reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam Dziewczyny wieczorna pora :-)
Dzis jestesmy u Tesciow na Podkarpaciu i piekna pogoda byla. Wybralismy sie nad Soline. Lody, pizza, tylko zdrowe jedzonko :-D
Zdaje mi sie, ze przybylo mi cos w pasie- musze sie zmierzyc. Jesli chodzi o cwiczenia to ze mnie tez leniuszek- nic mi sie nie chce, jakis spacerek i tyle :-) Pewnie dlatego juz 5kg do przodu, ale co tam :-) Potem sie zrzuci, przynajmniej mozna sobie pojesc wszystkiego bez wyrzutow sumienia :-)
Anastazja-gratuluje decyzji o slubie. Faktycznie to sporo zalatwiania, ale wszystko sie da zrobic :-) Proponuje zaczac od sali, a potem kosciol. Reszte sie dogra :-)
Pozdrawiam cieplutko

reklama
Anastazja, spokojnie, u nas zaręczyny były pod koniec lutego a slub na początku września tego samego roku- i spokojnie ze wszystkim zdążyliśmy. Tyle że my nie robilismy dużego wesela, było 50 osób. Przede wszystkim ustalcie budżet i rozmiar przyjęcia, potem sala, zespół, fotograf/kamerzysta... Inaczej się planuje na 50 a inaczej na 200 osób- podzwoń po salach jakie mają cenniki i czy mają ten termin. Przegadaj z męzczyzną Twojego życia jak sobie to wyobraża- u nas ustaliliśmy styl, kolor przewodni a potem podzieliliśmy się obowiązkami. Ja zajęłam się stołami, samochodem i tortem a mąż salą, jej zdobieniem, zespołem- wyszukiwaliśmy pomysły a potem pokazywaliśmy sobie i razem wybieraliśmy.

Witam
Anielka dziękuję ale jakoś siedzi. Nie powiększa się drastycznie ale też nie schodzi. Pocieram złotą obrączką, nie maluję oczu, żeby nie podrażniać i czekam co będzie dalej.
Ktoś pytał o siarę - wiem, że jest ona w piersiach od samego początku ale mi jeszcze nic nie leci a na siłę nie chcę naciskać.
Ewelina ja kładłam Mateuszkowi ale było to zbędne, bo nigdy nic mu nie przeciekło. No może kupa aż po pachy :-D ale wielkiej szkody nie zrobiła. Ja kładłam taką zwykłą ceratkę kupioną w sklepie dla dzieci ale zdecydowanie odradzam bo mały dostał odparzenia na pleckach :cool:
My jutro ruszamy do ZOO do Warszawy bo tu nam najbliżej.
Pozdrawiam

Ewelinko powinien byc taki ze mozesz go wcisnac poltwardy:) no chyba ze malenstwo sie wlasnie wypchało :)... tawardniejacy brzuszek to nie jest najlepsza oznaka bo to znaczy że moze macica sie stawia. ale nie panikujmy po jednym taki twrdym bo to musza być rownomierne i systematyczne stawiania... bo jezeli raz na jakis czas to poprostu macica sobie cwiczy przed porodem:)

Mój brzuch jest miękki. Czasem twardnieje a po tym najczęściej czuję kopniaczka i mięknie. Trochę się tym martwię, bo nie pamiętam jak to było z Matim. Za tydzień spytam lekarkę.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny
Mam na imię Kamila i podobnie jak Wy, spodziewam się dzidzisia w styczniu przyszłego roku. Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć???

reklama
Do góry