, że weźmiemy ślub w przyszłym sierpniu...najlepiej jak się uda 4 sierpnia w naszą 7 rocznicę:) ukochany zostawił mi to wszystko na głowie...i sobie myślałam..."eee...pikuś..ja nie dam rady?" ale jak zaczęłam to wszystko czytać to się przeraziłam!! zespół, sala, fotograf to chyba moje najgorsze zmartwienia....może doświadczone Żonki mi podpowiedzą od czego powinnam zacząć?? bo ja jestem w tym temacie zupełnie zielona...i nie wiem za co się zabrać...a wiem, że salę musimy szybko zarezerwować jeśli chcemy ślub konkretnie 4 sierpnia....POMOCY!!

Do góry