reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Liv już nie wymyślaj, bo tak źle i tak niedobrze heheh gdyby nie fakt Twojego błogosławionego stanu dostałabyś reprymendę za narzekanie na cudną pogodę, no ale ok - zgońmy na hormony ;-)

Właśnie w radiu eska ktoś zapytał - czy tylko ja tak kiepsko spałem tej nocy?? Czyli jak widać nie tylko ciężarnym coś dziś przeszkadzało :p

reklama
witam sie wtorkowo :-)
dzisiaj w nocy jak zwykle spac nie moglam:-( niewiem co się dzieje ze mna;/
u mnie dzisiaj na szczescie brak sloneczka co skutkuje chyba brakiem bolu glowy, bo wczooraj to juz troche zaczynala pobolewac i sie balam ze do dzisiaj sie przeobrazi w pekajaca glowe hihi ale o dziwo wstaje rano a tu nie boli glowa wow:-)
ale za cmi mnie zabek:-( i wczoraj wieczorem bolal i zgrzeszylam i wzielam tabletke przeciwbolowa:-(juz nie wytrzymywalam:-(

Mami ale cos co ma w skladzie paracetamol na pewno masz w aptece, pojdz i spytaj

Alka gdyby nie Twoj stan dostalabys reprymende ode mnie:-p:-D gdybym chciala miec lato mieszkalabym np tam gdzie Mami;-)

mnie sie dobrze spi, pomimo tego, ze na lape musze uwazac i to, ze wycieczki robie do lazienki

Hejka, widzę nie tylko ja wierciłam się dziś w nocy. Spałam mocno i dobrze aż do rana, kiedy to obudził mnie dziwny sen... Śniło mi się, że dawny kolega jeszcze z liceum namawiał mnie na seks. Bosh... to chyba ostatnia osoba, o której bym w ten sposób pomyślała. Ale odezwał się wczoraj (w realu :) do mnie z biznesikiem małym, przygotowywałam dla niego przez ponad godzinę ofertę, aż mi się przyśnił.
Chyba muszę zaaranżować dziś jakiś romantyczny wieczór z moim M i dać upust hormonom :-D

Liv ale się uśmiałam :):):)

Dziś śledziki na obiad w śmietanie z ziemniakami... ciekawe czy będą mi smakować, bo niby ochotę mam ale ostatnio mi rybki nie podchodzą w ogóle.... a co Wy dziś gotujecie??

reklama
Do góry