reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
hehe...zapraszam:D miejsca u nas pod dostatkiem:):) ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki:) a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro:) poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę:D:D:D a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze:) a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga:D:D facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy:p)

Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki:):)

używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie to :D prawie 50 zł za 30 tabletek:p

używałam ale duże tabletki żelowe trudne do połknięcia i u mnie powodowały po 2 tygodniach zażywania bóle brzucha, mdłości, wymioty...

pani mgr w aptece mówi że nie wszysckie cieżarówki dobrze je tolerują

poleciła femibion natal 2 też z kwasem DHA

ale drogi :(

wię zażywam femibion natal classic dawny feminatal n jak w ostatniej ciązy i jest oki

Tiramisu;) dzięki za info:) ja pewnie zużyję je, a później się przestawię na jakieś inne;) może u mnie nie będzie tak źle;)

Vileyka:) z tym słońcem to też racja;) ale w lipcu/sierpniu przesadzimy go do spacerówki-parasolki:) poza tym w największym słońcu wychodzić to i tak nie będę, bo ja sama upały źle znoszę:p no, a poza tym może będzie takie lato jak w tym roku:p więc pożyjemy zobaczymy:p

Ja już 3 miesiąc biorę Pharmaton Matruelle i jestem bardzo zadowolona. Fakt minusem jest jego cena ale na dzidzi nie będę oszczędzać. Tableteczka jest faktycznie duża ale za to pachnie czekoladą i ma w sobie chyba wszystkie niezbędne dla kobiet w ciąży witaminki i mikroelementy. Dzięki nim nie musze już zażywac dodatkowych tabletek a wierzcie mi wyniki badań krwi mam książkowe dlatego nie zamienię go na nic innego. Acha na początku trochę eksperymentowałam z godzinami zażywania i faktycznie bywało mi niedobrze. Mój lekarz powiedział abym brała je na noc podczas kolacyjki i tak tez robię po dzis dzień :-)

hehe...zapraszam:D miejsca u nas pod dostatkiem:):) ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki:) a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro:) poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę:D:D:D a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze:) a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga:D:D facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy:p)

Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki:):)

używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie to :D prawie 50 zł za 30 tabletek:p

czesc :)
jestem nowa na forum i po cichutku się do Was zakradam :) mam nadzieję, że mogę... chociaz pewnie wszytskiego nie dam rady nadrobic :)

ptp 16.01.2012 :) płci jeszcze nie znamy :) najważniejsze, żeby bobasek był zdrowy :)

Anastazja ja rozumiem co mowisz, ja bylam grzeczna dziewczynka, i dla mnie szokiem jest to co dziewczyny teraz soba reprezentuja, jak sie prowadzaja i to wyzwolenie jest straszne, i oczywiscie nie tlumaczy tego chec zaimponowania, chodzi mi o to, ze nie zawsze wywodza sie one z patologi i czasem warto pomoc, wysluchac zanim sie oskarzy.....
co do dziewczyny, ktora bedzie rodzic dziecko z gwaltu to brak mi slow i mozna miec tylko nadzieje, ze instynkt macierzynski pozwoli jej jakos sie pozbierac.......

reklama
Do góry