reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Anastazzja, ja też już od tygodnia po trochę dom ogarniam. U mnie znowu to przez cały rok pracy i opieki nad dzieckiem, na sprzątanie już nie starczało czasu:-) Teraz też powolutku, do porodu zdążę:-) Dzisiaj idzie szafka kuchenna narożna.

reklama
liv a dlugo jescze z ta reka?
zaraz umre z nudow...ogladam chirurgow mlody sie powoli budzi chyba tez zrobie jakies porzadki ale z mlodego ciuchami

nie mam preferencji co do płci. Jednak czuje , ze bedzie dziewczynka

hej
ja miedzy sprzataniem a gotowaniem :)
mam chwilke dla siebie bo starszak :) (mlodzieniec w brzuchu :) )spi.

ja wlasnie sie zastanawilam czy to nie ma wplywu ulozenie lozyska co do kopniakow dziecka. bo z Marcelkiem lozysko mialam na tylniej scianie i jego kopniaczki i ruchy byly bardziej dla mnie odczuwalne. a teraz lozysko na przedniej scianie i maluszek kopie i sie wierci ale odczuwam te kopniaczki takie wytlumione.

ubranka sliczne dzidziusiowe. ja tez uwielbiam firmy Gap i Next. ubrania nawet po dlugotrwalym uzywaniu sa jak nowe. ja mam duzo pajacow na poczatek z Nexta i przesly juz nie przez jedne rece i dalej wygladaja super. po porstu bawelna jest elegancka.

marys mozliwe z tym lozyskiem, z mala bylo na przedniej czesci i srednio czulam

Anastazzja zwichnelam bark, znaczy uciekl sobie ze stawu.
Marciaa w sumie miesiac uniruchomienia powinno byc, dramat zupelny

Livastrid...ojej biedaczko...pewnie bolało jak cholera....;/;/

Marciaa...a ja czuję, że będę mieć chłopca:p ale zobaczymy czy nasze przewidywanie się sprawdzą:D:D:D

zazdroszczę Wam tego, że czujecie swoje maluszki...ja nie mogę się doczekać dnia kiedy po raz pierwszy poczuję moje maleństwo:D:D

ehh...wracam dalej do sprzątania, bo dopiero udało mi się sprzątnąć jedną półkę w komodzie...własnie wywaliłam na środek pokoju drugą:D i muszę ją skończyć przed wyjściem do starszej Pani i jeszcze pranie powiesić...jejku...jak ja nie lubię sprzątać...:(

Myszka:D do porodu masz trochę czasu:D mnie czeka teraz wprowadzenie się moje TŻ, a później w grudniu przeprowadzenie się do Niego:D więc sprzątania dużo się szykuje:p

Ostatnia edycja:
No jak już mowa o przeczuciach to mi wydaje się że będzie córa... od początku nawet się śmieję że zabiera mi urodę bo ciągle jakieś pryszcze... i skazy cery:( no ale zobaczymy co się urodzi:) tez nie mamy żadnych preferencji co do płci....
Anastazzia to ja nie wiem jak Ty coś znajdujesz jak w takiej komodzie masz wszystko:)

Mazia:D hehe...jeśli czegoś szukam to wiem, że jest na pewno w tej komodzie, więc nie muszę szukać po całym domu, bo tam wpycham wszystko:D:D zazwyczaj w pierwszej szufladzie znajduję to co potrzebuję:D:D:D

Selena witaj :)
U nas cały dzień pada, o spacerze nie ma mowy :(
Zupa pomidorowa zjedzona, lecę wstawiać udka na drugie danie, bo my z synkiem jemy obiad na raty, gdyż mąż wraca z pracy około 18 godziny. Więc w porze obiadowej wcinamy zupę a po późnym popołudniem drugie danie jako obiadokolacja.
Pozdrawiam

reklama
Marcia jest kilku, wysylam moja ulubiona, reszta na urlopach jak sie zaczna zatowarowywac to bede Ci wysylac na biezaco linki ;)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja Ci zycze dziewczynki a Ty mi chlopca proszeeeeee!!!!

Ja zrobilam porzadki u corki w szafie, lubie to :)
Teraz mielismy jechac po szczeniaczka, ale tak leje, ze facet mowi, ze u niego droa nieprzejezdna :(
Generalnie mi sie nic nie chce..... ta pogoda mnie zabija....

Do góry