reklama
Witam w poniedzialkowe poludnie :-)
Jak zwykle o tej porze pije kawke i jem torcik orzechowy. Bylam na zakupach w markecie i sie zmeczylam, tyle chodzenia i tyle siatek z zakupami. Chwila laby mi sie nalezy. Zaraz sie biore za pisanie pracy mgr bo we wrzesniu obrona. Moj Dzieciaczek bedzie zdawal ze mna :-) Narazie wciaz nie kopie :-)
Widze ze u Was tez rocznicowo, super popysl z tymi grami. My lubimy strasznie grac w karty, wczoraj gralismy z moimi rodzicami chyba z 3 godziny. Mezczyzni nas ograli- a niech sie ciesza :-) Czasem monopol. Ale przydaloby sie jakies urozmaicenie, moze podpatrze u Was i poszukam tych gier :-)
Pozdrowionka
No tak- takie zblazowane Berety sie zdarzaja :-) Ale nie ma sie czym przejmowac. Ja narazie stoje grzecznie w kolejce, bo dobrze sie czuje, zobaczymy co bedzie potem, pewnie mnie zmroza wzrokiem ha ha
Jak zwykle o tej porze pije kawke i jem torcik orzechowy. Bylam na zakupach w markecie i sie zmeczylam, tyle chodzenia i tyle siatek z zakupami. Chwila laby mi sie nalezy. Zaraz sie biore za pisanie pracy mgr bo we wrzesniu obrona. Moj Dzieciaczek bedzie zdawal ze mna :-) Narazie wciaz nie kopie :-)
Widze ze u Was tez rocznicowo, super popysl z tymi grami. My lubimy strasznie grac w karty, wczoraj gralismy z moimi rodzicami chyba z 3 godziny. Mezczyzni nas ograli- a niech sie ciesza :-) Czasem monopol. Ale przydaloby sie jakies urozmaicenie, moze podpatrze u Was i poszukam tych gier :-)
Pozdrowionka
Cześć mamusie
dzisiaj rano pojechałam na badania bo mam zrobić morfologię i mocz. Weszłam do labolatorium i już widziałam miny tych wszystkich ludzi - ja i tak się za bardzo nimi nie przejmuję ale mimo wszystko szlag mnie trafia a przecież na drzwiach wisi kartka na czerwono wypisana że ciężarne wchodzą poza kolejnością - prawie mnie zjedli.. masakra, a o kolejkach w sklepach i autobusach nie wspomne..
No tak- takie zblazowane Berety sie zdarzaja :-) Ale nie ma sie czym przejmowac. Ja narazie stoje grzecznie w kolejce, bo dobrze sie czuje, zobaczymy co bedzie potem, pewnie mnie zmroza wzrokiem ha ha
Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszka2607
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Ankaska, Fazerkamm trzymam kciuki za wizyty!
Melisa, to najlepszego z okazji rocznicy slubu, ja też miałam w sierpniu ale 2.08.
Gośka, osadnicy z Catanu jest super! A graliście w Magię i Miecz? (orginalny Talisman) Też lubimy gry planszowe:-)
Marciaa, witam w klubie, my na wesele idziemy 17.09 i też raczej sie już w żadną sukienkę nie wbiję:-) A taką typowo ciążową też nie za bardzo mam ochotę kupować:-(
witaj krawczykowa!
Ankaska, Fazerkamm trzymam kciuki za wizyty!
Melisa, to najlepszego z okazji rocznicy slubu, ja też miałam w sierpniu ale 2.08.
Gośka, osadnicy z Catanu jest super! A graliście w Magię i Miecz? (orginalny Talisman) Też lubimy gry planszowe:-)
Marciaa, witam w klubie, my na wesele idziemy 17.09 i też raczej sie już w żadną sukienkę nie wbiję:-) A taką typowo ciążową też nie za bardzo mam ochotę kupować:-(
witaj krawczykowa!
marys16
hej
a ja juz cycki kurze usmazylam i beda w sosie jogurtowo pieczarkowym.
do tego wczorajsza zupka
a teraz zjadlam troszke lodow ( to moja slabosc) i zapijam to kawka Inka.
jadac w autobusie pod koniec ciazy, jak bylo mi ciezko stac a autobus jechal ja wariat to prosilam by mi ktos ustapil mijsca. czasem trzeba sie upomniec o swoje, a nie czekac az ktos sie domysli ze nam ciezko.
poto wlasnie mamy wchodzic bez kolejki albo miec pierwszenstwo przy kasie.
nasze dzieciaczki sa w podobnym wieku moj Danielek starszy o 1 dzien )) bo termin niby na 1 stycznia
a ja juz cycki kurze usmazylam i beda w sosie jogurtowo pieczarkowym.
do tego wczorajsza zupka
a teraz zjadlam troszke lodow ( to moja slabosc) i zapijam to kawka Inka.
och bo tak to jest z tym niby przywilejami ciezarnych. ale nie ma co patrzec na miny ludzi tylkko korzystac.dzisiaj rano pojechałam na badania bo mam zrobić morfologię i mocz. Weszłam do labolatorium i już widziałam miny tych wszystkich ludzi - ja i tak się za bardzo nimi nie przejmuję ale mimo wszystko szlag mnie trafia a przecież na drzwiach wisi kartka na czerwono wypisana że ciężarne wchodzą poza kolejnością - prawie mnie zjedli.. masakra, a o kolejkach w sklepach i autobusach nie wspomne..
jadac w autobusie pod koniec ciazy, jak bylo mi ciezko stac a autobus jechal ja wariat to prosilam by mi ktos ustapil mijsca. czasem trzeba sie upomniec o swoje, a nie czekac az ktos sie domysli ze nam ciezko.
poto wlasnie mamy wchodzic bez kolejki albo miec pierwszenstwo przy kasie.
