Alka ja mam termin chyba na 2 lutego
tzn wcześniej był na 5 lutego
ale okazało się, że dzidzia jest starsza o 3 dni, więc sama w głowie sobie odjęłam
ja według OM mam termin na 15 stycznia
zawsze okresy miałam regularne, ale ten gdzie zaszłam w ciążę jakiś dziwny był
pytałaś się skąd jestem?? no więc urodzona ze mnie gdańszczanka
ale w grudniu będę "nową sopocianką"
a co do wózeczków to mogę Ci "odradzić" boldera
bo mi też się podobał (mają super kolorystykę), ale czytałam dużo opinii, że jak sama gondola super to spacerówka do dupy, bo ponoć była bardzo krótka...w sensie to podparcie pod plecki
ale to tylko opinie z internetu
no, ale mimo wszystko takich sporo znalazłam
mi najbardziej się podoba x-lander
i sama będę miała taki wózeczek
najprawdopodobniej czarny
Gośka....hehe...ja tam będę chciała odpoczynek po 1 dzieciaku
zresztą mój TŻ póki co nie chce
ja chcę dwójkę odchować z różnicą 4 lat i mieć później drugą młodość
Pati ja tam w nikogo kamieniami nie rzucam
ale dla mnie to niepojęte
ja byłam w miarę spokojnym i posłusznym dzieckiem, ale nie aniołkiem, też swoje miałam za uszami jak każdy
a co do tego, że dziewczynki chcą "być fajne" to cóż...moim zdaniem ich to zbytnio nie usprawiedliwia
bo idąc tym tropem możemy powiedzieć, że chłopak, który zgwałcił jakąś dziewczynę na imprezie też się chciał "wpasować" w towarzystwo......i co??
tłumaczy go to, że chciał był "fajny" i popisać się przed kolegami?? a powiem Ci, że osobiście znam dziewczynę, która właśnie z gwałtu ma dziecko.. będzie rodziła jakoś w tym miesiącu...nie będę pisać nawet o zrąbanej psychice tej biednej 17 letniej dziewczynki...
ja nie całowałam się z moim koleżankami z klasy i może nie byłam fajna wśród tej ekipy z klasy, ale przynajmniej dumnie patrzyłam w lustro każdego poranka