reklama
Anielka jeśli te bóle łydek od skurczów to witaj w klubie... ja mam skurcze łydek od zeszłego tygodnia codziennie w nocy - masakra.... ale wczoraj koleżanka sprzedała mi babciną metodę.... miej przy łóżku agrafkę lub igłę i jak Cię złapie po prostu ukłuj się w łydkę... nie jakoś mocno tylko żebyś poczuła....pomaga, wiem że to dziwne ale działa... no i mi gin do tego kazał jeść dużo pomidorów lub pić sok pomidorowy.... spróbuj może i Tobie pomoże
tiramisu1976
Fanka BB :)
Anielka jeśli te bóle łydek od skurczów to witaj w klubie... ja mam skurcze łydek od zeszłego tygodnia codziennie w nocy - masakra.... ale wczoraj koleżanka sprzedała mi babciną metodę.... miej przy łóżku agrafkę lub igłę i jak Cię złapie po prostu ukłuj się w łydkę... nie jakoś mocno tylko żebyś poczuła....pomaga, wiem że to dziwne ale działa... no i mi gin do tego kazał jeść dużo pomidorów lub pić sok pomidorowy.... spróbuj może i Tobie pomoże
pomidory zawierają dużo potasu i dlatego powinny pomóc...
Witam o poranku :-)
Mnie tak wczesna jak o 7, to raczej z lozka nikt nie wyciagnie :-)
Wlasnie wypilam kawke i zjadlam mega wielkie ciastko francuskie z truskawkami-pychota!
Dzis u mnie leniwie. Nic mi sie nie chce. Przydaloby sie cos posprzatac, moze pranie jakies zrobic. Pomysle nad tym :-)
Mnie tak wczesna jak o 7, to raczej z lozka nikt nie wyciagnie :-)
Wlasnie wypilam kawke i zjadlam mega wielkie ciastko francuskie z truskawkami-pychota!
Dzis u mnie leniwie. Nic mi sie nie chce. Przydaloby sie cos posprzatac, moze pranie jakies zrobic. Pomysle nad tym :-)
Asteria
Wdrożona(y)
a ja odpukac jeszcze nie mam skurczów, ale raz na 3 dni biore Mg
A co do wysypiania sie to dzis mialam ciezka noc... ale nie wiem czemu...
A co do wysypiania sie to dzis mialam ciezka noc... ale nie wiem czemu...
livastrid
2010 & 2012
dzien dobry
u mnie znow goraco juz mam dosc
Goska, wlasnie do grudnia sporo czasu na pewno sie wyrobisz
fazerkamm fajnie, ze juz mocny kopniak byl
ja biore magnez i jem duzo pomidorow, w poprzedniej nie mialam klopotow z lydkami teraz tez nie
milego poludnia
u mnie znow goraco juz mam dosc
Goska, wlasnie do grudnia sporo czasu na pewno sie wyrobisz
fazerkamm fajnie, ze juz mocny kopniak byl
ja biore magnez i jem duzo pomidorow, w poprzedniej nie mialam klopotow z lydkami teraz tez nie
milego poludnia
widze ze wiekszosc z nas kiepsko spala ... ja dzis cala noc z prawej na lewa sie przewracalam i praktycznie nie spalam wogole a rano jak zasnelam to sasiada corka skakala po schodach i krzyczala wiec mialam po spaniu. milego dnia
ooo witam nasze moderatorki z rana a raczej z południa, bo ostatnio widać Was tylko wieczorkami....
Asteria jak tam się mieszka, czujesz się już jak u siebie??
Liv nie narzekaj na upał bo w PL lato chyba zapomniało się pojawić, czasem coś tam przygrzeje ale ogólnie duuupa blada
Liv nie narzekaj na upał bo w PL lato chyba zapomniało się pojawić, czasem coś tam przygrzeje ale ogólnie duuupa blada
livastrid
2010 & 2012
Alka cale lato mam takie okropne i narzekam, bo ja z tych zimnolubych;-)
wieczorkiem to Asteria lubi sie pojawiac, ja wieczorami ksiazki czytam albo filmy ogladam
wieczorkiem to Asteria lubi sie pojawiac, ja wieczorami ksiazki czytam albo filmy ogladam
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
ooo witam nasze moderatorki z rana a raczej z południa, bo ostatnio widać Was tylko wieczorkami....
Dobrze tylko ciezko, sie przestawic zawsze byla jaka pomoc pod reka;] ale juz sie przestawiam
Liv: ja tez chce zeby bylo goroca... juz mam dosyc deszczu;/
Malutka: ja podobnie mialam ;/