reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Liv GRZESZYSZ ;) Ja słonko przyjmę chętnie

Asteria ale co na swoim to na swoim a do faktu że liczysz tylko na siebie i Twojego Ł. się przyzwyczaisz :)

Witam się tradycyjnie koło południa, jak dzieć zasnął. Ja dzisiaj dobrze spałam, jak zwykle, ale tradycyjnie do 6 bo mnie Mati przyzywał:-) Ł. itak wstaje do pracy, więc musiałam się zwlec. Mam nadzieję, że nigdy się nie dowiem, co to są te skurcze łydek, bo w poprzedniej ciąży nie miałam.
Dzisiaj odwiedził nas teść i przywiózł nam działkowe owocki, pycha, Mati się zajadał ja i fasolka też:-)
To miłego dzionka a tym co pracują, byle do końca:-)

reklama
hej
a ja nie wyspana. bo Marcelke tanczyl w nocy.
ale juz jakos sie ogarnelam i obiad naszykowalam. zaraz ide zrobic druga kawke Inke sobie i jakos pojdzie.
no i tak sobie siedzę czytam i poczułam pierwsze wyraźne kopniaczki :-):-):-D:tak::laugh2:
ja muszę się pochwalić :p dzisiaj pierwszy raz bardzo wyraźnie dzidzia mnie kopnęła :-D
:-):-) gratuluje pierwszych kopniaczkow :-):-)

Brzuch mi chyba jeszcze bardziej urósł, bo dziś znajoma, która nie wiedziała, że jestem w ciąży zapytała jak się ma dzidziuś, a sąsiadka stwierdziła, że chyba nam nowy lokator wkrótce przybędzie...
oj to musialo cie mocno uwypukilic. ale to najczesciej tak jest ze jak sie zniknie komus z oczu na kilka dni to pozniej kazda zmiane w wizerunku dostrzega.
Mnie tak wczesna jak o 7, to raczej z lozka nikt nie wyciagnie :-)
to sie zmieni :laugh2::laugh2: i to juz niedlugo :laugh2::laugh2:

Do góry