Anastazzja od razu patola, to, ze bylo, nie znaczy, ze bralo sie udzial to raz, po drugie jestem tez po reso i w pl czesto mialam kontakt z roznymi rzeczami i wierz mi, naprawde nie mozna oceniac. Zreszta pomagalam dziewczynom konczyc szkoly i nawet ladne swiadectwa mialy, nawet bys nie powiedziala, ze sa po takich sytuacjach. Sa swietnymi matkami, wiedzacymi co chca w zyciu robic. Patologia to wiocha.pl
Tata mowil, ze jak szwedzi przyplywali to czesto laski brzuchy potem mialy.
Livastrid ale ja nie mówię, że brałaś w tym udział
a to, że dla mnie to co się dzieję na świecie np. gra w słoneczko jest patologią to cóż
zdania nie zmienię
i wydaje mi się, że mam prawo wyrazić swoją opinię i ocenę
a poza tym nie mówię, że patologia świadczy o złych ocenach na świadectwie czy niewiedzeniu co się chce robić w życiu
czasem jest wręcz przeciwnie
mój P. chodził do prywatnej, katolickiej szkoły i to co się tam działo na imprezach przechodziło wszystko
od lasek, które ledwo stały na nogach od alko, różnych tabsów mając po 13 lat po takie co dawały wszystkim w wieku 14 lat i wcale się tego nie wstydziły
ja miałam wtedy lat 17/18 i zazwyczaj kończyło się na tym, że rozwoziłam "zombiaki' do domu, bo bałam się, że im się coś stanie...chociaż pakowały się w to wszystko z WŁASNEJ NIEPRZYMUSZONEJ WOLI!! oczywiście można wyjść na ludzi
każdy ma do tego prawo i wszystkim tego serdecznie życzę, ale to nie zmienia faktu, że wcześniejsze ich zachowania były patologiczne
Emmm...fajnie, że już do nas wróciłaś
już wiesz, że to będzie córeczka?
hihi....chyba Ci się przeterminował ostatni suwaczek