reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Alka to zazdroszcze pracy :))))
Marcia dzieki za linki, kiedys bylam w temacie, teraz trzeba na nowo sie wtopic ;)
Tiramisu opis Twojego poranka zabrzmial tak sielankowo.... az milo sie zrobilo, ja tez tak zaczynam ten dzien, tylko bez kawki :)

uwielbiam te angielska firme
jaba16 Pajace śpiochy 0-3 Early Days MIX KOLORÓW (1716838339) - Aukcje internetowe Allegro
a polecam ez firme mothercare!!!!
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
rewelacyjna jakosc sliczne wzory!!!!!

śliczności:-) ja chcę dziewuszkę ;-)

uciekam na spacerek z młodym bo już paraduje w kaloszkach :-)

Wszystkiego naj dla dzisiejszej Solenizantki :-)

Ostatnia edycja:
a ja dziękuję za życzenia,nie wiem czy jeszcze jakieś Anny tu są,ale w swoim imieniu podziękować mogę.bardzo dziękuję :-)

co do porodu,ja będę rodziła w Orłowskim,znam już ten szpital i orientuję się w personelu. wczoraj tak sobie myślałam,że na bank przy tym porodzie wezmę znieczulenie,nawet jeśli będę musiała płacić.i tak mi się aż lżej zrobiło jak się zdecydowałam na to znieczulenie :)

pogoda fatalna,leje od 6 rano ech...

Witam w bardzo pochmurny i deszczowy dzień. Dobrze, że wczoraj wieczorem ugotowałam zupę i kupiłam mięso na obiad, bo dzisiaj to się wogóle nie chce wychodzić, brrr. Przeglądałam ciuszki z Waszych linków - niektóre naprawdę śliczne. Ja jednak wstrzymuję się z kupowaniem, bo dostanę ciuszki od szwagierek. A pozatym u mnie są tanie sklepiki, gdzie można się zaopatrzyć w ubranka. Nie są tak dobrej jakości jak te angielskie, ale biorąc pod uwagę, że przy niemowlaku wykorzystywane są bardzo krótko, to wolę kupić tego bodziaka w Pepco za 4,99zł niż na all i płacić za przesyłkę. Tak samo ceny wózków, te na all są bardzo porównywalne to sklepów w moim mieście, więc nie opłaci się dawać za wysyłkę. No chyba, że mówimy o wózkach z wyższej półki, to wtedy się opłaci na allegro. Ja jednak nie zamierzam dużo wydawać na wózek; być może też otrzymam w spadku po bratanku :)
Pozdrawiam

Marcia sliczne te pizamki , w te autka sa slodziutkie :))))
Ja mam hopla na punkcie ubranek dzieciecych i wlasnie te angielskie i Gap oczywiscie! Mojemu synkowi juz wszystko w Gapi-e kupuje i jestem zakochana!!!! Corka juz Zarka i Benetton ale sportowe rzeczy tez tylo z Gap-a albo abercrombie :)
Ale widze, ze Ty tez lubisz sliczne, oryginalne rzeczy dla dzieci!!!! Ja tez juz mam ten lezaczek-kroliczek ;)
I polecam Ci dla Twojego starszego synka juz Gapa, jest duzo super sprzedawcow na allegro, niezniszczalne rzeczy i super wygladaja na chlopaczkach ;)

Ale dla maluchow to dzieki za linki i mowie Ci mothercare to 100% trafione wybory!

reklama
tiramisu - dziękuje za życzenia! :)

Ja już po wizycie u ginekologa, sprawdził badania, powiedział, że wszystko jest idealnie, dziś nie robił mi usg, tylko ogolne badanie, ii dał nam posłuchać bicia serca maluszka! Nawet nie wiecie jak sie uspokoiłam, bo nie wiem dlaczego ale rano miałam jakies złe przeczucia.. maluch ruszał sie bardzo :) powiedziałam o tych bólach głowy, które mam codziennie, i są nie do zniesienia, i zalecił mi panadol + dwie mocne kawy dziennie, lub tabletki z kofeiną, a jesli nie minie to wizyta u neurologa ..
Połozna wazyła mnie, wyszło, że ważę 57kg .. ;/ cisnienie 100/60.
dostałam gazetki, nawet próbkę płynu do prania dla maluchów, i maść :D

Od A, dostałam 19 róż, i moją wymarzoną prostownicę z Remingtona :D
aaa i puścił mi lotka wczoraj haha :D tylko własnie jest to lotto, chybił trafił, i nie wiem jak sprawdzic wyniki, bo nie moge znalesc w necie ..

a co do ciuszków dla małych, to w Zarze są swietne, i napewno tam bedziemy tez coś kupowac :)

Do góry