) to wspanialy znak rozgosc sie na forum, mam nadzieje ze ci sie spodoba i zostaniesz juz z nami.Cześć stycznióweczki
Zaczęłam czytać forum i moja kruszynka się ruszyła Już nie mam się nad czym zastanawiać Moja Nikola mi powiedziała żebym coś napisała. W końcu ja też styczniowa mamusia jestem. Termin mam na 2 stycznia 2012 roku.
nasze dzieciaczki sa w podobnym wieku moj Danielek starszy o 1 dzien )) bo termin niby na 1 stycznia
Moj mąż jest wielbicielem gry planszowych, ale takich strategicznych. Ja ze znajomymi kilka razy graliśmy w "Kolej" i chyba "osadę" i potwierdzam
zdanie Gosi, zabawa przednia. Nam gry planszowe kojarzą się tylko z monopolem, a to błąd, bo tych gier jest od groma i super z nimi zabawa.
A ta kolej to nei było "Pociągiem po Europie"??? Też jest super. Teraz chyba kupimy Carssacone. Albo jakąś inną, tylko musze poczytać co warto
Najgorsze jest tłumaczenie zasad znajomym, ale jak już się zacznie grać to strasznie wciągają te gry.
No a dziś na obiad mielone kotleciki i kopytka ze szpinakiem (kupne - w Kerfurze)
Gosiu, może i tak, nie grałam w to już ponad rok. Była to gra pożyczona. Gra polega na budowaniu swoich linii kolejowych przez całą Europę. Z tłumaczeniem zasad, to fakt, czasem ciężka sprawa. No ale jak się zacznie grać, to super, wielbicieli takich gier przybywa. W Carssacone grałam, na początku ciężko załapać zasady, ale później wciąga jak cholera.
Tak, to były Pociągi..Super jest.
Myszka, nie grałam w Magię i Miecz,a le się zainteresuję tematem i przekażę małżonkowi
MegiPegi - ty zamierzasz rodzić na Madalińskiego? Ja też, z racji bliskości. Czytałam opinie o szpitalach i tak naprawdę to są i pozytywne i negatywne i to o wszytskich szpitalach więc mam nadzieje, że jakoś mi pomogą.
Zapisuję się tam też do szkoły rodzenia. No i do lekarza się tam zapisałam, żeby prowadził moją ciąże.
Poza tym - zauwazyłam, że mamy ten sam wiek ciąży To może się i tam spotkamy w styczniu hahahaa
Myszka, nie grałam w Magię i Miecz,a le się zainteresuję tematem i przekażę małżonkowi
MegiPegi - ty zamierzasz rodzić na Madalińskiego? Ja też, z racji bliskości. Czytałam opinie o szpitalach i tak naprawdę to są i pozytywne i negatywne i to o wszytskich szpitalach więc mam nadzieje, że jakoś mi pomogą.
Zapisuję się tam też do szkoły rodzenia. No i do lekarza się tam zapisałam, żeby prowadził moją ciąże.
Poza tym - zauwazyłam, że mamy ten sam wiek ciąży To może się i tam spotkamy w styczniu hahahaa
Ostatnia edycja:
Mami91
witam PANIE:-)
u mnie dzis pochmurno ale duszno, wiec pogoda bardzo mnie cieszy:-)
witam nowa mamusie:-)
siedze i podzielam uwage na tv i laptopa ehh jaka nuda, czekam na mojego mężczyznę:-)
my już od jakiś 2 tygodni mówimy po imieniu do brzuszka Kubuś:-) ale nie ukrywam ze chcialabym dziewczynke:-)
wiec troche wczoraj wieczorem sie zastanawialam jak okaze sie ze bedzie dziewczynka to czy sie przestawie:-)
czy wy tez tak macie ze wieczorami wlacza sie jadaczka??;-) bo moj ciagle na to marudzi:-)
musze pomyslec nad tymi grami planszowymi, bo lubimy grac w karty wiec gry planszowe na bank przejda
u mnie dzis pochmurno ale duszno, wiec pogoda bardzo mnie cieszy:-)
witam nowa mamusie:-)
siedze i podzielam uwage na tv i laptopa ehh jaka nuda, czekam na mojego mężczyznę:-)
my już od jakiś 2 tygodni mówimy po imieniu do brzuszka Kubuś:-) ale nie ukrywam ze chcialabym dziewczynke:-)
wiec troche wczoraj wieczorem sie zastanawialam jak okaze sie ze bedzie dziewczynka to czy sie przestawie:-)
czy wy tez tak macie ze wieczorami wlacza sie jadaczka??;-) bo moj ciagle na to marudzi:-)
musze pomyslec nad tymi grami planszowymi, bo lubimy grac w karty wiec gry planszowe na bank przejda
reklama
) to wspanialy znak rozgosc sie na forum, mam nadzieje ze ci sie spodoba i zostaniesz juz z nami.
No to nie jestem sama z początku roku
U nas też jak będzie synek to Kubuś Bardzo mi się podoba to imie
Ostatnio edytowane przez moderatora: