reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

livastrid a jak tam Twoje zdrówko? jak się czujesz? cały czas unieruchomiona czy już cosik lepiej?

reka nieruchoma ze 2 tygodnie jeszcze, potem trening, by zaczac jej uzywac,a pelna sprawnosc niestety za rok:dry: ale dzieki, ze pytasz:-)

jestem zmeczona malym napastnikiem jak nie siedzi na jelicie to na pecherzu czyli jak nie zdecie to siku i nie wiem jak sie ulozyc, by dalo mi te zwierzatko odpoczac:-D

objadlam sie hot-dogami i dorzucilam jeszcze pol kilo porzeczek, chyba bedzie dzis ciezko

reklama
reka nieruchoma ze 2 tygodnie jeszcze, potem trening, by zaczac jej uzywac,a pelna sprawnosc niestety za rok:dry: ale dzieki, ze pytasz:-)

jestem zmeczona malym napastnikiem jak nie siedzi na jelicie to na pecherzu czyli jak nie zdecie to siku i nie wiem jak sie ulozyc, by dalo mi te zwierzatko odpoczac:-D

objadlam sie hot-dogami i dorzucilam jeszcze pol kilo porzeczek, chyba bedzie dzis ciezko

no tak dzidzia dobrze je to potem daje w kość :-)

a swoją drogą nie wiedziałam że aż tak długa rehabilitacja Cię czeka... powodzenia :-)

A ja właśnie też wcinam... chlebek ze szczypiorkiem pychotka:-)

Ostatnia edycja:
no ostatnio jakos slabo jadlam i bylo spokojniejsze:-D a dzis jest okropne po prostu

a co do mojej kontuzji to nawykowe zwichniecie jest gorsze od zlamania z przemieszczeniem:blink:obiecali, ze nastepnym razem jak znowu mnie to spotka to wstawia mi prety i bede cyborgiem;-) kontuzja kontuzja, szkoda, ze przypomnialo sobie o mnie akurat teraz, zycie

Witam :)
Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Ja jestem w 15 tyg. i jeszcze nie wiem co tam we mnie siedzi. Mam 13 letnią córkę więc baardzo chcę synka. Ale co będzie to będzie :) jeszcze raz najwyżej przejdę różową seryjkę ubranek, futereczka...itp ;)

Witam :)
Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy. Ja jestem w 15 tyg. i jeszcze nie wiem co tam we mnie siedzi. Mam 13 letnią córkę więc baardzo chcę synka. Ale co będzie to będzie :) jeszcze raz najwyżej przejdę różową seryjkę ubranek, futereczka...itp ;)

witaj :-) trzymam kciuki za chłopczyka :)

zmykam się plumkać :)

Dzień DObry, Dziewczyny!!

Co do chłopców/dziewczynek to u mnie w pracy fala ciąż. na 8 ciąż (narazie urodziły się 4 dzieciątka) jest planowana 1 dziewczynka (no i ja w niewiedzy, czyli w sumie na 7 ciąż 1 dziewczynka). Kolega stwierdził, że wojna idzie chyba.
No i znajomym w tym roku też się chłopak urodził.... Rok chłopaków, mówię Wam.
Ciekawe jak w styczniu będzie. :)

Dziś przyjeżdżają do nas znajomi na chwile, bo z Warszawy lecą na Cypr. A mi się śniły plaże, błękitna woda, pogoda... eh.

Witajcie, pochwalę się, że już od dwóch dni czuję dzidziusia tak minimalnie ale wczoraj wieczorem przy zmianie pozycji z jednego boku na drugi dostałam kopniaka po lewej stronie obok pępka. Pamiętam, że Mateuszka też miałam bardziej po lewej stronie. Mam tylko nadzieję, że to rzeczywiście był kopniak i nie dzieje się nic złego :happy:
Pozdrawiam

Witam!
ch_aga-gratuluje kopniaczkow!!! Ja tez wczoraj dostalam kopniaczka, ale tylko jednego i czekam na nastepne, ale czuje tylko laskotanie:-)

reklama
hej
u mnie leniwa niedziela :)
chlopaki moje spia a ja ugotwalam obiadek i mam chwilke wolnego.
ale najadlam sie kalofioru surowego ( bo zupe robilam i jakos tak musialam troche zchrupac :) ) i brzuch mnie teraz boli :(
Co do chłopców/dziewczynek to u mnie w pracy fala ciąż. na 8 ciąż (narazie urodziły się 4 dzieciątka) jest planowana 1 dziewczynka (no i ja w niewiedzy, czyli w sumie na 7 ciąż 1 dziewczynka). Kolega stwierdził, że wojna idzie chyba.
No i znajomym w tym roku też się chłopak urodził.... Rok chłopaków, mówię Wam.
Ciekawe jak w styczniu będzie. :)
z ta wojna to ajkis straszny zabobon, ale tez to juz slyszalam. bo wszystkim moim blizszym lub dalszym znajomym porodzily sie chlopaki, i to czesto jako bylo tak ze maja po dwoch chlopcow juw w domu. z wszystkich dzieci znajmoch w tym roku przyszly na swiat 2 dziewczynki.
a wiec jak zaszlam w ciaze to i u mnie sie smieli ze chhlopak od razu bo taki rok :)
ale zobaczymy :) przeciez styczen to juw 2012 wiec czas na dziewczynki teraz :)

Do góry