reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Alka to zazdroszcze pracy :))))
Marcia dzieki za linki, kiedys bylam w temacie, teraz trzeba na nowo sie wtopic ;)
Tiramisu opis Twojego poranka zabrzmial tak sielankowo.... az milo sie zrobilo, ja tez tak zaczynam ten dzien, tylko bez kawki :)

uwielbiam te angielska firme
jaba16 Pajace śpiochy 0-3 Early Days MIX KOLORÓW (1716838339) - Aukcje internetowe Allegro
a polecam tez firme mothercare!!!!
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
rewelacyjna jakosc sliczne wzory!!!!!
podobają mi się tez tej firmy, zresztą jak wszystkie ubranka dla dzieci

reklama
Witam się:) Ale sobie zajęcie znalazłam, wyszukałam swoje stare nagrania Fasolki, Majka Jeżowska, Kukulska dla dzieci:) Łezka się w oku zakręciła, dobrze, że mi się to zachowało, może moje dziecko będzie chciało posłuchać, a może mu się nawet to spodoba:) Jak ja już bym chciała żeby był styczeń!

Anastazzja ojjj to współczuje! tym bardziej że będziesz już duży brzusio! Pamiętaj żeby się nie przemęczać :-)

Martha_83 tylko pamiętaj o zdejmowaniu od razu jak wyjdziesz majtek, nie mogą schnąć na Tobie i sprawdź czy ten basen jest bezpieczny pod względem bakteryjnym!
ps. z tego względu że mieszkam w ciepłym kraju tak lekarz kazał postępować jeżeli chodzi o kąpanie się w miejscach publicznych :-)

malutkans ale Ci dobrze!!! ja od początku ciąży źle sypiam ;-( i to jest najprawdopodobniej spowodowane że u mnie jest bardzo gorąco! przed ciąża kochałam słońce! ale teraz Cię rozumiem!! w ciągu dnia w ogóle nie wychodzę na dwór bo bym padła od razu.. a to wszystko dlatego że my kobiety z brzuszkami odczuwamy 2razy bardziej tem. powietrza.. może przynajmniej nie będziemy marznąć w zimę hihihi :p

Cześć dziewczynki. Popieram Ewelinę, można wstawiać wartościowe linki w temacie zakupów w wątku wyprawkowym, bo inaczej będzie je trudno znaleźć jak już przyjdzie do zakupów.
A propos zakupów, zafundowałam sobie poranek w Rossmannie - jak zawsze: weszłam po 3 rzeczy, a wyszłam z całą siatą.

Fazerkamm, a czy to samo dotyczy kąpieli w ciepłym morzu??? Będę mieć wolne pół niedzieli i sobotę na Majorce i chciałam choć na chwilę na plażę. Sprawiłam sobie strój jednoczęściowy i przyznam szczerze, że jak mam po każdym pluskanku w wodzie ściągać go z tyłka i suszyć/zmieniać na nowy, to jakoś tego nie widzę... :( Rozmawiałam z moją lekarką o wyjeździe i w sumie mówiła tylko, żeby się nie przemęczać i nie smażyć na słońcu...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry