reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja dzisiaj mam praktycznie dzień wolny. założyli w końcu kablówkę i młoda postanowiła, że dzisiaj ogląda cały dzień bajki (nie miała mini mini od kilku miesięcy), i ogląda je skubana, siedzi jak zaczarowana a ja się lenie:) poza tym od ponad miesiąca próbowałam się doprosić zawieszenia karnisza przez Ł i w końcu zrobił mi to facet od kablówki:D

reklama
dziewczyny, a ja Wam się poskarżę, mam anemię, oczywiście nie wyglądam anemicznie i tak się nie czuję ale dziś zadzowniła moja ginka i powiedziała, że po ostatnim badaniu krwi znacznie się pogorszyły wyniki i biegiem mam zakupić witamy. Eh ten malutki pasożycik w ciągu 2 tyg. wyssał ze mnie wszystko ;-)
najgorsze jest to, że mnie trasznie boli głowa po witaminach i nie wiem jakie wybrać bo nie mam próbek

Ostatnia edycja:
Witam mamy z rana!:)

ja miałam dziś iść na badania, ale kurczę nie mogę znaleźć książeczki zdrowia,a w niej miałam skierowanie...;/ zła jestem jak cholera, bo dawno je powinnam zrobić, ale boję się pobierania krwi jak nie wiem, bo one zawsze mnie okaleczają...kują po 100 razy, przebijają żyłę...masakra...;/

reklama
Do góry