reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

mazia
2 piersi z kurczaka pokroic w kosteczke, dodać sól i pieprz, 2 jajka, 2 łyżki mąki i ok 4-5 łyżek tartego sera gouda ... wszystko wymieszać i smażyć na oleju - układać łyżką takie kotleciki - przygotowanie 10 min, smażenie 5 min a pychotka :):):)
do tego frytki kuleczki lub ziemniaczki pieczone, i jakaś suróweczka - proste a smaczne ... świece, serwetki i będzie git - smacznego :)

Robię też takie, ale dodaję jeszcze majonezu i z 1 jajkiem. A co! :) (aczkolwiek za majonez może robić dodatkowe jajco) (ale smak majonez poprawia)

reklama
Wy tu o takich pysznościach piszecie że aż zrobiłam się głodna...:-)

dzisiaj powtórka kolejnego odcinka przepis na życie na tvnie o 21.50 warto się rozerwać polecam :-)

dziewczyny, nie martwcie się, że nie czujecie jeszcze ruchów, często tak jest w przypadku łożyska umiejscowionego na przedniej ścianie macicy

wszystkiego najlepszego dla wszystkich dziś świętujących, gratulacje dla dziewczyn po wizytach

zrobiliśmy sobie dziś z młodszym synem wycieczkę rowerową przez Las Kabacki do Ursynowa, odwiedziliśmy chrzestną mojego syna, dziś ma imieniny, a po powrocie musiałam zjeść boczek wędzony, mam ostatnio zachcianki, za chwilę będziemy jeść kukurydzę, już powinna być ugotowana

ja na pewno będę rodzić na Starynkiewicza, tam pracuje mój gin, tam wcześniej rodziłam i byłam zadowolona, nie płaciłam dodatkowo położnej, znieczulenie ZZO miałam bezpłatnie

Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!! Ja właśnie naszykowałam przekąski i zabieramy się z moim D. do seansu filmowego:) Będziemy dziś się rozweselać, mam naszykowane dwie komedie. Lubię takie wieczorki wspólne przy fajnym filmie:) Miłej nocki kochane!

ja narazie oglądam mecz (znaczy się mąż ogląda a ja korzystam z okazji i siedzę na allegro). Ale zaraz będzie seans Przystanku Alaska.
Przepis na życie oglądałam jak leciało normalnie, bo teraz powtarzają, fajnei się ogląda go :)

Jeszcze się dzień nie skończył wobec czego - sto lat solenizantkom Aniom (chyba są tu jakieś?) i jubilatkom!! Spełnienia marzeń, dziewczyny!

Iga, poczytam o tym szpitalu, może będzie ciekawszy :)

Robię też takie, ale dodaję jeszcze majonezu i z 1 jajkiem. A co! :) (aczkolwiek za majonez może robić dodatkowe jajco) (ale smak majonez poprawia)

Ja tez dodaje majonez:)

co do poloznej to ja nie zamierzam wynajmować (szkoda mi kasy / a tak samo wykfalifikowane polozne sa w szpitalach..:) do szkoly rdzenia bym sie zapisala jeszcze raz... nam szkola rodzenia bardzo pomogła Ł był przygotowany do porodu i to on był moim polożnikiem:D a Pani polożna była az zdziwiona przygotowaniem jego. ale przypomnialabym sobie jak sie oddycha... bo brardzo mi pomogło

Wszytskiego dobrego dla solenizantek...

Ostatnia edycja:
witam :)
ja już niestety nie spie, chcąc nie chcąc, A obudził mnie, bo musiał wstawać, i jakos już odechcialo mi sie spania. :)
czuje sie lepiej, chociaz bóle głowy mam okropne ..
dzisiaj do ginekologa na 9:30, mam nadzieje, ze bedziemy robic usg i zobacze malucha :)
pogoda deszczowa, a szkoda ..

milego dnia :)

hejka,
My juz od 7 na nogach. Mały z dziadkiem po lesie smiga a ja Was nadrabiam ;-)
Dziś śniła mi się córcia :) Miała niebieskie oczy i szukaliśmy czapeczki dla niej :) Może będzie tak jak w I ciazy bo synusia sobie wysniłam :tak::-D
to na pewno Twoj lokator lub lokatorka gratulacje:-)

jedna z Was pisała że ma sprawdzonych sprzedawców dziecięcych ciuszków na allegro... proszę o linki...dzięki z góry:-)
Informacje o Użytkowniku ROBiK_Radom - Aukcje internetowe Allegro polskie ciuszki
Informacje o Użytkowniku jaba16 - Aukcje internetowe Allegro z anglii

a dla troszke starszych
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

hej ja też od 7 na nogach, trzeba było wstać do pracy.... a strasznie mi sie dziś nie chciało..... znów zrobiło sie ponuro u nas.... echhhh

reklama
Dzień dobry :)

Marciaa życzę dziewuszki :-) i bardzo dziękuję za linki; pierwszy sprzedawca ma śliczniusie kompleciki dla maleńkich ślicznotek:-) a więc trzymam podwójne kciuki :-)

Alka spokojnej pracy i szybkiego powrotu do domciu :-)

u nas ponownie deszczowo i ponuro; popijam kawusię i oglądam maciupkie ciuszki z linków od Marciaa :-)

Do góry