reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
hehe...zapraszammiejsca u nas pod dostatkiem
ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki
a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro
poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę
a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze
a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga
facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy
)
Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki
używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie toprawie 50 zł za 30 tabletek
![]()
używałam ale duże tabletki żelowe trudne do połknięcia i u mnie powodowały po 2 tygodniach zażywania bóle brzucha, mdłości, wymioty...
pani mgr w aptece mówi że nie wszysckie cieżarówki dobrze je tolerują
poleciła femibion natal 2 też z kwasem DHA
ale drogi
wię zażywam femibion natal classic dawny feminatal n jak w ostatniej ciązy i jest oki
Anastazzja
Tiramisu
dzięki za info
ja pewnie zużyję je, a później się przestawię na jakieś inne
może u mnie nie będzie tak źle
Vileyka
z tym słońcem to też racja
ale w lipcu/sierpniu przesadzimy go do spacerówki-parasolki
poza tym w największym słońcu wychodzić to i tak nie będę, bo ja sama upały źle znoszę
no, a poza tym może będzie takie lato jak w tym roku
więc pożyjemy zobaczymy
Vileyka
Karolcia1983
Ja już 3 miesiąc biorę Pharmaton Matruelle i jestem bardzo zadowolona. Fakt minusem jest jego cena ale na dzidzi nie będę oszczędzać. Tableteczka jest faktycznie duża ale za to pachnie czekoladą i ma w sobie chyba wszystkie niezbędne dla kobiet w ciąży witaminki i mikroelementy. Dzięki nim nie musze już zażywac dodatkowych tabletek a wierzcie mi wyniki badań krwi mam książkowe dlatego nie zamienię go na nic innego. Acha na początku trochę eksperymentowałam z godzinami zażywania i faktycznie bywało mi niedobrze. Mój lekarz powiedział abym brała je na noc podczas kolacyjki i tak tez robię po dzis dzień :-)
hehe...zapraszammiejsca u nas pod dostatkiem
ja co do czarnego to mam obawy, że będzie łapało wszystkie paproszki
a wózeczek będzie "ożywiony" torbą kolorową (bo trochę przesadzają z tą ceną x-landerowych toreb...)u mnie w sklepie są za 149 zł..a jakieś rewelacyjne nie są...;/ więc będę miała jakąś z allegro
poza tym jakieś kocyki, ubranka kolorowe i damy radę
a co do x-landera to powiem Ci, że jeszcze jedna rzecz mnie zaniepokoiła w x-landerze
a mianowicie, że gondola wydawała mi się jakoś źle zamontowana na stelażu...taka jakby niedokręcona i miałam wrażenie, że się kiwa...ale może w sklepie był zużyty model...bo jak widziałam co ludzie robią z tymi wózkami w sklepie to olaboga
facet zjeżdżał nim ze schodów (sklep jest dwupoziomowy
)
Marciaa....3mam kciuki za dobre wyniki
używa, któraś Matruelle Pharmatonu?? bo mi to poleciła farmaceutka....ale cholernie drogie toprawie 50 zł za 30 tabletek
![]()
tiramisu1976
czesc
jestem nowa na forum i po cichutku się do Was zakradammam nadzieję, że mogę... chociaz pewnie wszytskiego nie dam rady nadrobic
ptp 16.01.2012płci jeszcze nie znamy
najważniejsze, żeby bobasek był zdrowy
![]()
witaj wśród nas :-)
pati...
Anastazja ja rozumiem co mowisz, ja bylam grzeczna dziewczynka, i dla mnie szokiem jest to co dziewczyny teraz soba reprezentuja, jak sie prowadzaja i to wyzwolenie jest straszne, i oczywiscie nie tlumaczy tego chec zaimponowania, chodzi mi o to, ze nie zawsze wywodza sie one z patologi i czasem warto pomoc, wysluchac zanim sie oskarzy.....
co do dziewczyny, ktora bedzie rodzic dziecko z gwaltu to brak mi slow i mozna miec tylko nadzieje, ze instynkt macierzynski pozwoli jej jakos sie pozbierac.......
co do dziewczyny, ktora bedzie rodzic dziecko z gwaltu to brak mi slow i mozna miec tylko nadzieje, ze instynkt macierzynski pozwoli jej jakos sie pozbierac.......
tiramisu1976
aneobi witamy i zapraszamy
Anastazzja a na co ten matruelle??
witaminy dla kobiet w ciąży • Ulotka Pharmaton Matruelle - leki, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl
zawiera kwasy omega 3 wskazane dla cieżarnych...
reklama
witaj wśród nas :-)
aneobi witamy i zapraszamy
dziękuję :*
muszę się tu troszkę rozeznać...