reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
hehe...zapraszam miejsca u nas pod dostatkiem ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy)
Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki
używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie to prawie 50 zł za 30 tabletek
używałam ale duże tabletki żelowe trudne do połknięcia i u mnie powodowały po 2 tygodniach zażywania bóle brzucha, mdłości, wymioty...
pani mgr w aptece mówi że nie wszysckie cieżarówki dobrze je tolerują
poleciła femibion natal 2 też z kwasem DHA
ale drogi
wię zażywam femibion natal classic dawny feminatal n jak w ostatniej ciązy i jest oki
Anastazzja
Tiramisu dzięki za info ja pewnie zużyję je, a później się przestawię na jakieś inne może u mnie nie będzie tak źle
Vileyka z tym słońcem to też racja ale w lipcu/sierpniu przesadzimy go do spacerówki-parasolki poza tym w największym słońcu wychodzić to i tak nie będę, bo ja sama upały źle znoszę no, a poza tym może będzie takie lato jak w tym roku więc pożyjemy zobaczymy
Vileyka z tym słońcem to też racja ale w lipcu/sierpniu przesadzimy go do spacerówki-parasolki poza tym w największym słońcu wychodzić to i tak nie będę, bo ja sama upały źle znoszę no, a poza tym może będzie takie lato jak w tym roku więc pożyjemy zobaczymy
Karolcia1983
Ja już 3 miesiąc biorę Pharmaton Matruelle i jestem bardzo zadowolona. Fakt minusem jest jego cena ale na dzidzi nie będę oszczędzać. Tableteczka jest faktycznie duża ale za to pachnie czekoladą i ma w sobie chyba wszystkie niezbędne dla kobiet w ciąży witaminki i mikroelementy. Dzięki nim nie musze już zażywac dodatkowych tabletek a wierzcie mi wyniki badań krwi mam książkowe dlatego nie zamienię go na nic innego. Acha na początku trochę eksperymentowałam z godzinami zażywania i faktycznie bywało mi niedobrze. Mój lekarz powiedział abym brała je na noc podczas kolacyjki i tak tez robię po dzis dzień :-)
hehe...zapraszam miejsca u nas pod dostatkiem ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy)
Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki
używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie to prawie 50 zł za 30 tabletek
tiramisu1976
czesc
jestem nowa na forum i po cichutku się do Was zakradam mam nadzieję, że mogę... chociaz pewnie wszytskiego nie dam rady nadrobic
ptp 16.01.2012 płci jeszcze nie znamy najważniejsze, żeby bobasek był zdrowy
witaj wśród nas :-)
pati...
Anastazja ja rozumiem co mowisz, ja bylam grzeczna dziewczynka, i dla mnie szokiem jest to co dziewczyny teraz soba reprezentuja, jak sie prowadzaja i to wyzwolenie jest straszne, i oczywiscie nie tlumaczy tego chec zaimponowania, chodzi mi o to, ze nie zawsze wywodza sie one z patologi i czasem warto pomoc, wysluchac zanim sie oskarzy.....
co do dziewczyny, ktora bedzie rodzic dziecko z gwaltu to brak mi slow i mozna miec tylko nadzieje, ze instynkt macierzynski pozwoli jej jakos sie pozbierac.......
co do dziewczyny, ktora bedzie rodzic dziecko z gwaltu to brak mi slow i mozna miec tylko nadzieje, ze instynkt macierzynski pozwoli jej jakos sie pozbierac.......
tiramisu1976
aneobi witamy i zapraszamy
Anastazzja a na co ten matruelle??
witaminy dla kobiet w ciąży • Ulotka Pharmaton Matruelle - leki, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl
zawiera kwasy omega 3 wskazane dla cieżarnych...
reklama
witaj wśród nas :-)
aneobi witamy i zapraszamy
dziękuję :*
muszę się tu troszkę rozeznać...