reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Ja już po wizycieZ dzidzia wszystko porządku :-) wazy 20 dag;-)
ojej, super, to już Wam wagę podają

Masakra ceny Vileyka ! W Białym skad jestem za tyle jest poród w eleganckiej Klinice ze znieczuleniem i jedyneczka. Pytałas sie juz na inflanckiej? Jesli tak to ja juz nie będę. Myślę, że Twoj pomysł jest bardzo dobry i tez kogos takiego sobie poszukam;p co prawda wiecej znam pielegniarek niz poloznych ale moze kogos znaja ;D
dziewczyny a dlaczego chcecie brać położną, czy rzeczywiście te porody są takie dramatyczne, że trzeba płacić za dodatkową opiekę?
ja na razie o tym nie myślę, jadę pod koniec sierpnia do Belgii obczaić rynek położniczy
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hej
mazia 200gram to juz duzy człowieczek
))) super. Gratki
Ja znowu krawiłam rano. Szlag. Tak się zastanawiam czy siedzieć na dupie spokojnie i czekać do 18 sierpnia na wizyte u gina czy jechać na IP jak tak dalej pójdzie. Tylko ile można robić USG. Leżę plackiem i zero poprawy. Boje się o łożysko i w ogóle. Ehhhhhhhhhhh.......
Moja lekarka chciałą 2000pln. Powiedziałam, ze tyle nie mam i czy moze być mniej i się zgodziła.
mazia 200gram to juz duzy człowieczek
Ja znowu krawiłam rano. Szlag. Tak się zastanawiam czy siedzieć na dupie spokojnie i czekać do 18 sierpnia na wizyte u gina czy jechać na IP jak tak dalej pójdzie. Tylko ile można robić USG. Leżę plackiem i zero poprawy. Boje się o łożysko i w ogóle. Ehhhhhhhhhhh.......
Moja lekarka chciałą 2000pln. Powiedziałam, ze tyle nie mam i czy moze być mniej i się zgodziła.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
pisałam już ze dwóch lekarzy mnie w szpitalu badało i mój gin to już 3. Wierzę w mojego lekarza ma 20letnią praktykę i prowadzi nawet operacje. Ufam mu. Brzusio rośnie więc chyba ok jest. Tylko myślę odrazu czy z przepływami jest OK.
pati...
Fanka BB :)
Mazia gratulacje malego-duzego czlowieczka 
Marcia jest ok!!!! nie ma innej opcji, najwazniejsze, ze ufasz swojemu lekarzowi, nie nakrecaj sie, moze zadwon do niego i spytaj czy czekac, czy lepiej sprawdzic..... moze jego slowa Cie uspokoja... ja trzymam kciuki i przesylam pozytywne mysli!!!!!!
Chociaz sama sie troche martwie bo nie czuje ruchow, ale brzuch rosnie, wiec musi byc ok.....
Narazie mam zajecie moim szczeniaczkiem, ktory z dnia na dzien jest coraz bardziej slodki!!!!! A oczy ma takie proszace, ze nie mozna mu sie oprzec
Marcia jest ok!!!! nie ma innej opcji, najwazniejsze, ze ufasz swojemu lekarzowi, nie nakrecaj sie, moze zadwon do niego i spytaj czy czekac, czy lepiej sprawdzic..... moze jego slowa Cie uspokoja... ja trzymam kciuki i przesylam pozytywne mysli!!!!!!
Chociaz sama sie troche martwie bo nie czuje ruchow, ale brzuch rosnie, wiec musi byc ok.....
Narazie mam zajecie moim szczeniaczkiem, ktory z dnia na dzien jest coraz bardziej slodki!!!!! A oczy ma takie proszace, ze nie mozna mu sie oprzec
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
pati wrzuć zdjęcie nowego domownika
malenstwo zaraz sie obudzi to pokopie 
Ja zaraz wkleję swój brzusio.
Mazia ciężko się nie denerwować. Mi to można gadać i gadać a ja i tak swoje. ODrazu czarny scenariusz.
Mój gin powiedział, ze nie mam panikować ze tylko jechać jak będą skrzepy i krew czerwona. No dobra to leże dalej. Nie dzownie dziś do niego bo wezmie mnie za wariatke.
Ja zaraz wkleję swój brzusio.
Mazia ciężko się nie denerwować. Mi to można gadać i gadać a ja i tak swoje. ODrazu czarny scenariusz.
Mój gin powiedział, ze nie mam panikować ze tylko jechać jak będą skrzepy i krew czerwona. No dobra to leże dalej. Nie dzownie dziś do niego bo wezmie mnie za wariatke.
reklama