reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Ja bym nie szalała :)
to będzie zima maluszki bedą w domu duzo no a na poczatku bedą miały śpioszeczki :)
Ja tak kupowałam od 62 rozmiaru ale nie za duzo bo wolałam ubierac w wygodne dresiki niz jakies jeansy

reklama
Fazerkamm-wiem, wiem. moj syn jak sie urodzil to mial 57cm "wzrostu" i te najmniejsze ubranka byly za male;-)

moj tez miał 57, ale ubranka na rozm. 56 za duze nie były - pochodzil w nich chyba z 1,5 m-ca, musialam dokupić takie, bo mialam tylko na 62, a wyglądał jakby mu worek załozyli....

fazerkamm, masz racje nie ma co się załamywać...w życiu to tak już jest, że są te lepsze i gorsze dni. Już mi się troche humor poprawił, no i oczywiście bardzo dobrze, że jest BB, bo bez tego bym się zanudziła;-)

Dziękuję za rady, pocieram obrączką a na noc kompres z rumianku zrobię.
Ja dla Matisia kupiłam tylko jeden pajacyk na 56 a resztę ubranek na 62. Ten pajacyk był idelany do szpitala, bo na początek te na 62 były za duże a Matiś urodził się długi na 58cm :) Ale uważam, że lepiej kupić na 62 a potem się zobaczy jak dziecko szybko rośnie i już będzie wiadomo.
Pozdrawiam

A moje dziecko się w 56 topiło:szok: Miała takie jedne ubranko maciupeńkie a standarsowe 56 były dłuuugo dobre więc myślę że i teraz powinno być podobnie. Córa miała 53cm i 3370g w 42 tc a ja w ogóle byłam malutka bo 50cm i 2750 więc chyba że po tatusiu....

hej
ja nie spie od 6 kurka gardło mnie tak napieprza. Zaraz jak młody wstanie zrobię sobie dzan herbaty z cytryną. Chyba jakiś wirus bo siostrzenica, babcia, mamuska i kuzyn też coś narzekają.

Goska my też dziś pierogi ale z grilla :-)))) Tatusiek jadł nad morzem i podobno pycha a jemu mało co smakuje...

martwie sie. Czułam raz po raz puknięcia malca a teraz jakaś cisza...

Dzień dobry mamusie ....
Mam dziś ambitny plan - jadę kupić nową bieliznę, bo zmienił mi się kształt piersi i moich stanikach wyglądają dziwnie i czuję się niekomfortowo :) Obym coś znalazła...

Gośka, Marciaa smacznych pierogów :) my dziś robimy placki ziemniaczane na obiad, bo mnie M. męczy o nie od tygodnia.

Marciaa nie zapomnij do herbatki dodać prócz cytrynki jeszcze miodu.... A jak nie masz to w niedzielę jak pojadę do dziadka (jest pszczelarzem) wezmę i Ci podrzucę... bo ja wnuczka pszczelarza, ale na samą myśl o miodzie mnie trzęsie z niesmaku ;)

Ok idę pod prysznic i na zakupy ... Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Do góry