reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

własnie kupiłam nowa pizamkę GAPA ale bedzie mial na jesien :) bo jest z długim rekawkiem i spodenkami :)
Pati, A masz allegrowicza z GAP?
ja lubię benettona i zarkę ale teraz jak siedzi na ogrodzie ciągle to szkoda mi tych ciuszków i zakładam zwyklaki :))

reklama
aninaaa piszesz, że w Orłowskim rodzisz....ja też się nad nim zastanawiałam, tam pracuje moja ginekolog Edyta Baj-Chojecka, nie wiem czy może ją kojarzysz... a drugim moim wariantem jest szpital praski, bo sporo moich znajomych tam rodziło, same dobre opinie mam, a pozatym jest blisko. Ja nie mam jakiegoś szczególnego ciśnienia na konkretny szpital, mam koleżanki które rodziły na Bródnie, w Orłowskim, Praskim, na Karowej i na każdy szpital mają i dobre i złe opinie, więc różnie to bywa:)

Dzień dobry!

Dzisiaj to chyba solidarnie kiepska pogoda wszędzie.

Marciaa, to też życzę dziewczynki, a Ty trzymaj za mnie kciuki bo ja też chcę:-)

Gabryś, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szybkiego powrotu do zdrowia i szczęśliwego rozwiązania!
chyba mamy coraz więcej wspólnego, też ważę 57 kg obecnie.:-D I również posiadam prostownicę remingtona, choć odkąd mam dziecko rzadko jest na nią czas:-D

Cześć Selena!

Witam Mamuśki:)

Selena:) Twój dzidziuś to typowy "styczniowiec":D

Marciaa...Myszka widzę, że macie płciowe preferencję:p mi w sumie wszystko jedno:p chociaż TŻ chciałby chłopczyka:p ale zobaczymy 15 sierpnia co tam u mamusi w brzuszku siedzi:D:D:D

Livastrid
:D a co tam u Ciebie?:p

widzę, że powoli zaczyna się zakupowy szał:D moja mama dziś kupiła parę rzeczy w lumpeksie zupełnie nowych za łącznie 24 złote:p jestem ciekawa co tam wybrała:) fajne wyprzedaże mają w smyku:) kupiła mi tam mama 3 bodziaki za 30 zł:) i inne ciuszki w fajnych cenach:) chociaż jak patrzyłam na metkę i cenę przed obniżką to włos mi się na głowie jeżył....

ja dziś zabieram się za sprzątanie...chociaż wcale mi się nie chce...ale w sierpniu ma się do mnie wprowadzić TŻ, więc trzeba ogarnąć chałupę...;/ szkoda, że zawsze wszystko wpychałam do szaf zamiast od razu porządkować:p ale nic:p będę sprzątać do 14, a później śmigam do mojej starszej Pani....i po powrocie znów do roboty...:p dziś za cel wyznaczyłam sobie zrobić porządek w komodzie...4 szafki z totalnym chaosem:D:D ale damy radę:D pralka z ręcznikami już nastawiona i czeka tylko na wybicie 13:) (wtedy mam tańszy prąd:p)

e zagon Anastazzja chlopa do porzadkow, niech sie rozezna co gdzie lezy, bo potem bedzie Ci pomagac

u mnie nic, ciagle unieruchomiona reka, nie tak miala wygladac ta ciaza i opieka nad dzieckiem;-)

reklama
hehe....najpierw to ja muszę sprzątnąć i wszystko zorganizować:D bo w takiej komodzie znajdziesz wszystko:D od kartek ze studiów, dyplomów, kartoteki medycznej...przez śrubokręty, żarówki, śmieci, aż do jadalnej bielizny i czekoladek:D:D

a co Ci się stało w rękę??? bo nie doczytałam!!

Do góry