reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Anastazzja, ja też już od tygodnia po trochę dom ogarniam. U mnie znowu to przez cały rok pracy i opieki nad dzieckiem, na sprzątanie już nie starczało czasu:-) Teraz też powolutku, do porodu zdążę:-) Dzisiaj idzie szafka kuchenna narożna.

reklama
liv a dlugo jescze z ta reka?
zaraz umre z nudow...ogladam chirurgow mlody sie powoli budzi chyba tez zrobie jakies porzadki ale z mlodego ciuchami

nie mam preferencji co do płci. Jednak czuje , ze bedzie dziewczynka

hej
ja miedzy sprzataniem a gotowaniem :)
mam chwilke dla siebie bo starszak :) (mlodzieniec w brzuchu :) )spi.

ja wlasnie sie zastanawilam czy to nie ma wplywu ulozenie lozyska co do kopniakow dziecka. bo z Marcelkiem lozysko mialam na tylniej scianie i jego kopniaczki i ruchy byly bardziej dla mnie odczuwalne. a teraz lozysko na przedniej scianie i maluszek kopie i sie wierci ale odczuwam te kopniaczki takie wytlumione.

ubranka sliczne dzidziusiowe. ja tez uwielbiam firmy Gap i Next. ubrania nawet po dlugotrwalym uzywaniu sa jak nowe. ja mam duzo pajacow na poczatek z Nexta i przesly juz nie przez jedne rece i dalej wygladaja super. po porstu bawelna jest elegancka.

marys mozliwe z tym lozyskiem, z mala bylo na przedniej czesci i srednio czulam

Anastazzja zwichnelam bark, znaczy uciekl sobie ze stawu.
Marciaa w sumie miesiac uniruchomienia powinno byc, dramat zupelny

Livastrid...ojej biedaczko...pewnie bolało jak cholera....;/;/

Marciaa...a ja czuję, że będę mieć chłopca:p ale zobaczymy czy nasze przewidywanie się sprawdzą:D:D:D

zazdroszczę Wam tego, że czujecie swoje maluszki...ja nie mogę się doczekać dnia kiedy po raz pierwszy poczuję moje maleństwo:D:D

ehh...wracam dalej do sprzątania, bo dopiero udało mi się sprzątnąć jedną półkę w komodzie...własnie wywaliłam na środek pokoju drugą:D i muszę ją skończyć przed wyjściem do starszej Pani i jeszcze pranie powiesić...jejku...jak ja nie lubię sprzątać...:(

Myszka:D do porodu masz trochę czasu:D mnie czeka teraz wprowadzenie się moje TŻ, a później w grudniu przeprowadzenie się do Niego:D więc sprzątania dużo się szykuje:p

Ostatnia edycja:
No jak już mowa o przeczuciach to mi wydaje się że będzie córa... od początku nawet się śmieję że zabiera mi urodę bo ciągle jakieś pryszcze... i skazy cery:( no ale zobaczymy co się urodzi:) tez nie mamy żadnych preferencji co do płci....
Anastazzia to ja nie wiem jak Ty coś znajdujesz jak w takiej komodzie masz wszystko:)

Mazia:D hehe...jeśli czegoś szukam to wiem, że jest na pewno w tej komodzie, więc nie muszę szukać po całym domu, bo tam wpycham wszystko:D:D zazwyczaj w pierwszej szufladzie znajduję to co potrzebuję:D:D:D

Selena witaj :)
U nas cały dzień pada, o spacerze nie ma mowy :(
Zupa pomidorowa zjedzona, lecę wstawiać udka na drugie danie, bo my z synkiem jemy obiad na raty, gdyż mąż wraca z pracy około 18 godziny. Więc w porze obiadowej wcinamy zupę a po późnym popołudniem drugie danie jako obiadokolacja.
Pozdrawiam

reklama
Marcia jest kilku, wysylam moja ulubiona, reszta na urlopach jak sie zaczna zatowarowywac to bede Ci wysylac na biezaco linki ;)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja Ci zycze dziewczynki a Ty mi chlopca proszeeeeee!!!!

Ja zrobilam porzadki u corki w szafie, lubie to :)
Teraz mielismy jechac po szczeniaczka, ale tak leje, ze facet mowi, ze u niego droa nieprzejezdna :(
Generalnie mi sie nic nie chce..... ta pogoda mnie zabija....

Do góry