reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Myszka:) współczuję pakowania się:D ja tego nienawidzę:p zazwyczaj wykładam rzeczy na łóżko, które chce zabrać i ktoś mnie pakuje do torby:p

Tiramisu:p kalafiorowa:D mniam:D ja dziś mam pomidorową z ryżem:p na podwieczorek sałatkę owocową, a na kolację sałatkę, croissanty i domowy chlebek:p

kurcze..i jak muszę się wybrać do lekarki...mam wrażenie, że wy ciągle jakieś wizyty macie, a ja ostatni raz byłam u mojej prawie 3 tygodnie temu:p

reklama
U mnie dziś klasyczny rosołek. A na obiadokolację mam zamiar usmażyć flądry. A że nigdy ich jeszcze nie smażyłam, to chyba podrzucę mojej mamie a my się tylko wprosimy na jedzonko :-D
Tiramisu mój Mateuszek śpi z trzema przytulankami a wczoraj przytargał se czwartą. Coś w stylu krokodyla, tylko jest to wielokolorowa dżdżownica :-) Niedawno wymalowaliśmy mu na ścianie w pokoju makłina i złomka z bajki Auta i mu tłumaczę, że oni go bronią przed złymi snami. No zobaczymy jak to będzie dalej.
Pozdrawiam

Witam Brzuszatki :)
ja od rana po szpitalach biegałam.. szukałam szpitala w którym zrobią mi bardzo ważne badanie, ale oczywiście nigdzie nie ma miejsca już.. i cholercia będę musiała iść prywatnie zapłacę jakieś 130e i nie wiem czy mi ubezpieczalnia odda :/
Witam Was, czy to normalne, że słuchając tego utworu z biciem serca, co chyba Fazerkamm dała link na wrzucie, to cały czas płaczę. Słucham już trzeci raz pod rząd i łzy mi lecą jak grochy :zawstydzona/y:
ja pierwszy raz jak usłyszałam tą piosenkę to też mi łzy leciały ciurkiem :) zaproponowałam Wam ją bo na mnie i na mojego synusia zrobiła ogromne wrażenie.. szukam po internecie więcej takich.. ale ciężko coś znaleźć konkretnego..

ch_aga pisze:
Fazerkamm Gratuluję Synka, ja mam chłopca już starszego i jest cudownie ;-)
no właśnie tak sobie myślę że będzie fajnie.. pierwszy synek :) później się jakąś córe zmajstruje oczywiście jak Bóg da :-)

donia jedz dużo kiwi bo ma sporo żelaza :) i dzięki soczewicy pozbędziesz się szybciej anemii :) trzymam kciuki by znikła jak najszybciej!!

ona głowa do góry!! dasz radę!! ja wczoraj też miałam kiepski dzień.. płakać mi się chciało.. i zaczyna mnie przerażać myśl że mój M od wtorku znowu do pracy :( i całe dnie będę sama... ale pocieszam się tym że zawsze jest jeszcze bb :) także i może dla Ciebie będzie to jakieś pocieszenie :)

a na weekend niestety nigdzie nie wyruszamy.. ciężko finansowo teraz.. trzeba się troszkę odbić.. byliśmy na wakacjach, kupiliśmy auto i badania do robienia są także każdy grosik się teraz przyda :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki poradzicie coś ?? Wczoraj wieczorem zaczęło mnie boleć oko, wokoło niego. Teraz odkryłam maleńkie zaczerwienienie na dolnej powiece; domyślam się, że to jęczmień. Czy nie jest on groźny w ciąży :eek:
Pozdrawiam

Dziewczynki poradzicie coś ?? Wczoraj wieczorem zaczęło mnie boleć oko, wokoło niego. Teraz odkryłam maleńkie zaczerwienienie na dolnej powiece; domyślam się, że to jęczmień. Czy nie jest on groźny w ciąży :eek:
Pozdrawiam

wydaję mi się że jęczmień nie jest groźny dla ciąży :) pocieraj kilka razy dziennie dość intensywnie złotą obrączką i możesz ciepłe kompresy np z rumianku sobie robić :) powinno szybko zejść :)

ch_aga ja tez slyszalam, ze rumianek pomaga na jeczmien

Wybaralam sie dzis do H&M i zwariowalam na dziale dla maluszkow- super nowa jesienna kolekcja, az chcialoby sie kupowac. Nic nie kupilam, ale oko nacieszylam:tak:. I tak zastanawiam sie jaki rozmiar kupowac???

Wybaralam sie dzis do H&M i zwariowalam na dziale dla maluszkow- super nowa jesienna kolekcja, az chcialoby sie kupowac. Nic nie kupilam, ale oko nacieszylam:tak:. I tak zastanawiam sie jaki rozmiar kupowac???
i dlatego moim zdaniem nie ma co jeszcze szaleć z ubrankami :) bo nie wiesz jakie duże będzie Twoje maleństwo :) ja zacznę kupować tak koło 7-8miesiąca.. lekarz wtedy mniej więcej jest wstanie powiedzieć czy dzidzia będzie duża :) bo widzi po jego rozwoju jak szybko rośnie :) mój synuś jak narazie jest duży tak powiedział mi lekarz.. także na dzień dzisiejszy tych najmniejszych ubranek to ja bym nie kupowała :)

też mnie korci żeby nakupować już hi hi ale jak narazie omijam sklep w którym będę kupować dużym łukiem :)

reklama
Do góry