reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a ja stwierdziłam, że wpierw wypróbuję jednak próbki od ginki (bo dostałam centrum materna:) 14 tabletek:) wielkie te tabsy jak nie wiem:p:p ), bo z TŻ wyjeżdzamy na 6 rocznicę w środę i znając moje szczęście pewnie zostawię w hotelu te drogie witaminki:p a tych nie będzie mi żal:p

Pati:D też myślę, że mamy podobną opinię:p

a ja właśnie pochłonęła porcję pierogów i popiłam je litrem barszczu czerwonego od mojej mamy (pyyycha!!) ale zaraz to mi chyba z przejedzenia brzuch eksploduje:D

reklama
Aneobi:) ja dostałam, bo tego dnia u lekarki byli przedstawiciele firmy:) i zostawili dla pacjentek próbki:)

kurcze.. jutro mam zawieść do siebie na wieś dwie dziewczyny...o mamo...ale mi się nie chce...nie dość, że muszę jechać zająć się moją starszą Panią...to jeszcze później tłuc się 1,5 godziny w samochodzie i to jeszcze jako kierowca...już mnie nogi bolą na samo myślenie o tym...a żeby wieczór był zupełnie do dupy czeka mnie jeszcze dziś puszczenie dwóch pralek....słodziutko...

Ostatnia edycja:
wię zażywam femibion natal classic dawny feminatal n jak w ostatniej ciązy i jest oki
Ja też go stosuję, tak jak w poprzedniej ciąży :tak: Podoba mi się cenowo, ok. 32zł za 60 tabletek, czyli starcza na dwa miesiące. A z tymi kwasami omega to nie wiem co sądzić. Jak wspomniałm przy Mateuszu ich nie brałam i póki co dzieciak zdrowy.
Aneobi witaj :-)
Pozdrawiam

no mi lekarka mowiła albo feminatal albo pregnaplus.... zapytam w aptece co mi pani poleci

feminatal tańszy i sprawdzony polecam :-)około 32 zł za 60 tabletek czyli na 60 dni

pregnaplus około 30 zł za 30 tabletek ale dodatkowo zawiera kwasy... a to nowość w witaminach dla kobiet w ciąży...

Ostatnia edycja:
Dziewuszki, a od dawna bierzecie te witaminki??? Moja lekarka ostatnio nic nie wspomniała nawet, a ja nie spytałam... Może dlatego że wyniki badań miałam dobre?

Dziewuszki, a od dawna bierzecie te witaminki??? Moja lekarka ostatnio nic nie wspomniała nawet, a ja nie spytałam... Może dlatego że wyniki badań miałam dobre?

pierwszy trymestr foliowy kwas
a drugiego polecają zestaw witaminek
zapobiegawczo nie zaszkodzi uchroni od niedoborów
a zapotrzebowanie na witaminki większe bo dzidziuś rośnie i też potrzebuje...
a w zestawie witaminki mikroelementy i cenny jod

Ostatnia edycja:
ja mam świetne wyniki, a teraz jest lato, więc dużo owoców itd:) ale lekarka powiedziała, że mogę brać:) ale sama jej się pytałam czy odstawić kwas czy brać dalej czy jakieś inne witaminy:)

ja za to muszę zadzwonić jutro do mojej lekarki, bo zajad mi się zrobił i nie chce zejść....;/ a sama na własną rękę boję się brać jakiejkolwiek chemii do buzi:p

reklama
ja mam świetne wyniki, a teraz jest lato, więc dużo owoców itd:) ale lekarka powiedziała, że mogę brać:) ale sama jej się pytałam czy odstawić kwas czy brać dalej czy jakieś inne witaminy:)

ja za to muszę zadzwonić jutro do mojej lekarki, bo zajad mi się zrobił i nie chce zejść....;/ a sama na własną rękę boję się brać jakiejkolwiek chemii do buzi:p

na to brałam przez 2 tygodnie witaminkę B complex 3 razy dziennie tabletkę i zeszło tak poradziła dermatolog

a smarować można pastą do zębów i pomaga...

Ostatnia edycja:
Do góry