ja dzisiaj mam praktycznie dzień wolny. założyli w końcu kablówkę i młoda postanowiła, że dzisiaj ogląda cały dzień bajki (nie miała mini mini od kilku miesięcy), i ogląda je skubana, siedzi jak zaczarowana a ja się lenie poza tym od ponad miesiąca próbowałam się doprosić zawieszenia karnisza przez Ł i w końcu zrobił mi to facet od kablówki
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
dziewczyny widzialyscie ten filmik
Bardzo Śmieszne Dziecko - YouTube
my z mezem smiali sie jak wariaty slodziak
popłakałam się! oczywiście ze śmiechu! super dzieciaczek! hihi mój mąż też nieźle się uśmiał
donia 1980
dziewczyny, a ja Wam się poskarżę, mam anemię, oczywiście nie wyglądam anemicznie i tak się nie czuję ale dziś zadzowniła moja ginka i powiedziała, że po ostatnim badaniu krwi znacznie się pogorszyły wyniki i biegiem mam zakupić witamy. Eh ten malutki pasożycik w ciągu 2 tyg. wyssał ze mnie wszystko ;-)
najgorsze jest to, że mnie trasznie boli głowa po witaminach i nie wiem jakie wybrać bo nie mam próbek
najgorsze jest to, że mnie trasznie boli głowa po witaminach i nie wiem jakie wybrać bo nie mam próbek
Ostatnia edycja:
Anastazzja
Witam mamy z rana!
ja miałam dziś iść na badania, ale kurczę nie mogę znaleźć książeczki zdrowia,a w niej miałam skierowanie...;/ zła jestem jak cholera, bo dawno je powinnam zrobić, ale boję się pobierania krwi jak nie wiem, bo one zawsze mnie okaleczają...kują po 100 razy, przebijają żyłę...masakra...;/
ja miałam dziś iść na badania, ale kurczę nie mogę znaleźć książeczki zdrowia,a w niej miałam skierowanie...;/ zła jestem jak cholera, bo dawno je powinnam zrobić, ale boję się pobierania krwi jak nie wiem, bo one zawsze mnie okaleczają...kują po 100 razy, przebijają żyłę...masakra...;/
reklama
Anastazzja
Vileyka a gdzie dokładnie jedziecie?