reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

całe szczęście ja na początku stycznia przeprowadziłam się do nowego mieszkania, także wszystko jest ładnie ogarnięte :-) zapewne i tak za niedługo i ja zacznę sprzątać po szafkach.. koło bodajże 7miesiąca kobieta przygotowuje mieszkanie dla Niemowlęcia, sprząta itp. podobno to ma każda kobieta ;-)

reklama
Witam:-p

I jak się czujecie stycznióweczki??

Asteria podejrzałam wypawke Twoją, znaczy nie wiem czy Twoją widziałam, że zapozyczone:-p
Ja bym sie bała maluchowi wsadzać patyczki do uszu. Luśka ma ponad rok i dalej się boje;-p
Uszy czyścimy w trakcie kompieli:-)

A ja chyba zaczynam od stycznia staranka:-p, Zobaczymy:-)
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania:-D
I lece Mojemu A. kawke robić:-p

Hej Ania!!!
Fajnie że do nas zaglądasz :) Chyba mogę powiedzieć za większość styczniówek, że mamy swoje ups and downs... ale wszystkie nie możemy się doczekać stycznia!

Aniu, trzymam kciuki mocno za Was :) Niech się to Wasze wybredne dosyć dziecię zdecyduje wreszcie na jakiś termin i zagnieździ w brzuszku jak trzeba... przecież w końcu i tak pojawić się musi :-)

ogólnie to się dobrze czuje, ale u mnie jest cholernie gorąco!! i to bardzo mnie męczy :-( za niedługo będę się wybierała do lekarza dać mu wyniki.. mam nadzieje że wszystko w porzadku.. :-)
pozdrawiam

Fazerkamm, a co Cię rzuciło do Aten??? Ja mam meeega sentyment do Grecji. Mieszkałam tam w sumie ponad rok, na Krecie poznałam mojego M., w podróż poślubną wybraliśmy się na Cyklady, no i teraz bywamy dość często - M. 4-5 razy do roku, a ja przynajmniej raz na rok staram się z nim... Tylko w tym roku jakoś się chyba nie złoży... :(

PolaNegri śmieszna historia ;-) przez internet poznałam swojego obecnego męża a było to jakieś 6 lat temu :-) wtedy przyjechałam go odwiedzić no i tak zostałam do dziś :) Grecja ładniutki kraj :)

Witam stycznióweczki :):) I jak tam się czujecie?
Trochę mnie nie było, małe problemy z netem ... ech...

W tym tygodniu zaczęłam chodzić na aqua aerobic, dziewczynki naprawdę polecam :):) Przynajmniej trochę kręgosłup mniej boli .:)
Fakt że większość ćwiczeń nie możemy robić, ale zabawa jest no i trochę ruchu :)

reklama
Asteria podejrzałam wypawke Twoją, znaczy nie wiem czy Twoją widziałam, że zapozyczone:-p
Ja bym sie bała maluchowi wsadzać patyczki do uszu. Luśka ma ponad rok i dalej się boje;-p
Uszy czyścimy w trakcie kompieli:-)

sa takie specjalne dla niemowlat i takim wstrzymywaczem z waty ze dalej nie wsadzisz:p

W tym tygodniu zaczęłam chodzić na aqua aerobic, dziewczynki naprawdę polecam :):) Przynajmniej trochę kręgosłup mniej boli .:)
Fakt że większość ćwiczeń nie możemy robić, ale zabawa jest no i trochę ruchu :)

Ja chodze równiez i tez polecam:)

hehe, to nie tylko ja poznalam swojego chlopa przez neta:)

Do góry