reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

własnie kupiłam nowa pizamkę GAPA ale bedzie mial na jesien :) bo jest z długim rekawkiem i spodenkami :)
Pati, A masz allegrowicza z GAP?
ja lubię benettona i zarkę ale teraz jak siedzi na ogrodzie ciągle to szkoda mi tych ciuszków i zakładam zwyklaki :))

reklama
aninaaa piszesz, że w Orłowskim rodzisz....ja też się nad nim zastanawiałam, tam pracuje moja ginekolog Edyta Baj-Chojecka, nie wiem czy może ją kojarzysz... a drugim moim wariantem jest szpital praski, bo sporo moich znajomych tam rodziło, same dobre opinie mam, a pozatym jest blisko. Ja nie mam jakiegoś szczególnego ciśnienia na konkretny szpital, mam koleżanki które rodziły na Bródnie, w Orłowskim, Praskim, na Karowej i na każdy szpital mają i dobre i złe opinie, więc różnie to bywa:)

Dzień dobry!

Dzisiaj to chyba solidarnie kiepska pogoda wszędzie.

Marciaa, to też życzę dziewczynki, a Ty trzymaj za mnie kciuki bo ja też chcę:-)

Gabryś, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szybkiego powrotu do zdrowia i szczęśliwego rozwiązania!
chyba mamy coraz więcej wspólnego, też ważę 57 kg obecnie.:-D I również posiadam prostownicę remingtona, choć odkąd mam dziecko rzadko jest na nią czas:-D

Cześć Selena!

Witam Mamuśki:)

Selena:) Twój dzidziuś to typowy "styczniowiec":D

Marciaa...Myszka widzę, że macie płciowe preferencję:p mi w sumie wszystko jedno:p chociaż TŻ chciałby chłopczyka:p ale zobaczymy 15 sierpnia co tam u mamusi w brzuszku siedzi:D:D:D

Livastrid
:D a co tam u Ciebie?:p

widzę, że powoli zaczyna się zakupowy szał:D moja mama dziś kupiła parę rzeczy w lumpeksie zupełnie nowych za łącznie 24 złote:p jestem ciekawa co tam wybrała:) fajne wyprzedaże mają w smyku:) kupiła mi tam mama 3 bodziaki za 30 zł:) i inne ciuszki w fajnych cenach:) chociaż jak patrzyłam na metkę i cenę przed obniżką to włos mi się na głowie jeżył....

ja dziś zabieram się za sprzątanie...chociaż wcale mi się nie chce...ale w sierpniu ma się do mnie wprowadzić TŻ, więc trzeba ogarnąć chałupę...;/ szkoda, że zawsze wszystko wpychałam do szaf zamiast od razu porządkować:p ale nic:p będę sprzątać do 14, a później śmigam do mojej starszej Pani....i po powrocie znów do roboty...:p dziś za cel wyznaczyłam sobie zrobić porządek w komodzie...4 szafki z totalnym chaosem:D:D ale damy radę:D pralka z ręcznikami już nastawiona i czeka tylko na wybicie 13:) (wtedy mam tańszy prąd:p)

e zagon Anastazzja chlopa do porzadkow, niech sie rozezna co gdzie lezy, bo potem bedzie Ci pomagac

u mnie nic, ciagle unieruchomiona reka, nie tak miala wygladac ta ciaza i opieka nad dzieckiem;-)

reklama
hehe....najpierw to ja muszę sprzątnąć i wszystko zorganizować:D bo w takiej komodzie znajdziesz wszystko:D od kartek ze studiów, dyplomów, kartoteki medycznej...przez śrubokręty, żarówki, śmieci, aż do jadalnej bielizny i czekoladek:D:D

a co Ci się stało w rękę??? bo nie doczytałam!!

Do góry